Facebook Pixel Έλενα Ακρίτα - Πέτρος Φιλιππίδης: Η Ακρίτα… δίκασε τον Φιλιππίδη: "Μπορεί να είναι καραγκόμενος, να βγάζει ένα κάρο λεφτά, αλλά…"
Life
| 2023-01-13 09:20:00

Η Ακρίτα… δίκασε τον Φιλιππίδη: "Μπορεί να είναι καραγκόμενος, να βγάζει ένα κάρο λεφτά, αλλά…"

Sportdog Team
Η Ακρίτα… δίκασε τον Φιλιππίδη: "Μπορεί να είναι καραγκόμενος, να βγάζει ένα κάρο λεφτά, αλλά…"

Μέσα σε λίγα λεπτά αποδόμησε την απολογία του γνωστού ηθοποιού που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, έπειτα από καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του!

Η Έλενα Ακρίτα μέσω podcast σχολίασε την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και στάθηκε κυρίως στα επιχειρήματα που έδωσε ο ηθοποιός, σχετικά με τους λόγους που δεν πρέπει να θεωρηθεί βιαστής.

«Ο κύριος Φιλιππίδης στην απολογία του είπε ότι ήμουν άπιστος αλλά δεν είμαι βιαστής δεν θα είχα λόγο άλλωστε να είμαι βιαστής. Κύριε Φιλιππίδη δεν χρειάζεται κάποιος λόγος για να είναι ένας βιαστής.

filippidis2Βιασμός κύριε Φιλιππίδη δεν είναι σεξ, ο βιασμός κύριε Φιλιππίδη είναι βί,α ο βιασμός είναι εξουσία, ο βιασμός είναι επιβολή. Κάνετε το ίδιο λάθος που κάνουν πάρα πολλοί που λένε: “δεν είχε ανάγκη αυτός να βιάσει ήταν ένας κούκλος ή εντάξει σε αυτόν ρε παιδιά και εγώ θα του καθόμουν να με βιάσει”.

Όχι, ένας βιαστής μπορεί να είναι πετυχημένος, ωραίος καραγκόμενος, έξυπνος, να βγάζει ένα κάρο λεφτά, να έχει τα πάντα αλλά να είναι βιαστής», ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή δημσιογράφος!

Ακούστε το Poadcast από το News247.gr:

 

Ο Πετρόπουλος... τέλειωσε σε 30 δευτερόλεπτα τον Πέτρο Φιλιππίδη και την απολογία του (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Οι συντελεστές της παράστασης «Ποντικόπαγίδα» μίλησαν στις κάμερες στην εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

«Στις δύσκολες στιγμές χωνόμαστε στην αγκαλιά της οικογένειας. Προσπαθώ να περάσω τις πληροφορίες στην κόρη μου, έτσι ώστε να μην πληγωθεί. Φυσικά υπάρχουν δημοσιεύματα και δηλώσεις ηθοποιών που με έχουν πληγώσει. Δύναμη παίρνω από τους ανθρώπους που έχουν περάσει παρόμοιες καταστάσεις και τον σκοπό τον ίδιο», ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας για το metoo και τις κατηγορίες στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος μίλησε για την τηλεοπτική επιτυχία για την οποία αισθάνεται ευγνώμων.

«Είμαι τυχερός, έχω έναν φύλακα προστάτη. Οφείλω πράγματα στο «Παρά Πέντε». Δεν έχω τηλεόραση από το 2006. Μου φάνηκε εξαιρετικά ισχνή η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Υπάρχουν συζητήσεις για το αν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές. Δεν θέλω να σχολιάσω την Μαρία Σολωμού», τόνισε ο Μάριος Αθανασίου.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags