Facebook Pixel Δημοσίευμα κάνει λόγο για "ντου" των Τούρκων! ”Επίθεση στις στρατιωτικές αποθήκες στην Αλεξ/πολη”
Life
| 2022-07-05 22:34:00

Δημοσίευμα κάνει λόγο για "ντου" των Τούρκων! ”Επίθεση στις στρατιωτικές αποθήκες στην Αλεξ/πολη”

Sportdog Team
 Δημοσίευμα κάνει λόγο για "ντου" των Τούρκων! ”Επίθεση στις στρατιωτικές αποθήκες στην Αλεξ/πολη”

Είναι πιθανό να γίνουν δολιοφθορές από την FETO και παρόμοιες τρομοκρατικές οργανώσεις και η Τουρκία να ωθηθεί σε σύγκρουση.

Ένα περίεργο κείμενο δημοσιεύθηκε πριν λίγο σε λογαριασμό που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του γνωστού Cihat Yaycı, συγκεκριμένα ανέφερε:

”Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συναντάμε τις εξής προτάσεις, η Τουρκία να πραγματοποιήσει προληπτική επίθεση στις στρατιωτικές αποθήκες της Ελλάδας στην Αλεξανδρούπολη.

Είναι πιθανό να γίνουν δολιοφθορές από την FETO και παρόμοιες τρομοκρατικές οργανώσεις και η Τουρκία να ωθηθεί σε σύγκρουση.”

Την ίδια στιγμή, λογαριασμός που ανήκει στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρει:

”Στρατιωτική άσκηση πραγματοποίησαν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στο νησί της Σάμου, το οποίο έχει μη στρατιωτικό καθεστώς. Στην άσκηση συμμετείχε και το μηχανοκίνητο τμήμα πεζικού που βρίσκεται στο νησί.”

Το σχέδιο Ερντογάν-Τι αναφέρει το GATESTONE INSTITUTE

”Διάφορες δημοσκοπήσεις δείχνουν τη δημοτικότητα [του Ερντογάν] να έχει λιγότερο από 30%, σε σύγκριση με το 52% με το οποίο κέρδισε στην επανεκλογή του το 2018.

Πολλοί Τούρκοι, αν και λιμοκτονούν, είναι ωστόσο… περήφανοι που έχουν έναν ηγέτη που μπορεί να αντιμετωπίσει την «άπιστη Δύση» — συμπεριλαμβανομένου του παραδοσιακού αντιπάλου και γείτονά τους, της Ελλάδας.

Τι πρέπει να κάνει λοιπόν ο Ερντογάν, καθώς οι πρώην πιστοί του ισχυρού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) φαίνονται να εγκαταλείπουν μαζικά;

Ο Ερντογάν έχει ήδη στήσει σκηνικό για ένα νέο επεισόδιο της θεατρικής του υπερβολής. Ο εταίρος του στον συνασπισμό, ο υπερεθνικιστής ηγέτης Devlet Bahçeli, ισχυρίστηκε ότι οι στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα αποτελούν «άμεση απειλή» για την τουρκική ασφάλεια…

Πώς θα μπορούσε ένας ειρηνικός σύμμαχος του ΝΑΤΟ, η Ελλάδα, να αποτελεί άμεση απειλή για ένα άλλο μέλος του ΝΑΤΟ, την Τουρκία, στην οποία βρίσκεται στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ; Οι αμερικανικές βάσεις στην Τουρκία αποτελούν άμεση απειλή για την Ελλάδα;

Τι πρέπει να κάνει λοιπόν ο Ερντογάν, καθώς οι πρώην πιστοί του ισχυρού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) φαίνονται να εγκαταλείπουν μαζικά; Δείτε ξανά την ίδια προεκλογική πολιτική συνταγή που έχει λειτουργήσει πολλές φορές στο παρελθόν:

Να προκαλέσει εντάσεις στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο Θάλασσα.

Να προκαλέσει το ανθελληνικό αίσθημα των Τούρκων.”

ΠΗΓΗ: directus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags