Facebook Pixel Ρούλα Πισπιρίγκου - Πάτρα: "Τελειώνουν" τη Ρούλα Πισπιρίγκου Κουσουλός και Λαμπρόπουλος - "Μετά την ανακοπή την είδαν να..."
Life
| 2022-04-14 08:17:00

"Τελειώνουν" τη Ρούλα Πισπιρίγκου Κουσουλός και Λαμπρόπουλος - "Μετά την ανακοπή την είδαν να..."

Sportdog Team
"Τελειώνουν" τη Ρούλα Πισπιρίγκου Κουσουλός και Λαμπρόπουλος - "Μετά την ανακοπή την είδαν να..."

Οι καταθέσεις που έρχονται τις επόμενες ώρες, θα δώσουν ένα τέλος στην πολύκροτη υπόθεση. Οι δύο δημοσιογράφοι μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις για τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα...

Στο “μικροσκόπιο” του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού και του κορυφαίου δημοσιογράφου του αστυνομικού ρεπορτάζ Βασίλη Λαμπρόπουλου βρέθηκαν για άλλη φορά οι εξελίξεις πάνω στον θάνατο των τριών παιδιών την Πάτρα στην εκπομπή ΡΕΠΟΡΤΑΖ και στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

Η συζήτηση ξεκίνησε από την εξέλιξη σε ότι έχει να κάνει με τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας για τους οποίους έχουν επιληφθεί δύο ιατροδικαστές, οι κκ Καρακούκης και Καλόγρηας, που βρισκόμαστε σήμερα Βασίλη ρώτησε ο κ. Κουσουλός. Για για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, όπως ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος, “θα αρχίσει η ροή επιβαρυντικών καταθέσεων όπως γνωρίζεις και εσύ Πέτρο, από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, από την παιδιατρική, από την ΜΕΘ από την Πάτρα, κατέθεσε ο κ. Ηλιάδης , θα καταθέσουν νοσοκόμοι και από Καραμανδάνειο που και εκεί είχε συζητήσει για κάμερες, και εκεί είχε αργοπορήσει,  και συνέβαιναν περίεργα επεισόδια”. Θα καταθέσουν και οι γιατροί που ήταν στην πρώτη ανακοπή και την είδαν να κινείται νωχελικά σε αυτούς στην πρώτη ανακοπή, οι γιατροί που είδαν τα περίεργα επεισόδια, οι γιατροί που πίστευαν ότι έπρεπε να έδιναν και σε άλλη περίπτωση αναισθητική ουσία, θα λειτουργήσουν πάρα πολύ επιβαρυντικά,  εκτιμώ αυτές οι καταθέσεις είπε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Και συνέχισε λέγοντας ότι από την άλλη μεριά έχουμε τη σωστή απόφαση, έτσι θα την κρίνεις και εσύ Πέτρο ότι να ξεκινήσει εκ του μηδενός η ιατροδικαστική γιατί θα γινόταν μπέρδεμα. Δηλαδή για παράδειγμα ετοιμαζόταν να καταθέσει η κυρία Τσιόλα, ότι μπορεί να είναι ασφυκτικός ο θάνατος, αλλά μπορεί κάποιος να επικαλεστεί πως παραβλέπεις το αμφισβητούμενο πόρισμα της κ. Μητσέλου ότι είναι αγενεσία φλεβόκομβου. Τρελό, παλαβό, σπάνιο, αλλά καταγεγραμμένο είπε ο κ. Κουσουλός, ακριβώς είναι καταγεγραμμένο. Πρέπει κάποιος να δει τα πλακίδια, προκειμένου να δει αν υπάρχει αγενεσία φλεβόκομβου, γιατί πότε λέει υποπλασία.

Ακούστε όλη την συνομιλία και την άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια πάνω στις τελευταίες εξελίξεις.

 

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το βράδυ πριν την απόπειρα αυτοκτονίας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως είχε κάνει παλιότερα απόπειρα αυτοκτονίας. Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν ήταν 23 ετών και σύμφωνα με όσα αναφέρουν άνθρωποι του τότε περιβάλλοντός της η αφορμή ήταν ο χωρισμός της από τον σύντροφό της.

Σε αποκλειστικές φωτογραφίες που διασφάλισε το Star, εμφανίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου το βράδυ πριν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

 

 

Η φίλη της την βρήκε αναίσθητη

Η Ρούλα βρισκόταν σε φιλικό σπίτι και γιόρταζε τα γενέθλια μίας φίλης της. Ήταν μόλις 23 ετών και όλα έδειχναν καλά. Έφυγε από το πάρτι, όμως την επόμενη μέρα την βρήκαν αναίσθητη, καθώς είχε καταναλώσει πολλά χάπια. Είχε προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της, καθώς είχε χωρίσει με τον τότε σύντροφό της.

«Eίχε στεναχωρηθεί και εννοείται με είχε ενοχλήσει. Της είχα πει «μην κάνεις βλακείες», προσπάθησα να την παρηγορήσω, της έλεγα ότι δεν τελείωσε και ο κόσμος και υπάρχουν πολλοί άντρες. Είχα πειστεί ότι δε θα έκανε κάτι, πάραυτα το έκανε» λέει η φίλη της Ρούλας που την βρήκε αναίσθητη.

«Ο Μάνος ήταν ο Θεός της»

Συμμαθήτρια της Ρούλας περιγράφει αποκλειστικά στο Star τον χαρακτήρα της σε νεαρή ηλικία. Την παρουσιάζει σαν μια γυναίκα κτητική που ήθελε να τραβάει τα βλέμματα. Τα μετέπειτα χρόνια η σχέση της με το Μάνο Δασκαλάκη ήταν θυελλώδης.

«Ήταν αρκετά εγωκεντρική προσπαθούσε να είναι λίγο πιο μπροστά από τις άλλες κοπέλες … Για αυτήν ήταν ο Θεός της, αυτόν τον Θεό πίστευε και κανέναν άλλον. Ήταν κάτι παθολογικό. Δεν τον άφηνε ποτέ να είναι μόνος, πάντα ήταν μαζί. Στα γήπεδα, στις καφετέριες, νυχτερινή διασκέδαση. Ήταν ο φρουρός του. Αν τον κοίταγε μια άλλη γυναίκα θα αγριοκοίταγε και θα έπιανε το Μάνο, θα χόρευε μαζί του θα έδειχνε ότι αυτός είναι δικός της».

Φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση επεισοδιακή, ενώ αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε τσακωθεί πολλές φορές με γυναίκες που υποπτευόταν, στο γήπεδο, σε καφετερίες ακόμα και σε σούπερ μάρκετ. Την είχαν μάλιστα ικανή ακόμα και για χειροδικία.

Ο Μάνος Δασκαλάκης όπως ο ίδιος έχει δηλώσει έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι είτε δουλεύοντας σαν διανομέας είτε για πρόβες αφού έκανε και μεροκάματα ως τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags