Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης: Μεγάλες πιέσεις σε Σαββίδη να πουλήσει - Ποιοι δεν τον θέλουν - Στο... κάδρο και ο Μελισσανίδης
Life
| 2022-04-08 09:27:00

Μεγάλες πιέσεις σε Σαββίδη να πουλήσει - Ποιοι δεν τον θέλουν - Στο... κάδρο και ο Μελισσανίδης

Sportdog Team
Μεγάλες πιέσεις σε Σαββίδη να πουλήσει - Ποιοι δεν τον θέλουν - Στο... κάδρο και ο Μελισσανίδης

Σημαντικές εξελίξεις στο παρασκήνιο με στόχο τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Θα τον πείσουν να αλλάξουν γνώμη;
 

Όσο περνάνε οι μέρες τα πράγματα δυσκολεύουν για το Open και υπάρχει πλέον στρατηγική πίεση από διάφορες ενδιαφερόμενες πλευρές για να αξιοποιήσουν τη συγκυρία και να απομακρυνθεί από το επιχειρηματικό πεδίο ο Ιβάν Σαββίδης.

Εξού και οι κρούσεις για εξαγορά του καναλιού καθώς υπάρχει ο φόβος μίας ενδεχόμενης επέκτασης του  Δ. Μελισσανίδη, άμεσα στην επίγεια τηλεόραση.  Όμως η τηλεόραση είναι πολύ ακριβό σπορ

*Η κυβέρνηση της ΝΔ θα ήθελε να αποσυρθεί ο Ιβάν Σαββίδης από το προσκήνιο, ώστε να μην έχει να αντιμετωπίσει διαρκώς το ίδιο ζήτημα από ανθρώπους εντός και  εκτός χώρας.

**Αν υπάρξει αλλαγή στη διακυβέρνηση και επανήλθει ο ΣΥΡΙΖΑ, ίσως η κατάσταση να αλλάξει και να επανέλθουν ως πρόσκαιροι σύμμαχοι οι ιδιοκτήτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρώτη φορά, έχει αντιληφθεί πως πρέπει να αντιμετωπίζει τα ΜΜΕ.

Η σημερινή Κυβέρνηση, πάλι, αν και έχει την πλήρη στήριξή τους, πέφτει στο πεδίο της επικοινωνίας στο ένα λάθος μετά το άλλο στα περισσότερα σημεία. Εδώ φαίνεται η απουσία της στρατηγικής από ένα πρόσωπο που θα αναλάβει το χειρισμό αυτό του πεδίου.

Πηγή: typologies.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags