Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Χαμός με post Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για "ψεκασμένους", μέτρα, κορωνοϊό- "Πέθανε φίλος μου και..."
Life
| 2021-10-16 08:47:00

Χαμός με post Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για "ψεκασμένους", μέτρα, κορωνοϊό- "Πέθανε φίλος μου και..."

Sportdog Team
Χαμός με post Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για "ψεκασμένους", μέτρα, κορωνοϊό- "Πέθανε φίλος μου και..."

Η δημοσίευσή του στα social media ήδη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Το μήνυμά του στο twitter και ο χαμός φίλος του από τον COVID.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Μία τοποθετήση που ήδη προκάλεσε συζητήσεις στα social media, σχετικά με τον κορωνοϊό και τα μέτρα που έχει λάβει η Πολιτεία έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος στα social media.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσω ανάρτησης στο Twitter σχολίασε τη… διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους για τον κορωνοϊό, ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα έχασε κι έναν καλό φίλο του, που δεν τηρούσε τα μέτρα!

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος δημοσίευσε: «Ακούστε κάτι ακόμα.Τον καλύτερο πρωθυπουργό να είχαμε θα άκουγε ότι ακούει κι ο σημερινός.Ποιος άνθρωπος μπορεί να κυβερνήσει έναν λαό με τέτοιον χαρακτήρα ακραία καχύποπτο. Που διχάζεται για έναν κοινό εχθρό σε ψεκασμένους και υπάκουους χωρίς να αντιλαμβάνεται τι του συμβαίνει;

 Ως τόσο αφήστε στην άκρη τις ακρότητες. Προχθές πέθανε φίλος μου 50 ετών. Δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, δεν κάπνιζε ούτε έπινε αλλά δεν πίστευε ότι υπαρχει κορωνοϊός. Κόλλησε δεν πήρε κανένα μέτρο, αισθανόταν υπέροχα κάνοντας ακρότητες μπήκε στον αναπνευστήρα και έφυγε.Ήρεμα».

Χαμός με την ανάρτηση Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για κορωνοϊό, εμβόλιο και... χάραγμα (ΦΩΤΟ)

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσω ανάρτησης στο Twitter παρουσίασε το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» και το... έκραξε δημοσίως σχετικά με όσα γράφει για το εμβόλιο και την έβδομη δόση!

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος δημοσίευσε το σχετικό πρωτοσέλιδο και σχολίασε: "Δηλαδή υπάρχει ανεμβολίαστος άνθρωπος που υιοθετεί αυτές τις ανοησίες; Ένας υπάρχει εδώ μέσα;"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags