Facebook Pixel Γιώργος Κιμούλης: Καταγγελία-βόμβα για πασίγνωστο τραγουδιστή - Νέος... Κιμούλης - Ραντεβού στα δικαστήρια!
Life
| 2021-11-04 15:17:00

Καταγγελία-βόμβα για πασίγνωστο τραγουδιστή - Νέος... Κιμούλης - Ραντεβού στα δικαστήρια!

Sportdog Team
Καταγγελία-βόμβα για πασίγνωστο τραγουδιστή - Νέος... Κιμούλης - Ραντεβού στα δικαστήρια!

Μία νέα υπόθεση έρχεται να ταράξει τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η δημόσια κόντρα, η απάντηση και η αποχώρηση από την πίστα.

Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού μίλησε η Λίτσα Γιαγκούση για το πόσο άσχημα βίωσε την συνεργασία της με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο και πόσο προσβλητική ήταν η συμπεριφορά του απέναντί της, με την καταγγελία της να... θυμίζει τις αντίστοιχες γνωστών ηθοποιών για τον Γιώργο Κιμούλη.

Αναλυτικά:

Υπάρχει κάποια συνεργασία την οποία δεν θα θέλατε να επαναλάβετε;

Υπάρχει, ναι, αυτή με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω.

Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του.

Εσείς πώς αντιδράσατε;

Δεν μίλησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα πράξει εν βρασμώ και θα κάνει φασαρία, κακώς βέβαια. Στη συνέχεια, το μαγαζί το σφραγίσανε για έναν μήνα για κάποιο λόγο και μετά μου ζήτησαν να επιστρέψω. Κάλεσα τον επιχειρηματία να με διαβεβαιώσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να το κάνει κι έτσι δεν πήγα.

Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του.

Ραντεβού στα δικαστήρια

Όπως μετέδωσε, ωστόσο, η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη στον αέρα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Πέμπτης, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλός αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της συναδέλφου του.

«Μιλήσαμε με τον συνεργάτη και το κοντινό οικογενειακό περιβάλλον του Μάκη Χριστοδουλόπουλου και μας είπαν ότι νιώθει πολύ προσβεβλημένος άπό αυτές τις δηλώσεις. Θα κινηθεί νομικά και εναντίον της τραγουδίστριας αλλά και εναντίον του περιοδικού» τόνισε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Απάντηση Γιαγκούση: "Είναι αστείο"!

Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου.

«Αυτό ακριβώς που είπα συνέβη. Πρόσφατα έγινε, το καλοκαίρι που πέρασε. Αυτό που ακριβώς που είπα συνέβη. Στο δεύτερο μου πρόγραμμα έκανα μόνο 10 λεπτά, απροειδοποίητα έκανε φινάλε η ορχήστρα. Δέκα λεπτά είναι αστείο. Ήταν απόφαση του Μάκη, τότε έπρεπε να βγει εκείνος στο πρόγραμμα. Δεν του το είπα ποτέ και λίγο το μετάνιωσα. Ίσως θα έπρεπε να γίνει κάποια κουβέντα. Αισθάνομαι άσχημα να μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα. Αυτό που μου συνέβη είναι το ίδιο βαρύ, για κάποιον καλλιτέχνη είναι εξευτελιστικό» απάντησε η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags