Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης - Νίκος Χατζηνικολάου: Φιλιππίδης σε Χατζηνικολάου: "Ήμουν στα αζήτητα για δέκα χρόνια - Δεν χαρίζω κάστανα σε κανέναν (Vid)
Life
| 2021-12-05 09:20:00

Φιλιππίδης σε Χατζηνικολάου: Ήμουν στα αζήτητα για δέκα χρόνια - Δεν χαρίζω κάστανα σε κανέναν (Vid)

Sportdog Team
Φιλιππίδης σε Χατζηνικολάου: Ήμουν στα αζήτητα για δέκα χρόνια - Δεν χαρίζω κάστανα σε κανέναν (Vid)

Ατάκες που όταν τις ξαναβλέπεις σε σοκάρουν, όπως και οι απαντήσεις του γνωστού ηθοποιού, που πλέον βρίσκεται στη φυλακή.

Πέτρος Φιλιππίδης - Νίκος Χατζηνικολάου: Ήταν μόλις έναν μήνα πριν ξεσπάσει το μεγάλο σκάνδαλο και στη συνέχεια κατηγορηθεί μέχρι και για βιασμό (που τον έφερε σήμερα στη φυλακή), όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω».

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο γνωστός ηθοποιός έκανε ορισμένες δηλώσεις που σήμερα αν μη τι άλλο κάνουν αίσθηση…

Μεταξύ άλλων, ο διάσημος ηθοποιός είχε μίλησε για τα δέκα χρόνια που έμεινε εκτός τηλεόρασης, αλλά και τη φήμη του "δύσκολου" συνεργάτη που τον ακολουθεί.

"Δεν χαρίζω καστανα πανω στη σκηνη"

Για τις φήμες γύρω από τη συμπεριφορά του, ο διάσημος ηθοποιός τόνισε: "Είμαι πολύ πιο ήρεμος. Αρκετά πιο σοβαρός και όχι σοβαροφανής. Βαριέμαι πια! Και γι' αυτό δεν θέλω να μιλάω. [...] Όχι, δεν είμαι δύσκολος σαν συνεργάτης. Η σκηνοθεσία έκανε εμένα πιο ήσυχο. Σε σχέση με τους άλλους δεν άλλαξε κάτι. Εγώ θαυμάζω τους ηθοποιούς, γενικά τους ταλαντούχους ανθρώπους. Μπορώ να γίνω χαλί να με πατήσεις! Όταν αυτό παρεξηγείται, ίσως γίνει μια παρεξήγηση. Αλλά ή κάνεις κάτι ή δεν το κάνεις. Δεν μπορείς να λες 'μέχρι εκεί'... Δεν χαρίζω κάστανα πάνω στη σκηνή, δίνω τα πάντα πάνω στη σκηνή".

Σχετικά με την επιστροφή του στη μικρή οθόνη με το "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" της ΕΡΤ1, από το οποίο απομακρύνθηκε μετά το σκάνδαλο γύρω από το όνομά του, ο ίδιος είχε δηλώσει: "Έχω πολύ μεγάλη χαρά, είχα δέκα χρόνια να κάνω τηλεόραση. Είναι πάρα πολύ καλή δουλειά. Δεν το λέω επειδή παίζω εγώ, γιατί παίζω λιγότερο από κάθε άλλο σήριαλ που έχω παίξει. Το λέω γιατί υπάρχει ένας σκηνοθετης, ο Ανδρέας Μορφονιός, που κάνει εξαιρετική δουλειά υπό αντίξοες συνθήκες. Υπάρχει μια παραγωγή που στηρίζει πάρα πολύ αυτή τη δουλειά, με όλους τους τρόπους. Αλλά μιλάμε για ένα καθημερινό, είναι αδυσώπητοι οι ρυθμοί και οι χρόνοι και παίζουν πάρα πολλοί ηθοποιοί. Χαίρομαι πάρα πολύ που παίζω με αυτούς τους ηθοποιούς".

"Άκουγα πως 'δεν είναι δουλεια για εσενα'. Δεν μου προτείνουν καν!"

Γιατί όμως δεν δεχόταν προτάσεις για μία ολόκληρη δεκαετία; "Έχω ακούσει 'πώς να πληρώσουμε εσένα;'. Ένα που ακούω είναι αυτο και ένα ακόμα είναι πως 'δεν είναι δουλειά για εσένα'. Δεν μου το προτείνουν καν! Το ίδιο έγινε και με το 50-50, δεν ήταν να παίξω εγώ. Ήταν για άλλο γραμμένο. Και έτυχε να ακούσω μία συζήτηση στο καμαρίνι μου, επειδή παίζαμε τότε με τον Παύλο (Χαϊκάλη), με τον ένα από τους συγγραφείς της σειράς. Και λέω 'τι λέτε;'. Εγώ ερχόμουν από μία δύσκολη χρονιά, χωρίς τηλεόραση πάλι. Και μου λέει ο Βασίλης Ρίσβας ότι μιλούσαν 'για ένα σίριαλ αλλά δεν είναι για σένα, είναι με τρεις άντρες και τρεις γυναίκες, είναι και κάτι παιδιά...'. Του ζήτησα να το διαβάσω και μου δίνει το 50-50, για να του πω τη γνώμη μου. Και πάω την άλλη μέρα, καταλαβαίνεις τι άκουσε..." δήλωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μάλισα, ο ίδιος συμπλήρωσε: "Σε αυτή βέβαια την ερώτηση δεν μπορώ να απαντήσω εγώ. Δεν ξυπνάει και κοιμάται κανένας με το τι θα κάνεις εσύ επαγγελματικά. [...] Η αλήθεια είναι πως δεν φροντίζω να είμαι στα πράγματα. Τα δύο τελευταία χρόνια το έκανα, μα δεν υπήρξε ανταπόκριση. Δεν το έκανα χυδαία, ούτε προκλητικά. Υπενθύμισα πως είμαι εδώ. Η αλήθεια είναι πως στον 'Πλάτανο' η συμμετοχή μου έτσι συνέβη. Πήρα τον Ανδρέα Μορφονιό τηλέφωνο και του λέω 'τι γίνεται, δεν καταλαβαίνω'. Του εξήγησα και μου είπε πως έχει ένα ρόλο εκεί. Και έτσι έγινε η σειρά αυτή, που κάνει μεγάλη επιτυχία"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags