Facebook Pixel Η Εθνική καθάρισε χθες την Κροατία και πολλά για αυτό οφείλει στον Τάιλερ Ντόρσεϊ.
| 2022-09-03 15:00:00

"Θυσία" για την Ελλάδα από Ντόρσεϊ - Απάντησε σε όσους... έκραζαν - Γι’ αυτό έφυγε από Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
"Θυσία" για την Ελλάδα από Ντόρσεϊ - Απάντησε σε όσους... έκραζαν - Γι’ αυτό έφυγε από Ολυμπιακό!

Τα σχόλια πριν το Eurobasket και ο λόγος που πήγε στο NBA! Ο πρώην άσος των Πειραιωτών με την εμφάνισή του απέναντι στην Κροατία, απέδειξε πως θα είναι από τα... κλειδιά για την πορεία της ομάδας στη διοργάνωση, ενώ πίσω από την απόφασή του να παίξει με την Εθνική, υπάρχει αρκετό παρασκήνιο.

Η Εθνική καθάρισε χθες την Κροατία και πολλά για αυτό οφείλει στον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ έκανε σκόνη τους αντιπάλους του, τελειώνοντας τον αγώνα με 27 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και αρκετές μεγάλες αποφάσεις.

Για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού πολλά λέγονταν, όσον αφορά αν πραγματικά ήθελε να παίξει για την Εθνική. Ο ίδιος έδωσε την απάντησή του και μάλιστα συμμετέχει κανονικά στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη παρότι είχε βρει ήδη συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Κάλλιστα θα μπορούσε να μην πάει στο Ευρωμπάσκετ και να προετοιμάζεται ατομικά για την επιστροφή του στο ΝΒΑ, που τόσο επιθυμούσε να υλοποιήσει.

Ο Ντόρσεϊ έχει μεγάλους στόχους στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και μέσω του Ευρωμπάσκετ θέλει να στείλει μήνυμα ότι δεν θα είναι περαστικός από εκεί. Παρότι έχει υπογράψει two-way συμβόλαιο, παρότι είναι σε μία ομάδα, που δεν είναι εύκολο να παίξει, ο ίδιος ανυπομονεί να βρεθεί στους Ντάλας Μάβερικς και με τον καιρό να κερδίσει ρόλο δίπλα στον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αν μη τι άλλο έχει προσόντα στην επίθεση, που μπορούν να τον καταστήσουν χρήσιμο, ειδικά στο Ντάλας, που παίζει…μπάσκετ Δύσης. Πιο ελεύθερο δηλαδή.

Ο Ντόρσεϊ ευχαριστήθηκε την εμπειρία του στον Ολυμπιακό, κέρδισε πράγματα στον Πειραιά, αλλά στο μυαλό του είχε πάντα την επιστροφή στο ΝΒΑ. Και για να πάρει την σύνταξη, αλλά και για να αποδείξει ότι ο φυσικός του χώρος είναι εκεί.

Προς το παρόν, πάντως, θέλει να συνεχίσει να εντυπωσιάζει στο Ευρωμπάσκετ και παράλληλα εάν είναι δυνατόν να πάρει και το χρυσό κάτι, που θα του ανεβάσει ακόμη πιο πολλές τις μετοχές ενόψει της επιστροφής του στο ΝΒΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags