Facebook Pixel Λάκης Λαζόπουλος - Γιώργος Τράγκας: Καταγγελία Λαζόπουλου: "Στημένη η υπόθεση Τράγκα - Τα χρήματα δεν είναι από τη δημοσιογραφία"!
Life
| 2022-06-14 10:49:00

Καταγγελία Λαζόπουλου: "Στημένη η υπόθεση Τράγκα - Τα χρήματα δεν είναι από τη δημοσιογραφία"!

Sportdog Team
Καταγγελία Λαζόπουλου: "Στημένη η υπόθεση Τράγκα - Τα χρήματα δεν είναι από τη δημοσιογραφία"!

Ο γνωστός ηθοποιός τοποθετήθηκε με αιχμηρό τρόπο για την περιουσία του αποθανόντα δημοσιογράφου και τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες.

Στη δέσμευση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα προχώρησε η αρχή καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Η είδηση προκάλεσε απορίες στην ελληνική κοινωνία αφού ο γνωστός δημοσιογράφος απασχόλησε μετά θάνατον τις Αρχές και όχι όσο ήταν εν ζωή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος είχε στην κατοχή του 17 πολυτελή ακίνητα στην Ελλάδα, το Μονακό και τη Νέα Υόρκη. Η περιουσία του αποτιμάται σε 100 εκατομμύρια ευρώ και άπαντες αναρωτιούνται με ποιον τρόπο ο γνωστός δημοσιογράφος απέκτησε όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία.

Ο δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε μέσω του podcast που διατηρεί στην ιστοσελίδα news247 την υπόθεση του γνωστούς δημοσιογράφου. «Η αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα δεσμεύτηκε ολοσχερώς αφού η χήρα τα ήθελε όλα κι έτσι πλακώθηκε με τα παιδιά του και τώρα τα άπειρα σπίτια σε κάθε γωνιά της γης τα πήρε μαζί του ο Γιώργος.

Κι όλο κλαίνε τα τραγκάκια στου γιαλού στου γιαλού τα βοτσαλάκια. Η υπόθεση βγήκε ξαφνικά Σάββατο για να αλλάξει την βασική ειδησεογραφία που ήταν η Νοβάρτις», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ο Τράγκας δείχνει που έχει φτάσει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Διότι αυτά δεν είναι χρήματα που βγαίνουν από την δουλειά. Δεν ήταν κι η Όπρα ο Τράγκας. Αλλά δάγκωνε δυνατά, ήταν η κόμπρα», είπε σε άλλο σημείο ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Αποκάλυψη Χατζηνικολάου για Τράγκα: "Προσπάθησε να κλείσει ο REAL" - Βόμβα για την περιουσία του!

Προκλήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου από μηνύματα ακροατών τού Real fm να κάνει σχόλιο για τον Γιώργο Τράγκα και τα πεπραγμένα του, αλλά το αρνήθηκε γιατί, όπως είπε, «δεν θα είμαι αντικειμενικός ». Αναφέρθηκεωστόσο στις σχέσεις τους, που είχαν διαταραχθεί λόγω της «επιθετικής συμπεριφοράς» τού εκλιπόντος, και έκανε μια αποκάλυψη που εντυπωσιάζει. Ότι δηλαδή ο Τράγκας προσπάθησε να κλείσει το Real Group προκαλώντας πτώχευσή του.

«Δεν σχολιάζω γιατί έχω πίκρα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και θεωρώ ότι δεν θα είμαι αντικειμενικός» είπε και υποστήριξε ότι οι έλεγχοι για την περιουσία του θα έπρεπε να έχουν γίνει όταν ήταν εν ζωή «τότε που η φωνή του επηρέαζε τους Έλληνες». 

Ο Τράγκας έφυγε από τον Real fm με άσχημο και επιθετικό τρόπο, όπως ανέφερε ο συνιδιοκτήτης του. «Και αντί να εκφράζει ευγνωμοσύνη για το παντεσπάνι που έτρωγε εδώ (τα συμβόλαιά του υπάρχουν για όποιον θέλει να τα δει) εξαπέλυε ύβρεις και επιθέσεις και προσωπικά εναντίον μου και εναντίον του σταθμού» είπε.  

«Όταν ήταν στα αζήτητα»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πρόσθεσε στην εκπομπή του ότι ο Γιώργος Τράγκας του είχε ζητήσει δουλειά «γιατί τον είχαν στα αζήτητα και του την έδωσα». Έμεινε στον σταθμό για χρόνια αλλά «όταν βρήκε υψηλότερες αμοιβές, σε μια περίοδο που εμείς περνούσαμε πολύ μεγάλη δυσκολία, μας εγκατέλειψε με άσχημο τρόπο και στη συνέχεια μας καθύβριζε». Ο εκδότης δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες αλλά αποκάλυψε κάτι πολύ σοβαρό. Ότι ο Τράγκας «προσπάθησε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης για τον Real Group για να στείλει στην ανεργία διακόσιους συναδέλφους του». 

Ο Χατζηνικολάου είπε ότι οι ύβρεις τού Τράγκα προς το πρόσωπό του «ήταν καθημερινές επί πολλά χρόνια και δεν του απάντησα ποτέ». 

Πηγή: harddog-sport.blogspot.com

 

Η αμύθητη περιουσία του Τράγκα: Τα πανάκριβα ακίνητα και η χρυσή επένδυση στη "ματωμένη" βίλα (Vid)

Εικόνες που κόβουν την ανάσα, η θέα των αμερικανικών μεγαλουπόλεων από τους ουρανοξύστες των πιο ισχυρών επιχειρηματικών και πολιτικών κέντρων, η διάσημη 5η λεωφόρος, το Λας Βέγκας, το Μπέβερλι Χιλς μοιάζει με μπροσούρα από την βίβλο των Rich and Famous. Eίναι όμως απλά κάποια από τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα.

Είναι τα σπίτια που είχε ο δημοσιογράφος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στις ΗΠΑ που τακτικά πήγαινε, που βρισκόταν αναμεσά στην ομογένεια που ψώνιζε από τα καταστήματα των Ελλήνων, ακόμα και από τα μανάβικα τους.

Τα 5 ακίνητα του στην Αμερική, στο Μαϊάμι στην οδό Bayshire Dr σε συγκρότημα κατοικιών, στην Ουάσινγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς στο Las Vegas, στους Veer Towers και στην Νέα Υόρκη στην 5η Λεωφόρο στο Olympic Tower κοστίζουν πολλά εκατομμύρια, οι τιμές ζαλίζουν.

O ουρανοξύστηs Olympic Tower, που έχτισε ο Αριστοτέλης Ωνάσης στο Μανχάταν, είναι ως  σήμερα σύμβολο ισχύος και χρήματος.

Το διαμέρισμα του Τράγκα βρίσκεται στον 28ο όροφο και φτάνει να ψάξει κανείς λίγο στην αγορά του real estate της Νέας Υόρκης για να διαπιστώσει ότι ένα διαμέρισμα 120 τετραγωνικών μέτρων στον συγκεκριμένο ουρανοξύστη κοστίζει 2.400.000 ευρώ, ενώ αυτό των 166 τ.μ. φτάνει τα 4.040.000 ευρώ.

Τo σπίτι που βλέπουμε των 250 τετραγωνικών έχει 20.000 το τετραγωνικό και συνολική τιμή τα 5 εκατομμύρια με θέση παρκινγκ και ιδιωτική ταράτσα.

Τις τιμές φουσκώνει και μία άλλη λεπτομέρεια οι διάσημοι γείτονες, όπως η οικογένεια Gucci. Mε τέτοιους ενοίκους η φήμη και οι τιμές στον 190 ημερών ουρανοξύστη παίρνουν την ανιούσα.

Το Olympic Tower πήρε το όνομα του από την Olympic Airlines που είναι πρόεδρος ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Όταν το κτήριο άνοιξε, ο Αριστοτέλης Ωνάσης πήρε ένα διαμέρισμα.

Ο διάσημος σχεδιαστής Halston, ο δισεκατομμυριούχος Adnan Khashoggi είχε ένα ρετιρέ μεζονέτα από το 1976 μέχρι το 1993 και η ηθοποιός Anne Hathaway υπήρξαν επίσης ένοικοι.

To κτήριο έχει θυρωρό, γυμναστήριο αποκλειστικά για τους ενοίκους και κεντρικό κλιματισμό ανάμεσα στις άλλες παροχές του. Αν κάποιος δελεαστεί τα σπίτια που τώρα είναι διαθέσιμα κοστίζουν αρκετά εκατομμύρια, όμως δίπλα στην πόρτα του κανείς θα βρει το Central Park, το Μπερκλέι και το μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα κοινόχρηστα για όλες αυτές τις παροχές φτάνουν τα 2000 και 3000 ευρώ τον μήνα.

To 2016 η 5η λεωφόρος στη Νέα Υόρκη ήταν ο ακριβότερος εμπορικός δρόμος παγκοσμίως. Στην 5η λεωφόρο βρίσκονται πάρα πολλά εμπορικά καταστήματα αλλά και ο πύργος του Trump.

Όσο για το διαμέρισμα στο Veer Towers  πρόκειται για διαμερίσματα σε συγκροτήματα κατοικιών.

Το ένα στην οδό N Bayshore Dr στο Μαϊάμι, πάνω στον Biscayne Bay, ακριβώς απέναντι από το περίφημο Miami Beach και δίπλα στο Margaret Pace Park με το πάρκο σκύλων και το τένις κλαμπ.

Όλος ο παράδεισος σε μια γωνιά, έστω και με υγρασία. Kάθε πύργος διαθέτει 335 luxury κατοικίες. Οι εργασίες άρχισαν το 2006. Ολοκληρώθηκαν το 2010 και άνοιξε στις 14 Ιουλίου 2010. Έχει ύψος 150 μέτρα και 37 πατώματα.

Μόνο τα ακίνητα στις ΗΠΑ σύμφωνα με τι εκτιμήσεις μεσιτικών κύκλων μπορούν να ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια σε αξία, δηλαδή το 10% της συνολικής περιουσίας που άφησε ο εκλιπών, ποσό που σύμφωνα με μεσίτες είναι πολύ συντηρητική εκτίμηση και αν σκεφτεί κανείς πως το ακίνητο στον Olympic Tower  μπορεί να φτάνει τα 5.000.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags