Facebook Pixel Διονύσης Ατζαράκης - Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Διονύσης Ατζαράκης "τελείωσε" τον Δημήτρη Λιγνάδη με ένα ΒΙΝΤΕΟ μόλις 11 δευτερολέπτων!
Life
| 2022-07-16 16:03:00

Ο Διονύσης Ατζαράκης "τελείωσε" τον Δημήτρη Λιγνάδη με ένα ΒΙΝΤΕΟ μόλις 11 δευτερολέπτων!

Sportdog Team
Ο Διονύσης Ατζαράκης "τελείωσε" τον Δημήτρη Λιγνάδη με ένα ΒΙΝΤΕΟ μόλις 11 δευτερολέπτων!

Ούτε έβρισε, ούτε φώναξε. Ούτε καν ανέφερε το όνομα του ηθοποιού που κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς και βγήκε από τη φυλακή την ίδια ημέρα...

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Δημήτρης Λιγνάδης αφέθηκε ελεύθερος με περιορισμούς, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο. Έχει κριθεί ένοχος για δυο βιασμούς, με ποινή δώδεκα ετών.

Πλήθος αντιδράσεων έχουν δημιουργηθεί στα social media αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο με το ΣΕΗ να πραγματοποιεί αυτή την ώρα (14/7) πορεία στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθεί γι’ αυτή την απόφαση.

Βέβαια ο Διονύσης Ατζαράκης όλη αυτή την απορία και αναστάτωση, τη μετέτρεψε σε 11 δευτερόλεπτα ψύχραιμης αφήγησης των όσων συμβαίνουν. Μέσα σε λίγες λέξεις περιέγραψε το mood ολόκληρης της Ελλάδας.

«Μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα, γύρισα επιτέλους σπίτι μου. Όπως συμβαίνει δηλαδή και αν είσαι ένοχος για δυο βιασμούς ανηλίκων».

 

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο σπίτι του Λιγνάδη - "Είσαι ανεπιθύμητος"

Μέλη του Ρουβίκωνα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (14/07) έξω από το σπίτι του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, σημειώνοντας πως είναι ανεπιθύμητος στη γειτονιά του Αγίου Παύλου στον απόηχο της απόφασης αποφυλάκισής του.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέλος της συλλογικότητας ανέφερε: "Βρισκόμαστε στο σπίτι του βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη, που το δικαστήριο άφησε ελεύθερο. Είναι ανεπιθύμητος στη γειτονιά, αν θέλει να μείνει κάπου, ας τον πάρει σπίτι του ο Κούγιας".

Κινητοποίηση κατά της αποφυλάκισης του σκηνοθέτη στο Σύνταγμα

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Πέμπτης προηγήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και τη φεμινιστική συλλογικότητα Sabbat στο Σύνταγμα.

Στην ανακοίνωσή του το ΣΕΗ σημείωσε: "Η απελευθέρωση του Δημήτρη Λιγνάδη είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι δεν ζούμε πια σε κράτος δικαίου. Είναι η απόδειξη της εκδίκησης της σάπιας αστικής εξουσίας που εκπροσωπεί η κυβέρνηση απέναντι σε όποιον τολμάει να καταγγείλει τα εγκλήματα των δικών της παιδιών. Την ίδια ώρα που αφήνει τον Γιάννη Μιχαηλίδη να αργοπεθαίνει μετά από 52 ημέρες απεργίας πείνας για τους ίδιους ακριβώς εκδικητικούς λόγους, διαχωρίζοντας καταφανώς τους πολίτες σε α’ και β’ κατηγορίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags