Facebook Pixel Πρωτοφανείς διαστάσεις θα πάρει η επισιτιστική κρίση!
Life
| 2022-04-02 00:29:00

Πρωτοφανείς διαστάσεις θα πάρει η επισιτιστική κρίση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρωτοφανείς διαστάσεις θα πάρει η επισιτιστική κρίση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έιδικός μιλάει ξεκάθαρα για ένα πρόβλημα που θα επηρεάσει όλη την παγκόσμια κοινότητα. Πως ο πόλεμος στην Ουκρανία απλά επιταχύνει την μαζική εκδήλωσή του.

Ο Προέδρος του ΓΕΩ.ΤΕΕ Ανατολικής Κρήτης εξηγεί πως αν δεν γίνει στροφή της ουσιαστικής στήριξης στο πρωτογενή τομέα, η επισιτιστική κρίση θα πάρει πρωτοφανή χαρακτηριστικά.

Ο Προέδρος του ΓΕΩ.ΤΕΕ Ανατολικής Κρήτης, Αλέκος Στεφανάκης, εξηγεί στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 γιατί η επισιτιστική κρίση στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα, είναι εδώ και τρία χρόνια πραγματικότητα, πως ο πόλεμος στην Ουκρανία απλά επιταχύνει την μαζική εκδήλωση της και προειδοποιεί, πως αν δεν γίνει στροφή ουσιαστικής στήριξης στο πρωτογενή τομέα, η επισιτιστική κρίση ιδίως στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα πάρει πρωτοφανή χαρακτηριστικά.

Το Who is Who

Ο Αλέκος Στεφανάλης είναι πτυχιούχος και Διδάκτωρ της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

Μεταδιδακτορική εξειδίκευση σε θέματα Βιοτεχνολογίας στο ΙΜΒΒ-ΙΤΕ. Συνεργαζόμενος ερευνητής για έξι χρόνια στον τομέα της Βιοτεχνολογίας του ΙΒΜΜ-ΙΤΕ, παραμένει εξωτερικός συνεργάτης του ΕΘΙΑΓΕ μέχρι σήμερα, σε ερευνητικά θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη συστημάτων προληπτικής διαχείρισης κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων για παραγωγή ποιοτικών ασφαλών ζωικών προϊόντων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags