Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - Εύα Καϊλή: Μπέος για Καϊλή - "Υπάρχουν πολλές... Εύες - Κλάμα ο Τσίπρας - 20 χρόνια μικρότερη η σύντροφός μου"!
Life
| 2023-01-02 14:03:00

Μπέος για Καϊλή: "Υπάρχουν πολλές... Εύες - Κλάμα ο Τσίπρας - 20 χρόνια μικρότερη η σύντροφός μου"!

Sportdog Team
Μπέος για Καϊλή: "Υπάρχουν πολλές... Εύες - Κλάμα ο Τσίπρας - 20 χρόνια μικρότερη η σύντροφός μου"!

Οι πολιτικοί απατεώνες, το σκάνδαλο του Κατάρ και ο έρωτας με τη νέα του αγαπημένη. Ο Δήμαρχος Βόλου μιλάει ανοιχτά για την πολιτική και τα σκάνδαλα που έχουν.. εξαφανίσει.

O δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος αν και υπηρετεί την Αυτοδιοίκηση δύο θητείες και πάει και για τρίτη το 2023, εντούτοις δεν θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό και δεν δέχεται καθόλου αυτόν τον χαρακτηρισμό για τον ίδιο. Κι αυτό γιατί ο δήμαρχος Βόλου απεχθάνεται τους πολιτικούς, θεωρώντας ότι οι περισσότεροι από αυτούς εξαπατούν την ψήφο των πολιτών.

Επίκαιρο παράδειγμα, η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, που για τον Αχιλλέα Μπέο δεν είχε και δεν έχει κανένα προσόν για τις θέσεις που κατείχε. Ηταν απλά μια όμορφη γυναίκα, για την οποία χαριτολογώντας λέει «ότι την έβλεπε στον ύπνο του»! Μιλώντας για τους ηγέτες της αντιπολίτευσης, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη, τους χαρακτηρίζει λαϊκιστές άνευ προηγουμένου.

Ο δήμαρχος Βόλου δηλώνει σήμερα στην «Espresso» ερωτευμένος με μια γυναίκα είκοσι τρία χρόνια μικρότερή του, που τον έχει αλλάξει και τον έχει κάνει να δηλώνει πως «αν δεν υπήρχε το γυναικείο φύλο, δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης για μας τους άντρες»! Αποκαλύπτει, δε, πως θα μπορούσε και να ξαναπαντρευτεί. Στις σχέσεις τον ενοχλούν η γκρίνια και η μουρμούρα, ενώ θεωρεί ότι η ζήλια στον έρωτα είναι απαραίτητη σε λογικές δόσεις. «Λιώνει» ακούγοντας Αντώνη Ρέμο και Γιάννη Πάριο, και όσο κι αν το όνομά του είναι συνώνυμο με τον θυμό, τη φασαρία, και τις εκρήξεις κάθε μορφής ο Αχιλλέας Μπέος είναι ένας βαθιά συναισθηματικός και ευαίσθητος άνθρωπος.

Θα είστε υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές του 2023;

Το έχω ήδη ανακοινώσει ότι θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών για τρίτη φορά, και θα αποφασίσουν αυτοί. Σίγουρα στον Βόλο που ονειρεύομαι εγώ υπάρχουν πράγματα που θέλω να ολοκληρώσω. Φυσικά έχουν γίνει πολλά, αλλά θα γίνουν ακόμη περισσότερα και τελικά θα κριθούμε όλοι από τον κόσμο. Το έργο που κάνω, χαίρομαι ότι το αναγνωρίζει ο κόσμος, και αυτό μου δίνει δύναμη. Κάθε φορά η στήριξη που μας δίνει είναι μεγαλύτερη. Ο κόσμος μας εμπιστεύεται.

Πώς βλέπετε το πολιτικό σκηνικό σήμερα;

Για τους πολιτικούς και την πολιτική έχω μιλήσει επανειλημμένως, και έχω εκφραστεί με πολύ υποτιμητικά λόγια. Συνεχίζω να πιστεύω τα ίδια. Ολο αυτό γύρω μας σήμερα είναι μια άθλια ιστορία, που, δυστυχώς, έχει επίπτωση στον κόσμο και πιο πολύ στις ευάλωτες κατηγορίες των πολιτών, με χαμηλά εισοδήματα και τεράστια προβλήματα, κι αυτό είναι λυπηρό. Αυτό, λοιπόν, το έχουν δημιουργήσει οι πολιτικοί και οι πολιτικές που εξυπηρετούν πολιτικά και ιδιωτικά συμφέροντα. Είναι λυπηρό. Δεν υπηρετούν την πατρίδα τους οι πολιτικοί, αλλά υπηρετούν τα ιδιωτικά τους συμφέροντα. Οι περισσότεροι εισβάλλουν με κάποιο περίεργο τρόπο στην πολιτική ζωή και εξαπατούν την ψήφο των πολιτών, δυστυχώς.

Γιατί μια γυναίκα όπως η Εύα Καϊλή, που τα είχε όλα, να φθάνει σε τέτοιο σημείο;

Επειδή αυτή τη χρονική στιγμή η Καϊλή βιώνει ένα πολύ αρνητικό και δύσκολο μονοπάτι δεν θα ήθελα να σχολιάσω περαιτέρω, αλλά δεν είμαι και «φαν» της Εύας Καϊλή και κάθε Εύας Καϊλή. Δηλαδή, για να αναρωτηθούμε: ποια είναι τα προσόντα της Καϊλή;  Ας μας πει κάποιος ποια είναι τα προσόντα της! Πώς πήγε στην Ευρωβουλή; Τι προσόντα είχε; Σε αυτή τη ζωή είναι σημαντικό, και ιδιαίτερα σε αυτές τις θέσεις, να πηγαίνουν άνθρωποι με αξίες, ικανότητα, που προσφέρουν έργο. Και όχι γιατί είναι όμορφοι ή όμορφες ή έχουν άλλα προσόντα. Ο κόσμος πρέπει να προσέχει ποιους σταυρώνει.

Ετυχε να γνωρίσετε ποτέ από κοντά την ευρωβουλευτή Καϊλή;

Εγώ προσωπικά την έβλεπα στον ύπνο μου. Αρκετές φορές, το έχω ξαναπεί. Ρωτήστε για το ποιόν της τον κ. Βενιζέλο, που την είχε στο γραφείο του, να σας πει. Σίγουρα την ξέρει πολύ καλά ο κ. Βενιζέλος. Από εκεί γαλουχήθηκε. Η Εύα Καϊλή είναι ένα άτομο. Ξέρετε πόσες «Εύες» υπάρχουν και πόσοι αρσενικοί σαν την Εύα; Είναι πολύ λυπηρό… δυστυχώς. Οι άνθρωποι αυτοί εκλέγονται, ζητάνε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, ο λαός τους τη δίνει, και αυτοί τον προδίδουν.

Ο δήμαρχος έρχεται σε καθημερινή επαφή με τους πολίτες, πιο πολύ από ό,τι ένας υπουργός. Τι σας λέει ο κόσμος για την ακρίβεια, τα επιδόματα, τα κουπόνια κ.λπ. Ο κόσμος το αποδέχεται αυτό;

Υπάρχουν τεράστια προβλήματα στην κοινωνία που δεν μπορούμε να τα προσπεράσουμε. Από εκεί και πέρα, εγώ είμαι αντίθετος με αυτή την τακτική και με την απόφαση της κυβέρνησης που προσπαθεί, είτε με κουπόνια είτε με καλάθια ή δεν ξέρω κι εγώ πώς τα βαπτίζουν, να συνεισφέρουν στα χαμηλά στρώματα. Εγώ θα επέλεγα άλλο δρόμο και όχι τον δρόμο του κουπονιού, που γυρίζει πολλά χρόνια πίσω την πατρίδα μας. Μπορούν να σταματήσουν την ακρίβεια και τον πληθωρισμό. Στο χέρι τους είναι. Αυτά τα χρήματα θα τα έδινα ως κίνητρο για να επιστρέψει ο κόσμος στη γη μας. Να δουλέψουν. Δεν νομίζω, βέβαια, να μην τα έχουν σκεφθεί αυτά όλοι αυτοί των υπουργείων. Δεν πουλάω μυαλό εγώ.

Πιστεύετε στις πολιτικές συνεργασίες;

Είμαι αντίθετος σε αυτές τις πρακτικές εγώ ως άνθρωπος και λόγω της εμπειρίας που έχω στη ζωή μου. Μια κυβέρνηση πρέπει να υπάρχει. Καλό είναι να έχει την ευθύνη ένα κόμμα, και αυτό να κριθεί στο τέλος της τετραετίας. Δίνω εύσημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη που εξαντλεί την τετραετία. Το είπε από την αρχή και το έκανε. Δείχνει την υπεύθυνη δέσμευσή του στον ελληνικό λαό, και αυτό είναι στα υπέρ του.

Εχετε άποψη για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη;

Είναι λαϊκιστές, πολύ λαϊκιστές. Για να κερδίσουν την ψήφο κάποιων που είναι ουδέτεροι ρίχνουν… πολύ κλάμα, ρε παιδί μου, πολύ κλάμα! Οταν έχω πει επανειλημμένως για πολιτικούς απατεώνες, τελικά, ίσως βγαίνουν τα πρόσωπά τους επάνω. Είναι τρομερό αυτό. Ξεστομίζουν πράγματα που δεν μπορούν να τηρήσουν. Και αυτό δεν μου αρέσει. Καλύτερα να πας να διεκδικήσεις την ψήφο με αλήθειες, παρά να λες ψέματα, τα οποία δεν μπορείς να τηρήσεις. Θα σας πω κάτι γιατί έχω κουραστεί από αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες και τη Δικαιοσύνη. Είκοσι χρόνια και κάτι μήνες να βγει η απόφαση για τη Siemens. Η Δικαιοσύνη; Ποια Δικαιοσύνη όμως; Η ανεξάρτητη, ε; Γελάμε εδώ. Γελάμε με την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Περιμένανε σκοπίμως και τεχνηέντως να περάσουν είκοσι χρόνια για να σηκώσουν τα χέρια και να πουν ότι παραγράφηκαν. Δεν ντρέπεστε, ρε, λίγο. Δεν αθωώθηκε κανένας, αλλά παραγράφηκαν και, ως εκ τούτου, δεν μπορούν να επιβληθούν ποινές. Δεν ντρέπεστε, ρε; Και στον φουκαρά που έχει ένα πρόβλημα εξαντλούν την αυστηρότητά τους. Ντροπή, ρε, ντροπή, και πάλι ντροπή. Αυτοί που κατέστρεψαν την πατρίδα μας. Μια υπόθεση που ταλάνισε την ιστορία της χώρας και μπορούσαν να ξεσκεπαστούν πρόσωπα και πράγματα τη θάψανε. Είκοσι χρόνια και κάτι μήνες. Γι’ αυτό ο κόσμος δεν έχει καλή εικόνα για τους πολιτικούς, γι’ αυτό και μεγαλώνει η αποχή από τις εκλογές.

Παίρνει η μπάλα και εσάς, τους αυτοδιοικητικούς, όμως. Πολιτικοί δεν είστε;

Εγώ δεν είμαι πολιτικός. Η πολιτική μακριά από μένα. Εγώ είμαι εδώ γιατί το έχει επιλέξει ο
κόσμος, όχι γιατί με προτείνει ένα κόμμα και ούτε υπηρετώ πολιτικά συμφέροντα. Αντίθετα, είμαι κόντρα με αυτά και με αυτούς. Με όλους. Κόντρα με τη Ν.Δ., κόντρα με το ΠΑΣΟΚ. κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ. με όλους. Υπηρετώ τον βολιώτικο λαό και τίποτε άλλο. Οταν, λοιπόν, οι Βολιώτες κρίνουν ότι δεν είμαι ικανός… άντε γεια». Η θέση μου ξέρετε δεν είναι ισόβια.

Πού θα περάσετε αυτή την Πρωτοχρονιά;

Θα περάσω Πρωτοχρονιά στον τόπο μου, οικογενειακά, αλλά και με φίλους. Εύχομαι όλος ο κόσμος αυτές τις μέρες, σε όλη την Ελλάδα, να έχει τη δυνατότητα να περάσει ευχάριστα και με ζεστασιά με την οικογένειά του. Βέβαια, μου λείπουν τα δύο μου παιδιά, που βρίσκονται στην Αμερική, αλλά πνευματικά θα είμαστε μαζί. Ολοι οι άλλοι θα είναι κοντά μου στον Βόλο. Αδέλφια, παιδιά, φίλοι, όλοι μαζί.

Είστε πολύτεκνος. Μιλήστε μου για τα παιδιά.

Θα ξεκινήσω από τον μικρό τον Αχιλλέα, που είναι 11 χρονών στα 12, ο δεύτερος γιος μου, ο Νίκος είναι 24, μετά η κόρη μου η Χριστίνα 28 χρονών, ύστερα η άλλη κόρη μου η Ευτυχία, που λείπει στην Αμερική, είναι 36 χρονών, και η μεγάλη μου κόρη, 39 χρονών, που ζει στην Αθήνα και μου έκανε κι εγγονάκι, τον Παναγιώτη. Είναι ήδη εδώ για την Πρωτοχρονιά. Η Ευτυχία και η Χριστίνα ζουν στην Αμερική.

Στην προσωπική σας ζωή πώς είστε; Ερωτευμένος;

Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ ερωτευμένος.

Με καινούργια σύντροφο;

Οχι καινούργια. Είμαστε μαζί κάποια χρόνια. Κάθε χρόνο που περνάει ο έρωτας δυναμώνει και δενόμαστε περισσότερο. Είμαι πολύ καλά, λοιπόν, χαρούμενος, ευτυχισμένος και το συγκεκριμένο πρόσωπο, η σύντροφός μου, έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θεωρώ ότι αν δεν υπήρχε το γυναικείο φύλο, δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης για μας τους άντρες. Εγώ προσωπικά δεν θα είχα λόγο. Αν δεν έχεις μια γυναίκα δίπλα σου, να είσαι ευτυχισμένος, να είσαι ερωτευμένος, να περνάς καλά, τι να την κάνεις τη ζωή; Αυτό για μένα είναι το Α και το Ω της ύπαρξής μου.

Το μυστικό που κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος ο έρωτας;

Εμείς έχουμε ταιριάξει. Εχουμε κολλήσει ο ένας με τον άλλον. Υπάρχει χημεία, η οποία -δόξα τω Θεώ- συνεχίζει να διαρκεί και να είναι πιο δυνατή κάθε μέρα που περνάει.

Θα την παντρευτείτε;

Αυτό δεν είναι και απαραίτητο. Θα το δούμε, όμως. Δεν έχει συζητηθεί ποτέ γιατί περνάμε καλά. Δεν το αποκλείω όμως. Αν είναι να έρθει, ας έρθει.

Δεν λέμε το όνομά της;

Οχι, αν και ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, που λένε, αλλά τα προσωπικά μου δεν μου αρέσει να τα δημοσιοποιώ. Λέω μόνο ότι είμαι ερωτευμένος. Δεν είναι κακό αυτό. Ο κόσμος θα χαρεί ακούγοντάς το.

Το θυμικό που έχετε όμως παραμένει το ίδιο και στη σχέση σας;

Μήπως δεν έχουμε τσακωθεί πέντε και δέκα φορές; Αυτό είναι ανθρώπινο και σε μια σχέση είναι καλός ο τσακωμός και το να εκφράζεσαι ελεύθερα. Ο τσακωμός είναι υγεία και αλήθεια.

Στον έρωτα τι είναι φθορά για σας;

Η γκρίνια, η μουρμούρα, το γιατί αυτό, γιατί εκείνο κ.λπ. Οταν δεν υπάρχει γκρίνια και μουρμούρα, νομίζω όλα τα ζευγάρια είναι καλά.

Η ζήλια;

Η ζήλια προκύπτει μέσα από τον έρωτα. Οταν είσαι ερωτευμένος, πάντα ζηλεύεις. Είναι φυσιολογικό, αρκεί να υπάρχει μέτρο. Να μην υπάρχει παραλογισμός.

Ζηλεύετε, ε;

Δεν είναι φυσιολογικό;

Κάποιοι λένε όχι, ότι είναι διαλυτικό συναίσθημα…

Κάνουν λάθος. Ιδιαίτερα αν έχεις μια διαφορά ηλικίας 20-23 χρόνια, λογικό δεν είναι;

Είναι τόσο μικρότερη;

Τι μικρότερη, καλέ; Εγώ φαίνομαι πιο μικρός…

Ποιο τραγούδι του φίλου σας, του Αντώνη Ρέμου, είναι το αγαπημένο σας;

Ο Αντώνης Ρέμος δεν είναι απλά φίλος. Είναι αδελφός. Ο Ρέμος έχει πει την άμμο με τη θάλασσα. Είναι δυνατόν να μην έχω αγαπημένο τραγούδι; Ολα μου αρέσουν. Το ίδιο μου αρέσουν και τα τραγούδια του Γιάννη Πάριου. Αυτοί οι τραγουδιστές έχουν τραγουδήσει τον έρωτα μοναδικά. Είναι δυνατόν να μην έχουν τραγούδια που σε αγγίζουν; Οχι απλά σε αγγίζουν, σου βαράνε τη φλέβα…

66b4a3b1d6906867e32104aad0970c69

Αρα μέσα σας, παρά τον εκρηκτικό χαρακτήρα σας, υπάρχει μια τεράστια ευαισθησία. Κάνω λάθος;

Οχι, δεν κάνετε λάθος. Υπάρχει πολύ μεγάλη ευαισθησία κι όχι μόνο απέναντι στις γυναίκες, που πραγματικά τις λατρεύω, αλλά και στα παιδιά, αλλά και στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Και δεν το λέω εγώ αυτό, το λέει και ο κόσμος. Εχω ευαισθησίες και την αγάπη που εισπράττω τη δίνω και εγώ πίσω».

Ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλό σας στη ζωή;

Δύο πράγματα φοβάμαι. Την υγεία και τη μοναξιά.

Δεν υπήρξατε ποτέ μόνος;

Ποτέ από μικρός. Στις γιορτές θέλω να έχω 40 ή και 50 άτομα παρέα. Μου αρέσει να είμαι με κόσμο.

Τι εύχεστε για το 2023;

Στέλνω ευχές για ένα καλύτερο 2023, γεμάτο υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο, και σε εσένα, γλυκιά μου, εύχομαι τα καλύτερα. Οχι να είσαι ερωτευμένη, καψούρα να είσαι…

 

*** Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags