Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης - Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο Ευθυμιάδης "τέλειωσε" Φιλιππίδη-Παπακαλιάτη σε μόλις τρία λεπτά - "Ας το δουν στα υπουργεία" (Vid)
Life
| 2022-12-30 09:20:00

Ο Ευθυμιάδης "τέλειωσε" Φιλιππίδη-Παπακαλιάτη σε μόλις τρία λεπτά - "Ας το δουν στα υπουργεία" (Vid)

Sportdog Team
Ο Ευθυμιάδης "τέλειωσε" Φιλιππίδη-Παπακαλιάτη σε μόλις τρία λεπτά - "Ας το δουν στα υπουργεία" (Vid)

Οι ατάκες που προκάλεσαν... αμηχανία για τους δύο ηθοποιούς και η αποκάλυψη του για την πρόταση που δέχθηκε μετά την προφυλάκιση του Πέτρου και τους λόγους που την αρνήθηκε!
 

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τον Πέτρο Φιλιππίδη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο πρωϊνό του Alpha και μίλησε για την επιλογή του να αλλάξει τρόπο ζωής, την αποχή του από τη μυθοπλασία αλλά και τα όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Είχε συνεργαστεί μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο παρελθόν και ερωτώμενος σχετικά δήλωσε πως «Δεν είχα δει κάτι που να μην μου άρεσε στη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Στεναχωρήθηκα γιατί οι άνθρωποι που κατηγορούνται για όλα αυτά και είναι στα χέρια της δικαιοσύνης οι αποφάσεις και με τους οποίους έχω συνεργαστεί.

»Ήταν ένα μεγάλο μάθημα κι αυτό για μένα, ο σπουδαίος καλλιτέχνης δεν σημαίνει ότι είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Πρέπει να το καταλάβουν αυτό οι άνθρωποι στα υπουργεία.

»Αλλά θα μου πεις εδώ υποβάθμισαν τους καλλιτέχνες με το προεδρικό διάταγμα που εξισώνει το πτυχίο με το απολυτήριο Λυκείου», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Θα έπρεπε να γίνει ένα μάθημα που θα λέει και καλλιτέχνης και άνθρωπος. Δεν σημαίνει ότι κάποιος επειδή μαθαίνει τα της τέχνης είναι και καλός άνθρωπος» σημείωσε.

Απαντώντας σε ερώτημα για την αντικατάσταση που του ζήτησαν να κάνει για την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» όταν απομακρύνθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης απάντησε ότι απέχει από την τηλεόραση και τη μυθοπλασία 11 χρόνια.

«Ήθελα να μου προτείνουν κάτι που να αφήνει πίσω του ένα αισιόδοξο μήνυμα. Κάτι που να μην τροφοδοτεί το φόβο, τη λαγνεία, να μη μιλάμε για αίμα και για σπέρμα. Έχει ανεβεί η ποιότητα των σίριαλ, αλλά το σενάριο ελάχιστα με εκφράζει. Δεν σημαίνει ότι μία εκπομπή κάνει τρελά νούμερα ή ότι πουλιέται σε διαδικτυακά κανάλια, αφήνει κάτι. Παρακολούθησα το MAESTRO, τεχνικά και υποκριτικά είναι τέλειο. Χαίρεσαι να βλέπεις τους ηθοποιός. Αλλά τι αφήνει πίσω του; Και ας αφήσουμε τον Χρισόφορο που είναι φίλος μου. Τι σας άφησε το Game Of Thrones; Εγώ αυτό που θέλω να κάνω, δεν είναι κάτι που θα προβληματίζει, αλλά κάτι που θα αφήνει μία χαρά και θα σημαίνει μία καινούρια αρχή».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 
 

"Αθώος ο Φιλιππίδης" - Εξέλιξη βόμβα στη δίκη, σε... σοκ ο ηθοποιός - Το αποκάλυψε η δικηγόρος του!

Μπορεί επιτέλους να έφτασε η στιγμή της κατάθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη, αφού ήθελε πολύ τόσο καιρό να μιλήσει και να απαντήσει στις καταθέσεις που έγιναν, ωστόσο, αυτό θα αργήσει ακόμη λόγω της κατάστασης της υγείας του, καθώς νοσεί με κορωνοϊό.

Εκτός δικαστικής αίθουσας σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης

Την Παρασκευή δεν βρέθηκε στο δικαστήριο για τη συνέχεια της δίκης, καθώς η υγεία του έχει επιδεινωθεί, ενώ θετική στον κορωνοϊό είναι και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου. Και οι δυο έχουν βαριά συμπτώματα και είναι συνεχώς σε επικοινωνία με το γιατρό τους.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, μετέφερε επίσης, πως αν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, ο κατηγορούμενος ηθοποιός θα δώσει τη δική του κατάθεση μετά τις γιορτές.

Όχι μόνο λόγω του περιορισμένου χρόνου λόγω των Χριστουγέννων αλλά και λόγω του ότι ο ιός έχει επιβαρύνει την υγεία του και τον οργανισμό του και δεν θα αντέξει 6-7 ώρες που θα διαρκέσει η δίκη.

Οι αποκαλύψεις της συνηγόρου του για την υγεία του και το νέο στοιχείο βόμβα

«Έχει κορωνοϊό σε ομάδα υψηλού κινδύνου λόγω επικείμενων νοσημάτων» ανέφερε προ ημερών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, η δικηγόρος του Κική Πακιρτζίδου, ενώ αποκάλυψε πως λαμβάνει αντιική αγωγή, ενώ έχει έντονα συμπτώματα και είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό του, καθώς κάνει κατοίκον νοσηλεία.

Όπως ενημέρωσε στη συνέχεια, επικοινώνησαν και υπήρξε έντονη συγκινησιακή φόρτιση λόγω κάποιου αποδεικτικού στοιχείου υπέρ του το οποίο και θα παρουσιάσουν στο δικαστήριο.

Επίσης, δεν δίστασε να απαντήσει σε όλους λένε πως το κάνει όλο αυτό για να μην παρευρεθεί στη δίκη που έρχεται και θα καταθέσει. «Υπήρχαν σχόλια πως το κάνουμε για να μην γίνει το δικαστήριο, όμως είναι έτοιμος να απολογηθεί. Τώρα δεν έχει δυνάμεις, πρέπει να βρεις δυνάμεις για να απολογηθεί. Όταν μιλήσαμε είχε μάλιστα έντονη συγκινησιακή φόρτιση για κα κάποιο αποδεικτικό στοιχείο το οποίο προέκυψε και θα παρουσιάσουμε στο δικαστήριο.».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 1.25'':


Και το σχόλιο στην εκπομπή για το νέο στοιχείο:
 
 

Ο μάρτυρας-έκπληξη που εμφάνισε ξαφνικά ο Φιλιππίδης για να βγάλει ψεύτρα την Εβελίνα Παπούλια!

Η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε στο δικαστήριο το πρωί της Δευτέρας περιγράφοντας τα όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Εξιστορώντας την δική της εμπειρία με τον κατηγορούμενο, η Εβελίνα Παπούλια ανέφερε πως συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 1996-1997, όταν η ίδια έκανε αντικατάσταση σε ηθοποιό φίλη της. «Πρέπει να εξομολογηθώ ότι ήταν πολύ δοτικός κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της πρόβας. Ήταν θετικός μαζί μου και προστατευτικός. Ένιωθα άνετα. Στην πορεία αυτό που είδα ήταν ότι άλλαζε. Μετατοπιζόταν, άλλαζε η κατάσταση» είπε. Στη συνέχεια περιέγραψε περιστατικό που τη σόκαρε. «Το γεγονός που με σόκαρε γιατί δεν το έχω αντιμετωπίσει ξανά στη ζωή μου».

Σύμφωνα με την μάρτυρα, ενώ η ίδια βρισκόταν επί σκηνής ο κατηγορούμενος στις κουίντες «έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη». Μετά από αυτά τα περιστατικά, όπως κατέθεσε η Εβελίνα Παπούλια, ακολούθησε προσπάθεια του Πέτρου Φιλιππίδη να την «στριμώξει μέσα στο καμαρίνι του», κάτι που η μάρτυρας απέφυγε: «Τον σπρώχνω, τύπου όμως “χαχαχα”. Κατάλαβε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Την επόμενη μέρα μπήκε στο καμαρίνι μου, του είπα να βγει για να ετοιμαστώ. Μετά ολοκληρώθηκε η συνεργασία».

 

Τι απάντησε η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη στην κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια

Την κατάθεση της ηθοποιού παρουσίασαν την επόμενη μέρα και οι πρωινές εκπομπές. Σοκαρισμένοι δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου από τις περιγραφές της Εβελίνας Παπούλια.

Ο Γιάννης Πουλιόπουλος ανέφερε ότι η υπεράσπιση του ηθοποιού αξιοποίησε το γεγονός ότι η ηθοποιός είχε συνεργαστεί και πάλι με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά το συγκεκριμένο περιστατικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, οι δικηγόρου του κατηγορούμενου παρουσίασαν ως ντοκουμέντα ευχετήριες κάρτες προς τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη κάλεσε τον φροντιστή του θεάτρου να καταθέσει ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έχει δει τίποτα από όλα αυτά.

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» ο Άγγελος Βουράκης ανέφερε πως η Εβελίνα Παπούλια ακούγοντας όλα αυτά, είχε μία αποστροφή και απάντησε απευθυνόμενη στους δικηγόρους του Πέτρου Φιλιππίδη: «Τι θέλετε να σας πω; Για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του κ. Φιλιππίδη προκειμένου να δείτε αν λέω αλήθεια;».

 
Χάνει και τρίο σπίτι ο Φιλιππίδης - Χρέη 1 εκατομμυρίου - Μετράει αντίστροφα για να μείνει στον δρόμο!

Ο εφιάλτης των πλειστηριασμών πλησιάζει και πάλι για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στις 7 Δεκεμβρίου σε πλειστηριασμό "βγαίνει" το εξοχικό σπίτι στο Σοφικό Κορινθίας με πρώτη τιμή τα 176000 ευρώ. Το σπίτι αυτό παραμένει ημιτελές, καθώς δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει.

Στις 14 Ιουνίου θα πλειστηριαστεί και το διπλανό οικόπεδο της εξοχικής μεζονέτας.  Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν "χαθεί" άλλα δύο σπίτια της οικογένειας, αυτό στο Ψυχικό - στο οποίο παραμένει με κάποια προθεσμία ο ηθοποιός με τη σύζυγό του - και ένα στην Κέρκυρα.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως τα χρέη της οικογένειας στις τράπεζες ανέρχονται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags