Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Πέτρος Φιλιππίδης: Οργή Λιάγκα με τη νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: "Έλα τώρα, να βγουν και να μιλήσουν" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-12-10 13:26:00

Οργή Λιάγκα με τη νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: "Έλα τώρα, να βγουν και να μιλήσουν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Οργή Λιάγκα με τη νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: "Έλα τώρα, να βγουν και να μιλήσουν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία δήλωση του Σπύρου Μπιμπίλα έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ο οποίος έστειλε μήνυμα σε όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, να βγουν επιτέλους και να δώσουν απαντήσεις!
 

Ως σοβινιστικό, χειριστικό και σεξουαλικά παρενοχλητικό, χαρακτήρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη, η συνάδελφός του, Εβελίνα Παπούλια. Η ηθοποιός στην κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, «κατακεραύνωσε» τον κατηγορούμενο ηθοποιό και σκηνοθέτη, μιλώντας για ακραίες και σεξιστικές συμπεριφορές του και προς την ιδία.

«Την πέφτει παντού και δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Και δε μένει μόνο στο φλερτ, αλλά επιτίθεται κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παπούλια.

Στη συνέχεια, η μάρτυρας περιέγραψε περιστατικά παρενοχλητικής συμπεριφοράς του Πέτρου Φιλιππίδη στο πρόσωπό της, από την πρώτη τους κιόλας συνεργασία.

«Το 1996 – 1997, συνεργαστήκαμε σε θεατρική παράσταση, στην οποία έκανα αντικατάσταση σε φίλη μου που γέννησε δίδυμα. Με ήθελε και ο Πέτρος. Ήταν πολύ δοτικός στις πρόβες. Κάναμε μόνο τρεις μέρες πρόβες και ήταν πολύ θετικός και προστατευτικός κι ένιωθα πολύ άνετα και πολύ καλά. Στην πορεία, μετατοπιζόταν το “πολύ καλά”, άλλαζε η κατάσταση. Δε με άγχωνε ιδιαίτερα αυτό, ήξερα ότι μπορούσα να το αντιμετωπίσω, ήξερα ότι αυτός με χρειαζόταν, όχι εγώ και ανά πάσα στιγμή ήξερα ότι μπορούσα να φύγω.

Αυτό που με σόκαρε, ήταν όταν ενώ έπαιζα και ήμουν επί σκηνής, ξαφνικά είδα το Φιλιππίδη πίσω από τη γκουίντα, είχε κατεβάσει το παντελόνι του, το εσώρουχο του και μου επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα. Ενστικτωδώς δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Το ίδιο περιστατικό έχει ξανασυμβεί σίγουρα ακόμα μια φορά, πάλι στη κουΐντα», υποστήριξε η μάρτυρας.

Ακολούθως, η κ. Παπούλια μίλησε και για σεξουαλική επίθεση του κατηγορουμένου στην ίδια.

«Το άλλο γεγονός ήταν όταν με φώναξε στο καμαρίνι του και πήγα, μου έλεγε περί ανέμων και υδάτων, με άρπαξε από τη μέση, πήγε να μου βάλει χέρι και τότε αντέδρασα, του τύπου τι γίνεται εδώ; Και σταμάτησε. Την επόμενη μέρα μπήκε στο καμαρίνι μου, έκλεισε την πόρτα, του ζήτησα να περάσει έξω για να ετοιμαστώ και ολοκληρώθηκε εκεί».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον χαρακτήρα του κατηγορουμένου, όπως η ίδια τον έχει γνωρίσει στα χρόνια που συνεργάστηκαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει γνωρίσει «όλο το φάσμα της συμπεριφοράς Φιλιππίδη. Μπορεί να ήταν από πολύ καλός, μέχρι και πολύ κακός. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος κι εξαιρετικά χειριστικός. Ξέρει να μαζεύεται αν δεν τον συμφέρει κάτι».

Η κ. Παπούλια ανέφερε ότι έκτοτε συνεργάστηκε και άλλες φορές με τον Πέτρο Φιλιππίδη, χωρίς να έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

 

 

Η δήλωση που εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα

Σχολιάζοντας την υπόθεση και μιλώντας σην κάμερα του ΑΝΤ1 λοιπόν, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Δεν έχω σοκαριστεί. Ήταν κάτι που είχε ξανασυμβεί. Μου τα είχε πει η Εβελίνα προσφάτως. Είμαστε φίλοι εδώ και 30 χρόνια και συνέβη στην Εβελίνα, όπως και σε άλλες γυναίκες.

Αμέσως μετά το βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας φανερά εκνευρισμένος, σχολίασε: «Συγνώμη, δηλαδή ο Μπιμπίλας το γνώριζε ότι το έκανε ο Φιλιππίδης; Ότι έβγαζε τα γεννητικά του όργανα σε γυναίκες και άνδρες; Γιατί όλο το σύστημα δεν τον είχε απομονώσει; Άλλο το μπούλινγκ και άλλο κατεβάζω το παντελόνι και σου δείχνω τα γεννητικά μου όργανα. Εγώ δεν λέω ότι δεν είναι αλήθεια, το αντίθετο».

Και μετά από σχόλιο ότι ίσως εννοεί πως τα έμαθε τώρα ο Μπιμπίλας, ο Λιάγκας πρόσθεσε: «Έλα τώρα, τα έμαθε μετά, έλα τώρα. Πρέπει κάποια στιγμή οι ηθοποιοί που λένε ότι το γνώριζαν, να βγουν και να μας πουν γιατί δεν τα έλεγαν, αφού γνώριζαν»!

Δείτε το βίντεο μετά το 7.14:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags