Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυναμική παρουσία της εταιρείας Panama Shipping Agency and Services S.A. στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2022»
Life
| 2022-06-26 02:31:00

Δυναμική παρουσία της εταιρείας Panama Shipping Agency and Services S.A. στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2022»

Sportdog Team
Δυναμική παρουσία της εταιρείας Panama Shipping Agency and Services S.A. στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2022»

Τα φετινά Ποσειδώνια θεωρήθηκαν ως τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία της διοργάνωσης, με αύξηση 7% στο χώρο των εκθετών και εντυπωσιακή αύξηση σχεδόν 18% στον αριθμό επισκεπτών, καθώς συμμετείχαν περισσότερες από 1.964 εταιρείες από 103 χώρες που παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Οι επισκέπτες που προσήλθαν στους χώρους της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης ξεπέρασαν τους 29.000, γεγονός που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης!

Η Διεθνής Nαυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2022» έλαβε χώρα στο Athens Metropolitan Expo, στην περιοχή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022.

Ανάμεσα στους εκθέτες που ξεχώρισαν ήταν η Panama Shipping Agency and Services S.A. (PSAS) μια ιδιωτική εταιρεία που έχει συσταθεί και εδρεύει στη Δημοκρατία του Παναμά και ιδρύθηκε το 2010 από τον ελληνικής καταγωγής κ. Antonio Taquis Ochoa, πρώην πρέσβη του Παναμά στην Ελλάδα.

Η PSAS εξουσιοδοτείται να λειτουργεί ως «λιμενικός πράκτορας» σε οποιοδήποτε λιμένα της Δημοκρατίας του Παναμά και αναγνωρίζεται ως Ναυτιλιακός Οργανισμός από την αρχή της Καναλίας του Παναμά για να εκπροσωπεί τα πλοία σχετικά με τη λειτουργία διαμετακόμισης τους.

Η εταιρεία συμμετέχει πάνω από μια δωδεκαετία στη ναυτιλιακή βιομηχανία και σε όλες τις πτυχές της, οι οποίες αφορούν σε θέματα για το ίδιο το πλοίο, με σαφή κατανόηση των επιχειρήσεων και της αλληλεπίδρασης με τις αρχές και τις εταιρείες διαχείρισης των κύριων λιμένων της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, την Ασία και την Αμερική και την υδάτινη οδό παγκόσμιας κλάσης, το κανάλι του Παναμά.

Αποτελεί το «τοπικό γραφείο» των ναυτιλιακών εταιριών και παρέχει, εκτός από τις καθημερινές υπηρεσιών που προσφέρονται από έναν πράκτορα λιμένων, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως: νομική, τεχνική βοήθεια και συντονισμό οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών κατόπιν αιτήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags