Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος - Πάτρα: "Πάγωσε" η Ελλάδα - "Λύγισε" ο Λαμπρόπουλος με τις αποκαλύψεις για τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα!
Life
| 2022-03-02 09:00:00

"Πάγωσε" η Ελλάδα: "Λύγισε" ο Λαμπρόπουλος στην αποκάλυψη για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα! (Vid)

Sportdog Team
"Πάγωσε" η Ελλάδα: "Λύγισε" ο Λαμπρόπουλος στην αποκάλυψη για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα! (Vid)

Σοκαρισμένος και ο Νίκος Ευαγγελάτος! Για πρώτη φορά ο γνωστός δημοσιογράφος "έσπασε" στον αέρα της εκπομπής μεταφέροντας τις τελευταίες πληροφορίες που γνωρίζει για την υπόθεση και μάλιστα... προειδοποίησε για όσα έρχονται. Τα social media σε δευτερόλεπτα πήραν φωτιά!

Στο φως νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας, με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη μέσα σε 3 χρόνια, έφερε ο αστυνομικός συντάκτης στο «ΒΗΜΑ» και στα «ΝΕΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος το απόγευμα της Τρίτης 1ης Μαρτίου.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε καθοριστικής σημασίας στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές σχετικά με τη χρονική σειρά μερικών συμβάντων, κάτι σαν χρονολόγιο με τα όσα συνέβησαν τον Απρίλιο του 2021, που μπορεί να σχετίζονται αιτιολογικά μπορεί και όχι με τα περιστατικά στα παιδιά.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο λοιπόν, οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει στοιχεία σχετικά με τη χρονική σειρά μερικών γεγονότων.

Όπως ότι στις 20 Απριλίου 2021 αποχώρησε ο σύζυγός από την οικογενειακή κατοικία στην Πάτρα λόγω οικογενειακών προστριβών.

Στις 21 Απριλίου 2021 πέθανε με αιφνίδιο τρόπο η 6 μηνών Ίριδα.

Στις 6 Απριλίου 2021 έγιναν συνεννοήσεις με τους δικηγόρους για την υποβολή του αιτήματος διαζυγίου στο ζευγάρι, ενώ στις 7 Απριλίου 2021 το ζευγάρι ενημέρωσε τα μέλη της οικογένειας για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου.

Στις 8 Απριλίου 2021 εισήχθη η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ στις 11 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή, η οποία της προκάλεσε ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη. Όλες αυτές οι συμπτώσεις μπορεί να μη σημαίνουν τίποτα. Όμως μπορεί να σημαίνουν και πολλά.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως για πρώτη φορά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος «λύγισε» στον αέρα» της εκπομπής LIVE NEWS, στο MEGA, λέγοντας τα εξής: «Νίκο θέλω να πω κάτι τελευταίο… θα προχωρήσουμε και σε άλλες αποκακλύψεις τις επόμενες μέρες για το τι ακριβώς έχει συμβεί και θέλω να εκφράσω ειλικρινά τα συλλυπητήρια μου που χάθηκαν αυτά τα 3 κορίτσια…».

Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο μετά το 4.45 του παρακάτω βίντεο:

 

 

Δέιτε κάποια από τα σχόλια στα social media αμέσως μετά:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags