Facebook Pixel Κώστας Πρέκας - Πέτρος Φιλιππίδης: Ξέσπασμα Κώστα Πρέκα για Φιλιππίδη-Λιγνάδη: "Ασήμαντοι, τυχαίοι, εγκληματίες - Όλοι έχουμε... (Vid)
Life
| 2021-12-03 08:45:00

Ξέσπασμα Κώστα Πρέκα για Φιλιππίδη-Λιγνάδη: "Ασήμαντοι, τυχαίοι, εγκληματίες - Όλοι έχουμε... (Vid)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Κώστα Πρέκα για Φιλιππίδη-Λιγνάδη: "Ασήμαντοι, τυχαίοι, εγκληματίες - Όλοι έχουμε... (Vid)

Αγνώριστος σήμερα ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για το σημερινό metoo, για τους δύο συναδέλφους του που βρίσκονται στη φυλακή και το κακό που προκάλεσαν σε δεκάδες ανθρώπους. Παράλληλα, παρουσιάζει άγνωστες πτυχές της ζωής του και της καριέρας του και εξηγεί πώς έμεινε μόνος, ενώ είχε 12 αδέρφια!

Σε μια εξομολόγηση ζωής προχώρησε ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Πρέκας στην εκπομπή “ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ”. Με φόντο τα μάρμαρα του Ηρωδείου, ο ” Επαναστάτης Ποπολάρος” μίλησε για τα 12 αδέρφια του, που δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή και έχει μείνει τελείως μόνος.

Επίσης ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εποχή που ήταν πρωταθλητής καταδύσεων στον Ολυμπιακό, στην επαγγελματική “τρικλοποδιά’ που του έβαλε ο Νίκος Κούρκουλος, αλλά και στην δύση του ελληνικού κινηματογράφου, όταν εκείνος ήταν στο απόγειο της δόξας του.

Παράλληλα, μίλησε με πολύ αιχμηρά σχόλια για τους νεότερους συναδέλφους του που ήταν μπλεγμένοι στο Metoo και στις κακοποιητικές συμπεριφορές

.Μιλώντας στην εκπομπή του STAR, ο Κώστας Πρέκας είπε: "Θεωρώ ότι αυτά τα ασήμαντα άτομα έχουν κάνει πολύ κακό στο θέατρο. Τα θεωρώ ασήμαντα διότι δεν αποτελούν απολύτως τίποτα. Είναι δύο φιγούρες τραγικές που δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να εγκληματούν εις βάρος τρίτων. Ως προς τους κυρίους που δεν τους θεωρώ κυρίους, είναι τα δύο αυτά ασήμαντα άτομα που έχουν χαλάσει οικογένειες, παρέες και την πίστη προς το θέατρο. Καλά έκαναν τα θύματα και μίλησαν”.

Δες όσα είπε!

 

 

 

 

Κώστας Πρέκας: Ο γάμος στα 75, η απουσία από την κηδεία του αδερφού του και η σύλληψη του γιου του

 

 

 

Ο Κώστας Πρέκας γεννήθηκε στο Αιγάλεω 26 Αυγούστου 1941. Κατά τη διάρκεια των νεανικών του χρόνων ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και διατέλεσε πρωταθλητής Ελλάδος ως καταδύτης του Ολυμπιακού, ενώ ήταν αθλητής και στην ομάδα υδατοσφαίρισης.

 

 

 

Η καριέρα και η βράβευση

 

 

 

Ο  Κώστας Πρέκας έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός και από τον κινηματογράφο, όπου πρωταγωνίστησε σε περίπου 20 ταινίες, κάποιες από τις οποίες ήταν υπερπαραγωγές. Για την ερμηνεία του στην ταινία του Ντ. Δαδήρα «Στα Σύνορα της Προδοσίας» τιμήθηκε με το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης το 1968.

 

 

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της επταετίας ο Κώστας Πρέκας έλαβε μέρος σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές. Ο ίδιος σε κατά καιρούς δηλώσεις και εμφανίσεις του στα ΜΜΕ δεν έχει κρύψει ότι παραμένει λάτρης εκείνης της περιόδου όπως και παλαιότερων καταστάσεων εκτροπής.

 

 

 

 

 

 

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 έως και το 2010 είχε αποκτήσει ιδιόκτητο χώρο, το θέατρο “Όραμα” στην περιοχή του Παπάγου.

 

 

 

 

 

 

Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

 

 

 

Δύσκολες ώρες βίωσε πριν 11 μήνες ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Πρέκας, καθώς έφυγε τον περασμένο Ιανουάριο από τη ζωή ένα πολυαγαπημένο του πρόσωπο.

 

 

 

Αλλεπάλληλα μάλιστα ήταν τα χτυπήματα της μοίρας στον Κώστα Πρέκα, ο οποίος μετά τον θάνατο της αγαπημένης του αδερφής, Νίκης, τον περασμένο Οκτώβριο, έχασε ανήμερα των Χριστουγέννων και τον αδερφό του, Γιώργο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο πόνος και ο θρήνος δε σταμάτησε εκεί όμως για τον ηθοποιό, καθώς πέρσι ανήμερα των Χριστουγέννων, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Καλαμάτα, όπου έμενε ο αδερφός του.

 

 

 

Ήταν η ανιψιά του, που τον ενημέρωσε ότι ο πατέρας της και αδερφός του, Γιώργος, ο μεγαλύτερος από τα τρία αδέρφια της οικογένειας, είχε καταλήξει από ανακοπή καρδιάς.

 

 

 

Ο Κώστας Πρέκας δεν παρευρέθηκε τότε στην κηδεία του αδερφού του στην Καλαμάτα, καθώς δεν μπορούσε να το αντέξει κι έτσι έμεινε στην Αθήνα και θρήνησε βουβά.Στο πλευρό του ήταν η αγαπημένη του σύντροφος Μαίρη Βιντιάδου.

 

 

 

 

 

 

Ο γάμος στα 75 και ο άγνωστος γιος

 

 

 

Ο Κώστας Πρέκας παντρεύτηκε  για  για πρώτη φορά στα 75 του χρόνια. τη Μαίρη Βιντιάδου. Και ενώ δηλώνει δημόσια ότι έχει βρει τη γυναίκα που έψαχνε σε όλη του τη ζωή, θυμόμαστε ότι γαμπρός μπορεί να μην έχει ντυθεί ως τώρα, όμως πατέρας έχει γίνει.

 

 

 

Η γνωριμία τους έγινε στο πλαίσιο της δουλειάς, καθώς η κ. Βιντιάδου είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, αλλά πολύ κοντά ήρθαν ύστερα από χρόνια.

 

 

 

 

 

 

«Ο πρώτος γάμος που θα κάνω θα είναι με τη Μαίρη. Τη γυναίκα που λάτρεψα και είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μου έδωσε την ευτυχία. Δεν έχω ξανανιώσει τέτοια ευτυχία. Μου έχει σταθεί όσο καμιά άλλη άλλη γυναίκα. Είμαι πλέον ένα ήρεμο ποτάμι και νιώθω πανευτυχής που βρέθηκε δίπλα μου» λέει εκείνη την περίοδο χαρακτηριστικά ο Κώστας Πρέκας.

 

 

 

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Κώστας Πρέκας μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιο του, 34 ετών σήμερα, ο οποίος μεγάλωσε με τη μητέρα του.

 

 

 

«Ο μεγαλύτερος δεσμός μου ήταν 18 χρόνια και ο μικρότερος 8 χρόνια. Ήταν έρωτας!», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Κώστας Πρέκας, υπογραμμίζοντας ότι υπήρξε «απόλυτα πιστός με κάθε σχέση μου. Η γυναίκα είναι το τρυφερότερο στοιχείο που υπάρχει στη φύση και δεν θα μπορούσα να το προδώσω».

 

 

 

Ο Κώστας Πρέκας είχε αποκαλύψει ότι έχει έναν γιο -32 ετών τότε- και τον βλέπει κατά καιρούς, αφού μεγάλωσε με τη μητέρα του και σέβεται την οποιαδήποτε απόφασή τους.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags