Facebook Pixel Καταγγελία-Βόμβα για τη περιουσία του Γιώργου Τράγκα
Life
| 2022-10-30 12:46:00

Καταγγελία-βόμβα για περιουσία Τράγκα - Τι έγινε λίγο πριν πεθάνει - Ποιος τον παρακολουθούσε (Vid)

Sportdog Team
Καταγγελία-βόμβα για περιουσία Τράγκα - Τι έγινε λίγο πριν πεθάνει - Ποιος τον παρακολουθούσε (Vid)

Ποιο είναι το πραγματικό μέγεθος της περιουσίας του δημοσιογράφου, πόσα γνώριζαν οι Αρχές, οι συνεργάτες και η οικογένειά του και γιατί πλέον είναι σίγουρο πως θα μάθουμε σύντομα όλη την αλήθεια!

Για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα και τις πρόσφατες αποκαλύψεις που αφορούν τον εκλιπόντα δημοσιογράφο μίλησε στη «Super Katerina» ο Πάρης Κουρτζίδης.

Αναλυτικότερα, χθες οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα και η σύζυγός του, Μαρία Καρρά, παρέλαβαν την απογραφή της κληρονομιάς του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή πέρσι.

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε μόνο ο Γιάννης Τράγκας ο οποίος έχει κάνει και αποδοχή της περιουσίας του πατέρα του, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για τη σχέση του με τον αδερφό του και τη Μαρία Καρρά.

Από την πλευρά του, ο Φρέντυ Τράγκας που έχει αποποιηθεί την κληρονομιά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, Θέμη Σοφό ο οποίος έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία, τονίζοντας πως «ο Φρέντυ αποποιήθηκε την κληρονομιά και δεν ζητά τίποτα».

Όπως είπε ο κ. Κουρτζίδης επεσήμανε ότι δεν γνωρίζει εάν μπορεί να γίνει η αποποίηση της κληρονομιάς. «Ως εκπρόσωπος είχα ζητήσει να ενημερωθώ για πράγματα που ακούγονταν, όχι όμως για τέτοια μεγέθη. […] Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε αμύθητη περιουσία 140 εκατομμυρίων»,  πρόσθεσε.

Παράλληλα, σχολίασε ότι οι Αρχές παρακολουθούσαν τον εκλιπόντα δημοσιογράφο. «Είχε καταγγείλει τον άνθρωπο που διαχειριζόταν και είχε εξαιρετικές σχέσεις και με την προηγούμενη κυβέρνηση και την τωρινή», ανέφερε ο κ. Κουρτζίδης.

Την ίδια ώρα, ο Πάρης Κουρτζίδης άσκησε δριμύτατη κριτική στις Αρχές για τον τρόπο που κάνουν την έρευνα.

 

Καταμετρήθηκε και οι αριθμοί προκαλούν ζάλη: Αυτή είναι η περιουσία-μαμούθ του Γιώργου Τράγκα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα. Ο δημοσιογράφος και εκδότης, με μακρά πορεία στα εγχώρια ΜΜΕ, έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο εξαιτίας επιπλοκών του κορωνοϊού.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για την περιουσία του δημοσιογράφου. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η συνολική του περιουσία αποτιμάται στα 140 εκατομμύρια ευρώ

Πιο συγκεκριμενα, μιλάμε για ράβδους χρυσού ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και καταθέσεις σε τράπεζες της Αμερικής και του Μονακό.

Όσον αφορά τα ακίνητα που είχε στην κατοχή του υπάρχουν τέσσερα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι, ένα στο Σεντ Τροπέ, δύο στην Πολιτεία και δύο στη Μύκονο. Ο δημοσιογράφος είχε στην κατοχή και από ένα διαμέρισμα στην Ουάσινγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λας Βέγκας, στο Μαϊάμι και το Μανχάταν.

Πρόκειται για «φιλέτα» σε περιοχές πολύ ακριβές. Οι δικαστικοί λειτουργοί θα ερευνήσουν από πού προέκυψε όλη αυτή η περιουσία του δημοσιογράφου. Θυμίζουμε ότι η περιουσία του έχει δεσμευθεί.

Ο γιος του δημοσιογράφου, Φρέντι, έχει αποποιηθεί την κληρονομιά.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags