Facebook Pixel Τι θα κάνει ο Βενγκέρ κόντρα στον Ολυμπιακό...
| 2012-10-01 22:16:00

Τι θα κάνει ο Βενγκέρ κόντρα στον Ολυμπιακό...

Τι θα κάνει ο Βενγκέρ κόντρα στον Ολυμπιακό...

Είναι αλήθεια ότι μαζί του ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Είναι αλήθεια ότι μετά τα δύο περσινά ματς και αυτό στο Emirates στο οποίο η Αρσεναλ νίκησε και αυτό στο Καραϊσκάκη στο οποίο έχασε, ο Βενγκέρ έμεινε εντυπωσιασμένος από τον Ολυμπιακό. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι μετά την κλήρωση για τον Ολυμπιακό μίλησε και τις δυσκολίες που δημιούργησε στην ομάδα του.

Από την άλλη, όλα αυτά last year. Διότι ο Βενγκέρ είδε το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Σάλκε και δεν... τρόμαξε. Ισα ίσα του έκανε αρνητική εντύπωση ο Ολυμπιακός. Ως εκ τούτου και επειδή πάντα ο Βενγκέρ τα ματς της Πρέμιερ Λίγκ τα θεωρούσε πολύ πιο δύσκολα από αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ στη φάση των ομίλων είναι δεδομένο ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό θα κάνει αλλαγές. Λίγες τον αριθμό, αλλά θα ξεκουράσει κάποιους από αυτούς που έχουν τραβήξει το κουπί ως τώρα για την Αρσεναλ.

Ο αριστερός μπακ Γκιμπς που έχει παίξει μέχρι τώρα όλα τα ματς, ο Ντιαμπί, ο οποίος έχει και μικροπρόβλημα τραυματισμού, ο Ποντόλσκι, ο Ζερβίνιο και ίσως οι Αρτέτα και Βερμάελεν να μείνουν στον πάγκο ή κάποιοι και εκτός αποστολής.

Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ότι θα εμφανιστεί μία Αρσεναλ Β, διότι οι αντικαταστάτες τους θα είναι παίκτες όπως ο Αντρέ Σάντος, ο Γουόλκοτ που φέτος δεν είναι βασικός, ο Ζιρού, ο Αρσάβιν (πιθανόν), ο Μερτεσάκερ. Οπως και να έχει θα είναι μία απολύτως ανταγωνιστική Αρσεναλ, αλλά με κάποιους από αυτούς που έχουν τραβήξει το κουπί ως τώρα να παίρνουν ανάσες.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags