Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Γιώργος Τράγκας: "Τρόμος" με post Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για κορωνοϊό - "Δεν έχω διαθήκη και κρυφή περιουσία"!
Life
| 2022-04-15 09:00:00

"Τρόμος" με post Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για κορωνοϊό - "Δεν έχω διαθήκη και κρυφή περιουσία"!

Sportdog Team
"Τρόμος" με post Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για κορωνοϊό - "Δεν έχω διαθήκη και κρυφή περιουσία"!

Για την πορεία της υγείας του, μετά από εννιά μέρες Covid, ενημέρωσε ο γνωστός δημοσιογράφος, που... πέταξε και την "μπηχτή" του προφανώς για όσα γράφονται και γίνονται μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα!

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος ευτυχώς το περνάει πολύ χαλαρά και χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Την είδηση της νόσησης γνωστοποίησε ο ίδιος ο δημοσιογράφος μέσα από μια αιχμηρή ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα Mέσα κοινωνικής δικτύωσης προ ημερών, στο οποίο ανέφερε:

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΑ. Μέχρι σήμερα δεν ήθελα να μιλήσω δημόσια εάν έκανα ή δεν έκανα το εμβολιο. Τώρα που κόλλησα μπορώ.Έχουμε και λέμε λοιπόν 67 ετων, καπνιστής (πουράκι όχι τσιγαράκι) και ανεμβολίαστος. Τριτη ημέρα σήμερα εάν δεν τα τινάξω θα σας ενημερώνω.»!

Χθες, με νεότερο ποστάρισμά του, ανέφερε πως μετά από εννιά ημέρες όλα κυλούν ομαλά με την υγεία του, ωστόσο με την... αιχμή που πέταξε στο τέλος, προφανώς για να σχολιάσει τα όσα ακολούθησαν τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα (τη... μάχη για την περιουσία και το μπαράζ δημοσιευμάτων), προκάλεσε αναστάτωση στους διαδικτυακούς του φίλους!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ατομικό δελτίο covid-19. Στην 9η ημέρα στο self test θετικός (δίγραμμος σαν επιταγή). Οξυγόνο 99, θερμοκρασία 35.9. Γεύση -όσφρηση κανονικές.Πάμε καλά που έλεγε ο Καραμανλης και καταστράφηκε η οικονομία. Δεν έχω διαθήκη αλλά δεν έχω και κρυφή περιουσία για να γράφουν μαλακίες…».

Ιδού:

 

Αποκάλυψη-βόμβα Τριανταφυλλόπουλου για θάνατο Τράγκα - "Ψέματα όλα, βόλευε" - Μεγάλη ανατροπή!

Την τελευταία του πνοή από επιπλοκές του κορωνοϊού άφησε πριν από περίπου δύο μήνες ο δημοσιογράφος, εκδότης και ιδρυτής του πολιτικού κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» Γιώργος Τράγκας σε ηλικία 72 ετών.

Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», στο οποίο είχε εισαχθεί, όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του. Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού και εισήχθη αρχικά στο «Σωτηρία» λόγω επιδείνωσης των συμπτωμάτων της Covid-19.

Εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια στις  4/12 σε κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία» και λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διακομίσθηκε σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου. Έδωσε για μέρες σκληρή μάχη με την ασθένεια υπέστη έμφραγμα και υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική (τοποθέτηση stent) ενώ τις τελευταίες ημέρες η νεφρική του λειτουργία υποστηριζόταν από τεχνητό νεφρό.

Οδημοσιογραφικός και όχι μόνο κόσμος αποχαιρέτησε  τον Γιώργο Τράγκα, ενώ ξεχωριστό ήταν και το tweet που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, στο οποίο αρνείται ότι ήταν αντι-εμβολιαστής, παρότι αρκετοί χρήστες του twitter του υπενθύμισαν τη δήλωση του γιατρού του ότι δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο αλλά και παλιότερες δηλώσεις του ενάντια στον εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ανέφερε: «Καλό ταξίδι Γιώργο.Σε διπλανά γραφεία με διαμετρικά αντίθετες πολιτικές θέσεις. Είχες κάτι ξεχωριστό.Συστημικός αλλά συγκρουσιακός. Διαβητικός με μια σπάνια αλλεργία που σε εμπόδιζε να εμβολιαστείς. Ας το μάθουν. Σου «κόλλησαν» το αρνητής.  Βόλευε.Πολέμησες την υποχρεωτικότητα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags