Facebook Pixel Νίκος Μουρατίδης - Δημήτρης Λιγνάδης: Χαμός με Μουρατίδη για Λιγνάδη-Κούγια: "Χυδαιότητες στο Facebook - Τέλος, είτε φυλακή είτε έξω θα..."!
Life
| 2022-07-29 09:40:00

Χαμός με Μουρατίδη για Λιγνάδη-Κούγια: "Χυδαιότητες στο Facebook -Τέλος, είτε φυλακή είτε έξω θα..."

Sportdog Team
Χαμός με Μουρατίδη για Λιγνάδη-Κούγια: "Χυδαιότητες στο Facebook -Τέλος, είτε φυλακή είτε έξω θα..."

Γιατί δεν έχει σημασία αν είναι εντός ή εκτός φυλακής και τι απαντάει ο γνωστός μουσικός παραγωγός για τις οργισμένες αντιδράσεις του κόσμου.

Η προσωρινή αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, παρότι κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικά για τον βιασμό δύο ανηλίκων, έχει προκαλέσει θυελλώδεις αντιδράσεις στην κοινωνία.

Ο Νίκος Μουρατίδης, γνωστός για τις αιρετικές του απόψεις τα τελευταία χρόνια, καταθέτει μία διαφορετική άποψη και ισχυρίζεται ότι δεν έχει σημασία αν είναι φυλακή ή σπίτι του.

Διαβάστε το κείμενό του στα Παραπολιτικά:

Social μπάχαλο: Ο Λιγνάδης είναι ελεύθερος

Ηταν λάθος η κ. Μενδώνη να φύγει από παράσταση στην οποία σηκώθηκε το γνωστό πανό «Βιαστής είναι».

Αυτό έκρινε το δικαστήριο και αυτό έγινε. Καταδικάστηκε για βιασμό δύο ατόμων αλλά το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή της φυλάκισής του και αφέθηκε να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Οπως ήταν φυσικό, τα social media οργίασαν – και κυρίως το Facebook–, στα οποία καθημερινά, ανά 5 λεπτά (δεν είναι υπερβολή), γίνονταν και γίνονται αναρτήσεις από κόσμο που δηλώνει οργισμένος, απογοητευμένος και τρομαγμένος με αυτήν την απόφαση. Κόσμος που αδυνατεί να αντιληφθεί πώς είναι δυνατόν κάποιος που προφυλακίστηκε, γιατί υπήρχαν ενδείξεις για κατά συρροήν βιασμό, να απελευθερώνεται όταν πλέον αποδείχτηκε πως έχει τελέσει δύο βιασμούς. Ελέγχθησαν πολλά, σηκώθηκε πολλή σκόνη, περίμενα λίγο να ησυχάσουν τα πράγματα για να γράψω αυτό το σχόλιο, αλλά βλέπω ότι δεν κοπάζει η φασαρία. Και λέγονται χυδαιότητες, και γίνονται λάθη.

-Ηταν λάθος η κ. Μενδώνη να φύγει από παράσταση στην οποία σηκώθηκε το γνωστό πανό «Βιαστής είναι». Μεγάλο λάθος της. Επρεπε να σηκωθεί και να χειροκροτήσει. Θα βούλωνε στόματα. Γιατί σας θυμίζω ότι η ίδια είχε πει πως ο Λιγνάδης είναι «επικίνδυνος» και ότι την «εξαπάτησε με την υποκριτική του τέχνη».

-Οπως επίσης είναι λάθος όλο το ξεκατίνιασμα του Αλέξη Κούγια ενάντια στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα. Και θα διαβάσουμε κι άλλα. Θα ειπωθούν κι άλλα. Μην ξεχνάτε, όμως, πως η ουσία του όλου θέματος είναι άλλη. Εγώ τις προηγούμενες 15 μέρες μπήκα ελάχιστα στο Facebook και δεν έγραψα λέξη για τον Λιγνάδη και την απόφαση του δικαστηρίου. Και το δικαστήριο αποφάσισε. Ο Λιγνάδης καταδικάστηκε. Η ζωή και η καριέρα του καταστράφηκαν. Είτε μέσα είτε έξω από τη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έχει πια ζωή ούτε καριέρα.

Τα παλιά χρόνια οι νταήδες και οι βιαστές τη γλύτωναν, γιατί τα θέματα «κουκουλώνονταν». Σήμερα όλα βγαίνουν στη φόρα, γίνονται καταγγελίες, γίνονται δίκες, βγαίνουν αποφάσεις. Οι βιαστές και οι νταήδες δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία. Το όλο σύστημα τους πετάει στο περιθώριο. Τους εξοστρακίζει… Αυτό έπαθε ο Λιγνάδης.

Τους ξεφτίλισε! Ο Πάνος Βλάχος είπε όσα σκεφτόμαστε για τις αποφυλακίσεις βιαστών σε 23 sec

Αυτό που παρακολουθούμε σε θέατρα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τότε που αποφασίστηκε η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη είναι ένα μεταποκαλυπτικό σύμπαν όπου ινστρούχτορες μας νουθετούν σχετικά με την έννοια της Δικαιοσύνης και μιλούν για απειλές χειραγώγησης της γιατί άλλωστε ζούμε σε μια ευνομούμενη χώρα και σηκώνουν το δάχτυλο αυστηρά στους ομιλούντες με το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Που δεν του δίνουν σημασία γιατί τους θυμίζει κάτι ανάμεσα σε ενοχλητικό, απαίδευτο όχλο και υποκινητές κοινωνικής αναταραχής. Βέβαια, για να βγουν στους δρόμους οι άνθρωποι να εξεγερθούν πρέπει να έχουν α) κουράγιο και β)ένα σοβαρό λόγο. Η είδηση της αναστολής της ποινής του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι το Εφετείο, θα έλεγε κανείς ότι είναι ένας τέτοιος λόγος. Μπερδευόμαστε κι εμείς που δεν είμαστε δικαστές κι εισαγγελείς με την αποφυλάκιση κάποιου που  πρωτόδικα οι ενδείξεις έγιναν αποδείξεις.

 

Πάμε τώρα στον Πάνο Βλάχο που τοποθετείται πάντα με ονοματεπώνυμο. Οι στίχοι του ηθοποιού και τραγουδοποιού Πάνου Βλάχου στην ανάρτηση του στο Instagram είναι σίγουρα καυστικοί. «Σε όποιον πέταξε τρικάκια του περνάτε βραχιολάκια, μα βαράτε παλαμάκια σ' όποιον π**αγε παιδάκιαΤι κι αν είσαι βιaστής, Τι κι αν καταδικαστείς,  ένα πράγμα σε γλιτώνει, οι φίλοι σου να είναι γόνοι. Αν δεν φέρνεις αντιρρήσεις στις μεγάλες κυβερνήσεις κι άμα έχεις και λεφτά τη γλιτώνεις πάραυτα”.

Να θυμίσουμε ότι στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, λίγο πριν αρχίσει η δεύτερη παράσταση των «Περσών» του Αισχύλου, θεατές σήκωσαν δύο μεγάλα πανό με τις λέξεις «βιαστής είναι». Η ανακοίνωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών που καταδικάζει την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη διαβάστηκε επί σκηνής, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags