Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος - Κορωνοϊός: Καυγάς με Νίκο Ευαγγελάτο! "Πάγωσε" με την ατάκα On air - "Έχετε κάνει εμβόλιο με… νερό" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-11-19 23:36:00

Καυγάς με Νίκο Ευαγγελάτο: "Πάγωσε" με την ατάκα On air - "Έχετε κάνει εμβόλιο με… νερό" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Καυγάς με Νίκο Ευαγγελάτο: "Πάγωσε" με την ατάκα On air - "Έχετε κάνει εμβόλιο με… νερό" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος του MEGA δεν περίμενε πως η συζήτηση για τον κορωνοϊό θα ξέφευγε από τα όρια!

Για τον εμβολιασμό των υγειονομικών και τις αντιδράσεις που υπάρχουν από αρκετούς μίλησαν στο LIVE NEWS ο συντονιστής διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος και η φαρμακοποιός του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» Ειρήνη Μουμούρη.

Μεταξύ άλλων στη συζήτηση ο κ. Καπραβέλος τόνισε ότι ο εμβολιασμός είναι πολύ σημαντικός. Από τη μεριά της, η Ειρήνη Μουμούρη, φαρμακοποιός στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, επέμεινε ότι τα εμβολιαστικά σκευάσματα δεν έχουν σαφείς και συγκεκριμένες οδηγίες χρήσης

Η κ. Μουμούρη τόνισε ότι το σκεύασμα της Pfizer δεν έχει πάρει έγκριση. «Έχει πάρει γνωμοδότηση, όχι αδειοδότηση». Επίσης μίλησε για εμβόλια placebo.

Δείτε το βίντεο:

 

"Πάγωσαν" στο MEGA με την ατάκα του Νίκου Ευαγγελάτου για το εμβόλιο και το... τσιπάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων στο Mega, έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την σημασία του εμβολίου, αλλά και το πόσο σημαντική πράξη είναι εμβολιασμός προκειμένου να αποφύγουμε την ΜΕΘ και την σοβαρή νόσηση από covid, καθώς όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα, όλοι κάποια στιγμή θα κολλήσουν.

Ένα και μοναδικό είναι το ”φάρμακο” κατά του νέου ιού που άλλαξε ριζικά την ζωή της ανθρωπότητας, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για σενάρια συνωμοσίας και αρνούνται να εμβολιαστούν, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό τους, όσο και την δημόσια υγεία.

Εχθές είχαμε μια δήλωση από τον γνωστό δημοσιογράφο, η οποία φάνηκε να είχε αντίκτυπο στους θεατές και τους χρήστες του διαδικτύου. Όπως είπε και ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Άμα ήταν να μας έβαζαν τσιπάκι θα το έκαναν από την 1η φορά, δεν χρειάζονταν 3 δόσεις» .

Βίντεο από το δελτίου ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου και οι δηλώσεις του για το εμβόλιο

Μόλις ανακοινώθηκαν τα νέα στον Νίκο Ευαγγελάτο - Τρομερές εξελίξεις στο MEGA

Μετά τη δυνατή εκκίνηση τον Σεπτέμβριο, το MEGA σημείωσε πρωτιές και τον Οκτώβριο αποδεικνύοντας ότι το πρόγραμμά του έχει καθιερωθεί ως αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»

Την πρώτη θέση και τον μήνα Οκτώβριο κέρδισε η ενημερωτική εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη στη ζώνη μετάδοσής της και συγκριτικά με τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των άλλων καναλιών. Με ποσοστό 20,6% στο σύνολο του κοινού και 17,6% στο δυναμικό κοινό 18-54 η εκπομπή ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στη ζώνη 05:00-07:45 με την κάλυψη να ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο τηλεθεατές (587.054).

«ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» 

Με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 έκλεισε ο μήνας Οκτώβριος για το «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!». Η πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα σημείωσε ποσοστό 16,3% και επικράτησε του ανταγωνισμού στη ζώνη
μετάδοσής της.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχυρή ήταν η επικράτηση του «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» και στο
γυναικείο κοινό, ηλικίας 25-44, με ποσοστό 22,4%.

«ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»

Με πρωτιά έκλεισε ο Οκτώβριος για το μεσημβρινό δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ στο δυναμικό κοινό 18-54. Με ποσοστό 16,6% οι ειδήσεις του MEGA ξεχώρισαν στις προτιμήσεις των τηλεθεατών απέναντι στα δελτία που μεταδίδονται την ίδια ώρα ενώ τα υψηλότερα του ποσοστά 17,8% και 17,6% τα κατέγραψε σε επιμέρους γυναικεία κοινά. Από Δευτέρα έως Παρασκευή με παρουσιάστρια την Δώρα Αναγνωστοπούλου και Σαββατοκύριακο με τη Μαριλένα Γεραντώνη το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας δίνει το στίγμα της επικαιρότητας καταγράφοντας ψύχραιμα όλα τα σημαντικά γεγονότα.

«LIVE NEWS»

Απόλυτη πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής του κατέγραψε για τον μήνα Οκτώβριο το «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Με ποσοστό 17,8% στο σύνολο του κοινού και 15,6% στο δυναμικό κοινό 18-54, το «LIVE NEWS» κυριάρχησε έναντι του ανταγωνισμού. Την απογευματινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA παρακολούθησαν 477.910 τηλεθεατές με την κάλυψη φτάνει στους 1.440.561
τηλεθεατές.

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»

Γι’ ακόμα ένα μήνα «Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» μονοπώλησε το ενδιαφέρον περισσότερων του ενός εκατομμυρίου τηλεθεατών. Η μεγάλη παραγωγή του MEGA έμεινε σταθερά ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης, σημειώνοντας ποσοστό 26,1% στο γενικό σύνολο και 19,4% στο δυναμικό κοινό 18-54. Εντυπωσιακή ήταν και τον Οκτώβριο η κάλυψη που ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

«ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ»

Η απολαυστική κωμωδία της χρονιάς «ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ΄ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ» που έκανε πρεμιέρα στο MEGA τον Οκτώβριο κατάφερε από το πρώτο επεισόδιο να κερδίσει κατά κράτος τον ανταγωνισμό στη ζώνη μετάδοσής της. Ο μήνας κλείνει με κυριαρχία στον πίνακα τηλεθέασης με ποσοστό 32,6% στο σύνολο του κοινού και 30% στο δυναμικό κοινό 18-54. Περίπου 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές
παρακολούθησαν τις απίθανες περιπέτειες των αξιαγάπητων Συμπέθερων με την κάλυψη να φτάνει τους 2.475.087 τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags