Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: Δύσκολες ώρες για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη - "Όλοι δίπλα του - Είναι καλός ηθοποιός" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-12-02 13:12:00

Δύσκολες ώρες για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη - "Όλοι δίπλα του - Είναι καλός ηθοποιός" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δύσκολες ώρες για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη - "Όλοι δίπλα του - Είναι καλός ηθοποιός" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο πατέρας του να παραμένει στη φυλακή, όμως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία προσπάθεια να... φύγουν τα φώτα πάνω από τον γιο του. Άλλωστε, δεν φταίει σε τίποτα!

Πέτρος Φιλιππίδης: Για το #metoo και την προσωπική σχέση που είχε ο ίδιος με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε και στον γιο του φυλακισμένου ηθοποιού, επίσης ηθοποιό.

Στην εκπομπή “Απλές Κουβέντες”  του Open, μεταξύ άλλων τόνισε: «Για τους ανθρώπους τους πολύ κοντινούς μου -ξέρετε για ποιον μιλάω, τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχα μια συνεργασία περίπου δεκαετίας – ήταν ένας άνθρωπος της ζωής μου. Ένας άνθρωπος που μπορούσα να του εμπιστεύομαι δικά μου πράγματα, ένας άνθρωπος που με είχε βοηθήσει πάρα πολύ.

Και στην καριέρα μου και σε προσωπικά προβλήματα, πολλές φορές είχα επιστήσει την προσοχή ότι συμβαίνουν πράγματα περίεργα. Επειδή όμως ο χαρακτήρας του είναι εκρηκτικός το θεωρούσαμε αυτό ένα φυσιολογικό πράγμα που συνέβαινε σε αυτόν τον άνθρωπο.

Γι΄αυτά που του συμβαίνουν σήμερα, καλώς του συμβαίνουν γιατί τα κορίτσια που τον έχουν κατηγορήσει, είναι επίσης άνθρωποι της ζωής μου και εξίσου φίλες. Νιώθω τεράστια θλίψη γι΄αυτόν τον άνθρωπο που καταστράφηκε. Μη προσέχοντας, μη βάζοντας αρχές στη ζωή του και όρια στο μέχρι που μπορεί να φτάσει η εξουσία. Δεν έλεγξε την εξουσία που είχε στα χέρια του και γι’ αυτό τώρα τιμωρείται. Νιώθω μεγάλη θλίψη γι΄αυτόν και την οικογένειά του.

Πιστεύω ότι για το παιδί του δεν έχει κανένα λόγο κανείς να λέει κάτι που βγαίνει στο επάγγελμα. Και είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός και θα πρέπει να του συμπαρασταθούμε».

Χατζάκης – «Το παιδί του Φιλιππίδη θα το αγκαλιάσουμε γιατί δεν έχει καμία ευθύνη»

Ο Σωτήρης Χατζάκης καλεσμένος της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και στους Λιγνάδη – Φιλιππίδη.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας τεράστιος ηθοποιός, από τους καλύτερους που έχει το ελληνικό θέατρο. Μην συντρίψουμε το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αποδειχθούν οι κατηγορίες αυτές από τη δικαιοσύνη. Έχουμε ισχυρές ενδείξεις ότι αυτά έχουν συμβεί, τα κορίτσια αυτά τα γνωρίζουμε και ξέρουμε πολύ καλά τι λένε και πόσο αλήθεια έχουν αυτά που λένε και πόση βία έχουν υποστεί.

Αν θεωρήσουμε ότι αυτό έχει συμβεί, τότε στέκομαι στα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα, ότι νιώθουμε μια μεγάλη θλίψη, το ελληνικό θέατρο πενθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, που άφησαν τους δαίμονές τους να βγουν έξω».

Και πρόσθεσε: «Το παιδί του Πέτρου θα το αγκαλιάσουμε γιατί δεν έχει καμία ευθύνη. Το παιδί πρέπει να είναι το μέλλον, δεν είναι δυνατόν κληρονομικά να πάρει την ευθύνη και το μίασμα αυτό. Το παιδί είναι άλλος άνθρωπος, είναι νέος άνθρωπος και θα πρέπει να κοιτάξει τη δική του ζωή και να προχωρήσει μπροστά».

 

 

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη σε πετυχημένη τηλεοπτική σειρά - Σούπερ νούμερα, έρχεται 2η σεζόν (ΦΩΤΟ)

 

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η ΕΡΤ έχει εντάξει στο πρόγραμμά της την μυθοπλασία, καθώς προβάλλονται τρεις σειρές, οι οποίες έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

 

Ο λόγος για τις: “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, “Τα καλύτερα μας χρόνια” και “Η τούρτα της μαμάς”.

 

Μια πλειάδα ηθοποιών απαρτίζουν τις τρεις κωμικές σειρές.

 

Ωστόσο, αυτό που δεν πήρε κανείς είδηση είναι πως στην σειρά “Τα καλύτερα μας χρόνια” που την σκηνοθεσία υπογράφει η Όλγα Μαλέα, παίρνει μέρος ο 23χρονος γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης.

 

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης έχει κάνει την εμφάνισή του σε αρκετά επεισόδια και υποδύεται τον “Αλέξανδρο” τον φίλο της “Μάρθας”.

 

Ο 23χρονος νεαρός είναι ο μοναχογιός του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1997 και πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην υποκριτική.

 

 

 

 

 

 

Μιλώντας σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις στον Νίκο Χατζηνικολάου, πριν τη φυλακή, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκάλυψε ότι όνειρό του είναι να παίξει στο θέατρο μαζί με τον γιο του

 

«Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες», είπε χαρακτηριστικά.

 

Μάλιστα, πατέρας και γιος έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί, αφού έχουν γίνει συγγραφικό δίδυμο, καθώς είχαν μεταφράσει μαζί θεατρικά έργα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags