Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης - Πασχάλης Τσαρούχας: Αποκάλυψη-βόμβα on camera από Πασχάλη Τσαρούχα για... νέο Φιλιππίδη - Καταγγελίες φωτιά (Vid)
Life
| 2021-10-05 14:16:00

Αποκάλυψη-βόμβα on camera από Πασχάλη Τσαρούχα για... νέο Φιλιππίδη - Καταγγελίες φωτιά (Vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη-βόμβα on camera από Πασχάλη Τσαρούχα για... νέο Φιλιππίδη - Καταγγελίες φωτιά (Vid)

Ραγδαίες εξελίξεις με πολύ σοβαρές καταγγελίες. Τι ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος σε εκπομπή του MEGA και όσα έρχονται! Ο ηθοποιός, που είναι πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου αναφέρθηκε στις καταγγελίες που ξέσπασαν και στον ρόλο του ΣΕΗ

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, πρωταγωνιστής της πετυχημένης σειράς Η γη της ελιάς μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για το μέλλον του ρόλου του αλλά και το ελληνικό #metoo.

Ο ηθοποιός, που είναι πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ αναφέρθηκε στις καταγγελίες που ξέσπασαν και στον ρόλο του ΣΕΗ.

«Όσο πιο κοντά σου είναι φαινομενικά ο ρόλος τόσο μεγαλύτερη αγωνία έχεις για να δικαιώσεις την επιλογή» ανέφερε ο ηθοποιός μιλώντας για τον ρόλο του Στάθη στην πετυχημένη σειρά.

Η Ελεονώρα Μελέτη αναρωτήθηκε αν θα χωρίσει την γυναίκα του στη σειρά για να μείνει με την Ιουλία. «Υπάρχει εμπόδιο σε αυτό το πράγμα. Κάτι παίρνει χαμπάρι ο γιος μου. Αλλά θα συμβεί κάτι πολύ τραγικό. Παραμένω ερωτευμένο με την Ιουλία μέχρι να τελειώσει η σειρά» απάντησε ο Πασχάλης Τσαρούχας χωρίς να θέλει να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

«Πώς είναι να έχεις ερωτευτεί κάποιον αλλά να παντρεύεσαι κάποιον άλλο;» αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Τους μισούς ανθρώπους αν ρωτήσεις θα σου πουν» απάντησε γελώντας ο Πασχάλης Τσαρούχας και συνέχισε: «Δεν ήθελε ο Ιπποκράτης να παντρευτούμε, τι να κάνεις. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι συνθήκες δεν θα είχαμε σειρά. Οι ήρωες πρέπει να βασανίζονται. Έρχονται τα καινούργια επεισόδια και χαίρεσαι ή βρίζεις. Από τη ζωή βγαλμένα είναι όλα. Το ζήτημα είναι πώς τα συνδυάζει η Βάνα Δημητρίου και βρίσκει άκρη με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες. Κάποια στιγμή θα το πάρει είδηση η γυναίκα μου».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας εξήγησε ότι δεν στεναχωριέται πάντα για ότι αρνητικό γράφεται. «Κάποια αρνητικά τα σκέφτομαι και προσπαθώ να τα φτιάξω και κάποια άλλα όχι. Μου έχει τύχει να πουν κάτι χοντρό για εμένα. Κάποια δημοσιογράφος είχε υποστηρίξει ότι σε ένα σπίτι που έδινα συνέντευξη, είναι δικό μου. Αν είναι τόσο κουτός ο άλλος τι να σε ενοχλήσει; Δεν μπορώ να στεναχωρηθώ με έναν βλάκα».

«Άνδρας συνάδελφος όταν διάβαζε τις καταθέσεις έκλαιγε»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας αναφέρθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ. «Έγινε για να βρεθούμε ξανά και να οργανώσουμε πώς θα πάμε παρακάτω. Δύο υποθέσεις έχουν μείνει ανοιχτές και πρέπει να κλείσουν. Έχουμε κάποιες δυσκολίες. Συμβαίνουν πράγματα που είναι πολύ δυσάρεστα. Δεχόμαστε πιέσεις και εμείς και άνθρωποι που εμπλέκονται με τις υποθέσεις. Θα χρειαστεί να πάρει πολιτικές αποφάσεις το Σωματείο για να πάνε μπροστά τα πράγματα».

Το πρώτο καιρό που ξέσπασε το ελληνικό #metoo στο θέατρο θυμάται οι Πασχάλης Τσαρούχας. «Ερχόταν ο άλλος σου έλεγε το πρόβλημά του αλλά δεν το υπέγραφε. Φοβούνται οι άνθρωποι. Η θέση η δική μου είναι ότι εφόσον έχει ανοίξει αυτό το πράγμα ας ανοίξει τελείως. Γνωρίζω πολλά ονόματα και υποθέσεις που δεν έχουν καταγγελθεί επίσημα».

Ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Ο πρώτος καιρός ήταν πολύ δύσκολος. Εγώ έπαιρνα τους φακέλους και όταν τις διαβάζαμε άκουγες βογκητά. Συνάδελφος άνδρας έκλαιγε όταν τις διάβαζε. Όταν πέρναγε ο καιρός σκληρύναμε και εμείς. Δεν μας σόκαραν πια. Είναι πολύ δυσάρεστα αυτά και ειδικά για τους ανθρώπους που τα υπέστησαν».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags