Facebook Pixel Κόνι Μεταξά - Λευτέρης Πανταζής: Σχόλια-ντροπή στην Κόνι Μεταξά: "Είσαι μπαστ@@, γιατί η μάνα σου... - Πάς σε π@@μαγαζα" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-09-20 09:40:00

Σχόλια-ντροπή στην Κόνι Μεταξά: "Είσαι μπαστ@@, γιατί η μάνα σου... - Πας σε π@@μαγαζα" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σχόλια-ντροπή στην Κόνι Μεταξά: "Είσαι μπαστ@@, γιατί η μάνα σου...  - Πας σε π@@μαγαζα" (ΦΩΤΟ)

Αδιανόητα τα όσα έγραψαν στην νεαρή τραγουδίστρια στα social media. Η ίδια πάντως δεν… μάσησε όπως φάνηκε από την απάντησή της!

Η Κόνι Μεταξά απολαμβάνει μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής της, καθώς το φετινό καλοκαίρι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μάριο Καμπότση και για ένα μεγάλο διάστημα απουσίασε από την Ελλάδα για να απολαύσει τις διακοπές της και τον έρωτά τους.

Παράλληλα, απουσίασε και από τα social media και αυτές τις ημέρες που γύρισε, αποφάσισε να κάνει έναν «διάλογο» με τους followers, όμως κάποιοι εξ αυτών αποδείχθηκαν αγενείς και… ανεγκέφαλοι!

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και γνωστή για την καριέρα της στο τραγούδι και στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια και ηθοποιός, δημοσίευσε δύο… τραγικές ερωτήσεις και την απάντησή της.

Πώς γίνεται τέτοιοι άνθρωποι να έχουν τόσο θράσος; Δείτε την ερώτησή τους, αλλά και την αποστομωτική απάντηση. Μπράβο Κόνι!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags