Facebook Pixel
16/09/22 - 08:42

Εξέλιξη ΣΟΚ με τη διαθήκη Γιώργου Τράγκα - Πολύ άσχημα τα νέα για τη χήρα - Τα έχασε όλα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Εξέλιξη ΣΟΚ με τη διαθήκη Γιώργου Τράγκα - Πολύ άσχημα τα νέα για τη χήρα - Τα έχασε όλα (ΦΩΤΟ)
72.808views

Μετά την… ησυχία των πρώτων μηνών, έρχονται οι πρώτες πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση και τα εκατομμύρια που παραμένουν «κρυμμένα». Ποιοι κερδίζουν και ποιοι βγάινουν χαμένοι;

Ο Γιώργος Τράγκας μπορεί να έχει φύγει εδώ και λίγο καιρό από τη ζωή, ωστόσο τα περιουσιακά του έχουν δρομολογηθεί με τέτοιο τρόπο, που οι κληρονόμοι του δεν μπορούν να καρπωθούν όσα απέκτησε ο δημοσιογράφος, με τη Μαρία Καρρά, τη σύζυγό του, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Η οικογένεια του Τράγκα, ουσιαστικά, χάνει όλη την αμύθητη περιουσία με ακίνητα σε όλο τον κόσμο, ράβδους χρυσού, μετρητά και πολλά ακόμη. Κι αυτό, γιατί μπήκαν στο στόχαστρο των αρμοδίων οικονομικών Αρχών.

Η δήμευση της περιουσίας του παρουσιαστή και ιδιοκτήτη Μέσων Ενημέρωσης, κάπως έτσι, ήταν μονόδρομος, με την Καρρά μάλιστα να έχει κατηγορηθεί για συνέργεια, αν και επιχειρεί να ανατρέψει τις υπάρχουσες αποφάσεις, ώστε να καταφέρει να καρπωθεί την περιουσία του αγαπημένου της.

Προς το παρόν, πάντως, η Μαρία Καρρά έχει μείνει άκληρη και... άφραγκη ουσιαστικά. Το μόνο που της έχει απομείνει, όπως αναφέρει η εφημερίδα πρωτοσέλιδο περιοδικού είναι τα χωράφια από τον παππού της!

Ανατροπή-βόμβα με τη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα - Μεγάλη… τούμπα από τους κληρονόμους του!

Μύθος αποδεικνύεται ότι ο Φρέντυ Τράγκας, αποποιήθηκε την κληρονομιά του πατέρα του Γιώργου Τράγκα.

Ο WISEMAN  πληροφορήθηκε, από έγκυρη νομική πηγή, ότι ο κατάθεσε αίτημα στο ειρηνοδικείο του Αμαρουσίου ότι αποδέχεται στην κληρονομιά του πατρός του, με το ευεργέτημα της απογραφής.

Η υπόθεση εκδικάζεται στις 26 Οκτωβρίου στο Ειρηνοδικείο.

Στις 7 Ιουνίου ο κ. Φρέντυ Τράγκας είχε δηλώσει δια του δικηγόρου του Θέμη Σοφού: « Δεν είχα καμία γνώση και ανάμειξη στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα μου», προχωρώντας σε δήλωση αποποίησης της κληρονομιάς πολλών εκατομμυρίων ευρώ του πατέρα του Γιώργου Τράγκα, μετά την απόφαση της Αρχής κατά του ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος να δεσμεύσει το σύνολο της περιουσίας που κατείχε ο εκλιπών εκδότης και δημοσιογράφος.

Πηγή: mononews.gr

Αποκάλυψη Μονεμβασιώτη για Τράγκα - Πώς "έσπασαν" και τον "έστησαν στον τοίχο" 15 επιχειρηματίες!

Μια ζωή βγαλμένη από μυθιστόρημα ή ένα μυθιστόρημα βασισμένο στη ζωή του; Μία ιστορία με πλοκή, διαπλοκή, έρωτες και κόντρες, τραπεζικές θυρίδες και πολυτελή ακίνητα, κρυφές διαθήκες και δικαστικές διαμάχες, και μία εισαγγελική έρευνα εν εξελίξει… Κι αν ο πρωταγωνιστής της δεν βρίσκεται, πλέον, ανάμεσά μας, η ιστορία του δεν έχει γράψει ακόμα το φινάλε της…

Ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει Αυτοψία στη ζωή του Γιώργου Τράγκα, από τα παιδικά χρόνια στο Μεταξουργείο και την πλατεία Κουμουνδούρου έως τις ένδοξες εποχές του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και των εκδόσεων… που επέφεραν ή όχι, τελικά, την αμύθητη περιουσία;

Συμμαθητές και παιδικοί φίλοι, δημοσιογράφοι και συνεργάτες, φίλοι κι «αντίπαλοι» μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής για τον φίλο, συνάδελφο, εργοδότη, επιχειρηματία Γιώργο Τράγκα.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος του Alpha, Σταύρος Μονεμβασιώτης έδωσε όλο το ρεπορτάζ και τα στοιχεία της μέχρι τώρα έρευνας για την θρυλική περιουσία του δημοσιογράφου κι εκδότη και προέβη σε μία αποκάλυψη που δεν γνωρίζαμε!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, ανέφερε ότι η έρευνα για τον Τράγκα από την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ξεκίνησε τρεις μήνες πριν φύγει από τη ζωή, από μία ανώνυμη καταγγελία. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι 15 επιχειρηματίες πείσθηκαν ότι είναι ασφαλείς και μίλησαν για τις ανορθόδοξους μεθόδους πίεσης που τους ασκήθηκαν για να πληρώσουν αρκετά χρήματα!

 

1,2 εκατ. ευρώ: Το μυθικό κόλπο του Τράγκα για να αγοράσει τη βιλάρα της Κασσιόπης στην Κέρκυρα

Αμύθητο πλούτο τον οποίο χαρακτηρίζει προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας αποδίδει στον Γιώργο Τράγκα και την σύζυγό του Μαρία Καρρά το πόρισμα της αρχής για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος. Οι αποκαλύψεις για το πώς ο δημοσιογράφος απέκτησε την περιουσία του συνεχίζονται, αφού επιχειρηματίες υποστηρίζουν πως του εκβίαζε.

Με έξι εκατομμύρια ευρώ εισόδημα, Γιώργος Τράγκας και Μαρία Καρρά βρέθηκαν κατά να έχουν 17 ακίνητα στις ακριβότερες περιοχές του κόσμου, καταθέσεις 11 εκατομμυρίων ευρώ, ράβδους χρυσού αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και δύο θυρίδες στο Μονακό με άγνωστο περιεχόμενο.

Ο εκδότης είχε δύο βίλες στην Μύκονο, μία στην Κέρκυρα, δύο στην Πολιτεία, τέσσερα ακίνητα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι και ένα στο Σεν Τροπέ. Διαμερίσματα στα πιο κοσμοπολίτικα μέρη του κόσμου σε Ουάσιγκτον, Μπέβερλι Χιλς, Λάς Βέγκας, Μαϊάμι και Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής για τη βίλα της Κασσιόπης στην Κέρκυρα ο Γιώργος Τράγκας είχε δηλώσει ως τιμή αγοράς το 10% της πραγματικής, χρησιμοποιώντας για την αγορά του ακινήτου αξίας 1.200.000 ευρώ μια βρετανική off shore εταιρία με μετοχικό κεφάλαιο 1000 ευρώ.

Ο Γιώργος Τράγκας δήλωνε κάτοικος Μονακό αλλά για να κατοχυρώσει κάποιος αυτή την ιδιότητα πρέπει τις μισές μέρες του χρόνου να βρίσκεται εκτός Ελλάδας.  «Είχε καθημερινές εκπομπές σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, δηλαδή δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα για περισσότερες από 183 μέρες το έτος, αλλά παρ’ όλα αυτά δήλωνε φορολογικός κάτοικος εξωτερικού. Προφανής στόχος ήταν το περιουσιακό όφελος από την απόκρυψη των εισοδημάτων και την αποφυγή υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης» γράφει το πόρισμα.

Λαζόπουλος:  "Στημένη η υπόθεση Τράγκα - Τα χρήματα δεν είναι από τη δημοσιογραφία"!

Στη δέσμευση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα προχώρησε η αρχή καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Η είδηση προκάλεσε απορίες στην ελληνική κοινωνία αφού ο γνωστός δημοσιογράφος απασχόλησε μετά θάνατον τις Αρχές και όχι όσο ήταν εν ζωή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος είχε στην κατοχή του 17 πολυτελή ακίνητα στην Ελλάδα, το Μονακό και τη Νέα Υόρκη. Η περιουσία του αποτιμάται σε 100 εκατομμύρια ευρώ και άπαντες αναρωτιούνται με ποιον τρόπο ο γνωστός δημοσιογράφος απέκτησε όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία.

Ο δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε μέσω του podcast που διατηρεί στην ιστοσελίδα news247 την υπόθεση του γνωστούς δημοσιογράφου. «Η αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα δεσμεύτηκε ολοσχερώς αφού η χήρα τα ήθελε όλα κι έτσι πλακώθηκε με τα παιδιά του και τώρα τα άπειρα σπίτια σε κάθε γωνιά της γης τα πήρε μαζί του ο Γιώργος.

Κι όλο κλαίνε τα τραγκάκια στου γιαλού στου γιαλού τα βοτσαλάκια. Η υπόθεση βγήκε ξαφνικά Σάββατο για να αλλάξει την βασική ειδησεογραφία που ήταν η Νοβάρτις», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ο Τράγκας δείχνει που έχει φτάσει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Διότι αυτά δεν είναι χρήματα που βγαίνουν από την δουλειά. Δεν ήταν κι η Όπρα ο Τράγκας. Αλλά δάγκωνε δυνατά, ήταν η κόμπρα», είπε σε άλλο σημείο ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ