Facebook Pixel Κόντρα Μπέζου - Φιλιππίδη: Το χοντρό σκηνικό που σόκαρε!
Life
| 2023-01-28 13:50:00

Γι’ αυτό εξοργίστηκε με τον Μπέζο ο Φιλιππίδης - Χοντρό σκηνικό με την γυναίκα του - Πίκρα από Ρέμο!

Sportdog Team
Γι’ αυτό εξοργίστηκε με τον Μπέζο ο Φιλιππίδης - Χοντρό σκηνικό με την γυναίκα του - Πίκρα από Ρέμο!

Λίγα 24ωρα πριν την απολογία του στο δικαστήριο, ο γνωστός ηθοποιός είχε έναν άγριο καυγά με τον κουμπάρο του, αλλά και με τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος τον έχει στηρίξει πολλές φορές δημόσια με τοποθετήσεις, ακόμα και όταν ήταν στην φυλακή.

H ξαφνική κόντρα του Γιάννη Μπέζου με τον Πέτρο Φιλιππίδη μπορεί να ξένισε πολλούς αλλά έχει αρχή και τέλος. Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο Αντώνης Ρέμος…

Είναι γνωστή η κουμπαριά του Πέτρου Φιλιππίδη με τον Γιάννη Μπέζο. Αυτό που ίσως είναι λιγότερο γνωστό, είναι η φιλία που είχαν ο Αντώνης Ρέμος με τον πρωταγωνιστή. Τι πιο φυσιολογικό λοιπόν ο Φιλιππίδης να απευθυνθεί για βοήθεια στην περιπέτειά του και σε αυτούς.

Όλα άρχισαν πριν από ένα μήνα, περίπου. Τότε η σύζυγος του Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, επικοινώνησε προσωπικά και τον Μπέζο και τον Ρέμο και τους παρακάλεσε να παρευρεθούν τουλάχιστον στη δίκη αν δεν μπορούν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης για συμπαράσταση έτσι ώστε ο Φιλιππίδης να μπορέσει να αντιστρέψει το κλίμα με την παρουσία του κουμπάρου του και του φίλου του, δύο τόσο λαοπρόβλητων και αγαπητών σε ευρύ κοινό προσώπων.

Και οι δύο ήταν αρνητικοί. Είπαν να βοηθήσουν όσο θέλει η οικογένεια σε οικονομικό επίπεδο αλλά επ’ ουδενί δεν θα πλησιάσουν τη δικαστική αίθουσα για ευνόητους λόγους.

Και αν το χώνεψε για τον Ρέμο, από τον Μπέζο ο Φιλιππίδης δεν μπόρεσε με τίποτα να το καταπιεί αφού μετά από την άρνηση ο πρωταγωνιστής έκλεισε το τηλέφωνο στη σύζυγό του, πράγμα που εξόργισε περισσότερο τον κατηγορούμενο και ακολούθησε ό,τι ακολούθησε.

Ο Μπέζος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή «late night» με την Αθηναΐδα Νέγκα. Ο ηθοποιός θέλησε, μάλιστα, να κάνει σαφή τοποθέτηση για την πρόσφατη αναφορά σε εκείνον στην απολογία του Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών, είχε πει στην απολογία του: «Εγώ είμαι αγαπητός, δεν είμαι σαν τον Μπέζο, μυστήριος, με έχουν στις καρδιές τους. Γιατί οι καταγγέλλουσες ήρθαν σε μένα;».

Ο Μπέζος με τη σειρά του σημείωσε: «Δεν με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο, ούτε και έκανα κανένα σχόλιο. Θέλω να πω όμως ότι δεν με ξαφνιάζει τίποτα γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί».

Ο ηθοποιός, που φέτος έχει αναλάβει ρόλο παρουσιαστή με την εκπομπή «Ό,τι αγαπώ», πρόσθεσε: «Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δεν θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο που αναπαράγει τέτοια πράγματα. Δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δεν δίνουμε σημασία».

Πηγή: iciao.gr

 

 

 

Ο Τσαφούλιας "δίκασε" τον Φιλιππίδη με πέντε προτάσεις - Πήρε "εκδίκηση" για τον Γιάννη Μπέζο (Vid)

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και μεταξύ άλλων απάντησε και στην αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη για τον Γιάννη Μπέζο.

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης έχοντας συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο ξεκαθάρισε πώς δεν πρόκειται για έναν μυστήριο άνθρωπο, απλά δεν ξοδεύει την αγάπη του και την φιλία του ανούσια.

«Κατηγορείται για κάτι ο Γιάννης Μπέζος; Τι μας νοιάζει, λοιπόν, ποιος είναι καλός και ποιος είναι μυστήριος; Άμα είναι μυστήριος και δεν ενοχλεί κανέναν, ας είναι μυστήριος. Ο Γιάννης δεν είναι μυστήριος άνθρωπος. Απλά ο Γιάννης δεν ξοδεύει την αγάπη του, την εμπιστοσύνη του και την φιλία του σαν κάτι άχρηστο που ως άφθονο πετιέται.

Πρέπει να την κερδίσεις. Αν την κερδίσεις, βλέπεις μια πανδαισία χρωμάτων και σκέψης και γέλιου και οράματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε. Ναι, κάποιοι είναι μυστήριοι και κάποιοι δεν είναι. Από τη στιγμή που δεν βλάπτεις τον συνάνθρωπο σου, μπορείς να είσαι ότι θες», ανέφερε.

 

 

Αυτή θα είναι η ποινή του Πέτρου Φιλιππίδη - Πόσα χρόνια μένει φυλακή για την απόπειρα βιασμού

Την ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη για δύο απόπειρες βιασμού πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας, Στέλλα Στόγια, στη διάρκεια της δίκης. Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του γνωστού ηθοποιού για την κατηγορία του βιασμού.

Τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση για τον ηθοποιό; Μετά το 2019, το νομοθετικό πλαίσιο άλλαξε ξανά το 2021 και έγινε πιο αυστηρό. Για παράδειγμα, ο βιασμός με τον παλιό νόμο τιμωρούνταν με απλή κάθειρξη, ενώ πλέον με τον νέο νόμο τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. Επιπλέον, ο θύτης αφού καταδικαστεί μπορεί να κάνει αίτημα αποφυλάκισης πλέον μετά από 15 έτη και πάνω περίπου. Αυτό άλλαξε με τον νόμο του 2021. Πριν, προϋπόθεση ήταν να έχεις εκτίσει τα 3/5 της ποινής σου ενώ με το νέο νόμο πρέπει να έχεις εκτίσει τα 4/5 της ποινής.

Όποιος µε σωµατική βία ή µε απειλή σοβαρού και άµεσου κινδύνου ζωής ή σωµατικής ακεραιότητας εξαναγκάζει άλλον σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης τιµωρείται µε κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών. Γενετήσια πράξη είναι η συνουσία και οι ίσης βαρύτητας µε αυτήν πράξεις. Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παρ. 1, επιχειρεί γενετήσια πράξη χωρίς τη συναίνεση του παθόντος, τιµωρείται µε κάθειρξη έως δέκα (10) έτη.

Όποιος με ασελγείς χειρονομίες ή προτάσεις που αφορούν ασελγείς πράξεις προσβάλλει βάναυσα την αξιοπρέπεια άλλου στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή χρηματική ποινή. Με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι δύο ετών τιμωρείται η πράξη της προηγούμενης παραγράφου, αν ο παθών είναι νεότερος από 12 ετών. Ενήλικος, ο οποίος μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου επικοινωνίας, αποκτά επαφή με πρόσωπο που εμφανίζεται ως ανήλικο κάτω των δεκαπέντε ετών και, με χειρονομίες ή προτάσεις ασελγείς, προσβάλλει την αξιοπρέπειά του στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους.

Αν η πράξη τελείται κατά συνήθεια ή αν επακολούθησε συνάντηση με το εμφανιζόμενο ως ανήλικο πρόσωπο, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών.

ΠΚ 338 – Κατάχρηση σε ασέλγεια

Όποιος με κατάχρηση της παραφροσύνης άλλου ή της από οποιαδήποτε αιτία προερχομένης ανικανότητάς του να αντισταθεί, ενεργεί επ΄αυτού συνουσία ή άλλη ασελγή πράξη τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. Αν ο παθών είναι ανήλικος, τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. Όποιος με κατάχρηση των παραπάνω καταστάσεων προσβάλλει την αξιοπρέπεια άλλου στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του με ασελγείς χειρονομίες ή προτάσεις που αφορούν σε ασελγείς πράξεις, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών. Αν ο παθών είναι ανήλικος, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.

Αν η πράξη της παραγράφου 1 έγινε από δύο ή περισσότερους που ενεργούσαν από κοινού, επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.
Αρ.9 Ν.3500/2006

www.Reader.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags