Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: Τηλεφώνημα πασίγνωστου υπουργού στον Χατζηνικολάου μέσα στη νύχτα - Το ανακοίνωσε κι επίσημα!
Life
| 2022-11-26 14:18:00

Τηλεφώνημα πασίγνωστου υπουργού στον Χατζηνικολάου μέσα στη νύχτα - Το ανακοίνωσε κι επίσημα!

Sportdog Team
Τηλεφώνημα πασίγνωστου υπουργού στον Χατζηνικολάου μέσα στη νύχτα - Το ανακοίνωσε κι επίσημα!

Ποιος πολιτικός της κυβέρνησης πήρε τον γνωστό δημοσιογράφο ξημερώματα στο κινητό του και για ποιο πολύ σημαντικό θέμα μίλησαν.

Πρωί πρωί, σχεδόν αξημέρωτα, τηλεφώνησε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, για να τον ενημερώσει σχετικά με τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη στον εμπρησμό του Real Group.

Ήταν μια εγκληματική ενέργεια που θα μπορούσε να στοιχίσει ζωές και είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τη νοσηλεία μιας ηχολήπτριας.

Ο συνιδιοκτήτης του Ομίλου ανέφερε ότι το τηλεφώνημα του υπουργού έγινε στις 7 παρά και ότι ο συλληφθείς ήταν γνωστός από καιρό και βρισκόταν υπό παρακολούθηση. Σε παλαιότερες εκπομπές του στον Real fm ο Χατζηνικολάου είχε ζητήσει με επιμονή από τον ραδιοφωνικό αέρα, απευθυνόμενος στον ίδιο τον Θεοδωρικάκο, τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: harddog-sport.blogspot.com

Συνελήφθη ο εμπρηστής της Real News - Αυτόν έψαχναν στα προσφυγικά

Έφοδο πραγματοποίησαν αστυνομικοί στα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κοντά στη ΓΑΔΑ, στα πλαίσια επιχείρησης αναζήτησης ενός ατόμου που διώκεται για συμμετοχή σε εμπρηστικές ενέργειες την 16η Νοεμβρίου στο Πεδίο του Άρεως.

Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί. Ο δράστης βρέθηκε τις πρωινές ώρες λίγο μετά τις 07:00 και προσήχθη.

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, πρόκειται για τον δράστη του εμπρησμού στα γραφεία της Real News τον περασμένο Ιούλιο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags