Facebook Pixel Γάμος Μελισσανίδη: Πανέμορφο παραμύθι σε αρχοντικό 12 Εκατ. Ευρώ!
Life
| 2022-09-02 09:00:00

Παντρεύει τον γιο του ο Μελισσανίδης με την πανέμορφη Σίσσυ - Γάμος σε γνωστή βίλα 12 εκατ. ευρώ!

Sportdog Team
Παντρεύει τον γιο του ο Μελισσανίδης με την πανέμορφη Σίσσυ - Γάμος σε γνωστή βίλα 12 εκατ. ευρώ!

Πανευτυχής ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ καθώς ετοιμάζεται για μία από τις πιο σημαντικές και ωραίες ημέρες της ζωής του, την οποία περίμενε εδώ και χρόνια και μάλιστα είχε... προετοιμαστεί κατάλληλα, έχοντας βρει και αγοράσει το "διάσημο" εξοχικό που θα γίνει η δεξίωση.

Τις επόμενες ημέρες σε ένα από τα ωραιότερα αρχοντικά της Αττικής που βρίσκεται σε μια πευκόφυτη έκταση 20 στρεμμάτων, πραγματοποιείται ο γάμος του εφοπλιστή Γιώργου Μελισσανίδη με την Σίσσυ Κωνσταντινίδου.

Η κατοικία βρίσκεται στο Πόρτο Ράφτη και παλιότερα ανήκε στην Ντόντα Βορίδη- Γουλανδρή.

Ο νεαρός εφοπλιστής είναι ιδιοκτήτης της Aegean Shipping Management που διαθέτει 15 πλοία.

Τα 15 σύγχρονα πλοία του είναι φιλικά προς το περιβάλλον, κάτι που φαίνεται από τα ονόματα των πλοίων, που το πρώτο συνθετικό τους είναι Green.

Η Σίσσυ Κωνσταντινίδου είναι κόρη του γιατρού Ντίνου Κωνσταντινίδη.

Έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές σπουδές στην φαρμακευτική και εργάζεται ως Κλινικός Φαρμακοποιός στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο πατέρας της νύφης είναι Διευθυντής του Τμήματος Γενικής, Λαπαροσκοπικής, Ογκολογικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και η μητέρα της Μαριλένα, αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η αγορά της μυθικής κατοικίας

Όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πατέρας του Γιώργου Μελισσανίδη, προσέγγισε το 2009 την Ντόντα Βορίδη- Γουλανδρή προκειμένου να αγοράσει την περίφημη εξοχική κατοικία της στο Πόρτο-Ράφτη (πάνω από την περίφημη «Ερωτοσπηλιά»), συνάντησε αρχικά τουλάχιστον τις αντιρρήσεις της.

«Δεν θέλω να το πουλήσω, θέλω να μένω σε αυτό το σπίτι» φέρεται να του είπε και ο κ. Μελισσανίδης την μετάπεισε με το επιχείρημα ότι θα μπορούσε να έρχεται όποτε το επιθυμεί μαζί με τον σύζυγό της.

Το μόνο που της ζήτησε ήταν να αγοράσει το σπίτι μαζί με όλα τα αντικείμενα που υπήρχαν μέσα σε αυτό πληρώνοντας το ανάλογο τίμημα, κάτι που έγινε δεκτό από την πλευρά της κοσμικής κυρίας, μετά από συζητήσεις μέσα σε πολύ καλό κλίμα με τον εφοπλιστή.

Το άλλο πρόβλημα που προέκυψε ήταν η εμπλοκή του κ. Βίκτωρα Ρέστη ο οποίος θέλησε να αποκτήσει και αυτός το ονειρικό σπίτι της Βορίδη- Γουλανδρή, έκανε όμως πίσω σύμφωνα με πληροφορίες μετά από την συνομιλία που είχε με τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο τελευταίος φέρεται να του είπε ότι σε αυτό το σπίτι θέλει να παντρέψει τον γιο του όταν έρθει εκείνη η ώρα και μετά από μια φιλική συνεννόηση, ο κ. Ρέστης απεσύρθη από την διεκδίκηση της βίλας.

Τότε έγινε γνωστό ότι το τίμημα που καταβλήθηκε για την αγορά της εξοχικής κατοικίας του Ευτύχιου Βορίδη και της συζύγου του Ντόντας Γουλανδρή ανήλθε στο αστρονομικό ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Ο παράδεισος των είκοσι στρεμμάτων

Το αρχοντικό βρίσκεται σε μια πευκόφυτη έκταση 20 στρεμμάτων.

Το κυρίως κτίριο διαθέτει μεγάλους χώρους υποδοχής, κουζίνα, διαμερίσματα των ιδιοκτητών, ξενώνες, δωμάτια προσωπικού, γήπεδο τένις, αποθήκες, κλειστό γκαράζ, μεγάλα μπαλκόνια και αυλή.

Εκτός από αυτό υπάρχει ανεξάρτητη οικία η οποία βρίσκεται δίπλα στην εξωτερική πισίνα, όπου ήταν και το πρώτο σπίτι που έμεινε η οικογένεια της Ντόντα Γουλανδρή πριν χτιστεί η κύρια κατοικία.

Το ιστορικό εξοχικό έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης και για τους εκπληκτικούς κήπους του, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί ασύλληπτης ομορφιάς..

Το εξοχικό χτίστηκε στα μέσα του 1973.

Στη βίλα του ζεύγους Βορίδη όπου πέρασαν εκεί τις καλοκαιρινές τους διακοπές για περισσότερα από 30 χρόνια, γινόταν κάθε χρόνο ένα μυθικό ένα πάρτι στο οποίο συγκεντρώνονταν 120 με 140 άτομα όλα μέλη της κοσμικής Αθήνας αλλά και άνθρωποι από το διεθνές jet set.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags