Facebook Pixel Γιώργος Τράγκας: Αγρια κόντρα για την κληρονομιά Τράγκα - Τα "κρυμμένα" ακίνητα και η μυστική διαθήκη που διέρρευσε!
Life
| 2023-02-08 09:40:00

Αγρια κόντρα για την κληρονομιά Τράγκα - Τα "κρυμμένα" ακίνητα και η μυστική διαθήκη που διέρρευσε!

Sportdog Team
Αγρια κόντρα για την κληρονομιά Τράγκα - Τα "κρυμμένα" ακίνητα και η μυστική διαθήκη που διέρρευσε!

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα για τη σχέση του γιου του εκδότη με τη τελευταία σύζυγό του, Μαρία Καρρά.

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την τεράστια περιουσία που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας, οι σχέσεις μεταξύ των κληρονόμων του φαίνεται πως βρίσκονται στο ναδίρ.

Ο λόγος για τον μεγάλο γιο του εκδότη, Γιάννη Τράγκα και τη τελευταία σύζυγό του, Μαρία Καρρά, με δεδομένο ότι ο άλλος του γιος, Φρέντι αποποιήθηκε των περιουσιακών στοιχείων του πατέρα του.

Ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, Νίκος Αγαπηνός μίλησε σήμερα για το ζήτημα, ξεκαθαρίζοντας αρχικά τι συνέβη με το σπίτι στη Μύκονο που πούλησε πριν λίγο καιρό ο εντολέας του.

Όπως είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, το ακίνητο αυτό είχε περάσει στα χέρια του πελάτη του πολλά χρόνια πριν και έτσι δεν συμπεριλαμβανόταν στην περιουσία που έχει δεσμευτεί μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα.

"Ο κ. Γιάννης Τράγκας, σε αντίθεση με την κα. Καρρά δεν φέρεται ούτε καν ως ύποπτος σε οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα" υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στη διένεξη των δύο πλευρών, ο κ. Αγαπηνός σημείωσε ότι "το πρόβλημα που έχει ο Γιάννης Τράγκας είναι ότι υπάρχουν κάποια σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που αναγράφονται σε μια διαθήκη, που έχει δει και το φως της δημοσιότητας το περιεχόμενό της, τα οποία εμείς δεν ξέρουμε πού βρίσκονται. Δεν τα έχουμε ούτε καν δει. Δεν έχουμε τους τίτλους κτήσης. Δεν έχουμε τα στοιχεία των εταιρειών που έχουν τα ακίνητα αυτά και στα επίμονα αιτήματα που έχει θέσει ο εντολέας μου και προς τις Αρχές εκεί, και προς τους επισήμους και προς την κα. Καρρά, η απάντηση είναι "δεν γνωρίζω τίποτα"".

Ο δικηγόρος επισήμανε ότι όποιος έχει τις μετοχές των εταιρειών στις οποίες είναι περασμένα τα ακίνητα, παίρνει τα σπίτια και τα διαμερίσματα, "χωρίς να έχει ανάγκη καν κληρονομικής διαδοχής".

Ο Νίκος Αγαπηνός είπε αιχμηρά ότι από την αρχή των συνομιλιών "υπήρχε μία συνεχής απόκρυψη του ενεργητικού της περιουσίας από την κα. Μαρία Καρρά, η οποία φέρεται να δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα".

Σημείωσε δε ότι ο ίδιος είχε ρωτήσει τη χήρα του Γιώργου Τράγκα αν υπάρχει διαθήκη και του είχε απαντήσει αρνητικά.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Βόμβα μεγατόνων από Χαρδαβέλλα για Πισπιρίγκου - "Δύσκολα θα…" - Καρφιά για Τράγκα-Καϊλή! (Vid)

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επικαιρότητα, στα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και στις εκπομπές που έκανε με άρωμα… Χριστουγέννων, ενώ έριξε βόμβα για την Ρούλα Πισπιρίγκου, αφήνοντας να εννοηθεί πως στο φινάλε θα αθωωθεί!

Αρχικά, μιλώντας για την Εύα Καϊλή τόνισε πως δεν ήταν κάποιο σημαντικό πρόσωπο στην πολιτικό και ότι… αναρριχήθηκε λόγω των επαφών της, ενώ συμπλήρωσε πως έκανε κακό στην πολιτική, αφού μεγάλωσε τη δυσπιστία των πολιτών απέναντι στους πολιτικούς.

Και συνέχισε: «Το πρόσωπο που με βύθισε σε έναν θυμό, παρά σε μελαγχολία, ήταν ο Γιώργος Τράγκας. Έκανε κακό στη δημοσιογραφία, όπως η Καϊλή στην πολιτική. Ξαφνικά αποκαλύπτεται πως κάποιοι δημοσιογράφοι, μπορούν να πλουτίζουν κρυφά, με συμφωνίες που βλάπτουν το δημοσιογραφικό τους έργο»!

Όσον αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Το είχα πει από τις πρώτες μέρες της αποκάλυψης, πως δύσκολα θα δικαστεί, γιατί δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία. Υπάρχει διαφωνία ιατροδικαστών και στοιχεία από την κλινική και που την δικαιολογούν και την αποκαλύπτουν, Δεν υπάρχει ιατροδικαστική απόδειξη που να αποκαλύπτει ότι σκότωσε τα παιδιά της. Γι’ αυτό καθυστερούν και θα το δείτε στη συνέχεια».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags