Facebook Pixel Θα περάσει καλά στο κελί ο δημαρχούκος!
| 2013-03-02 10:00:00

Θα περάσει καλά στο κελί ο δημαρχούκος!

Θα περάσει καλά στο κελί ο δημαρχούκος!

Με αφορμή την καταδίκη Παπαγεωργόπουλου, ο Γιώργος Μύρτσος προτείνει δημόσια διαπόμπευση για όσους έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα: "Να σκουπίζουν κεντρικούς δρόμους με ριγέ στολή"!
 

Η άποψή μου είναι δεδομένη και την έχω πει χίλιες φορές. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα θεωρώ πως τα έχει κάνεις πρώτος ο παιδεραστής, δεύτερος ο κλέφτης και τρίτος ο φονιάς. Γιατί φονιάς μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε, σε μία στιγμή τρέλας, αδυναμίας. Δεν τον δικαιολογώ, αλλά μπορεί να γίνει κάποιος φονιάς.

Την έσχατη τιμωρία στους κλέφτες

Αν υπήρχε η δυνατότητα επιστροφής της θανατικής ποινής, θα ζητούσα να γίνει για τους παιδεραστές. Τον κλέφτη τον έχω δεύτερο στη σειρά. Και ειδικά τέτοιου είδους κλέφτες, σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. Άλλο ο κλέφτης που κλέβει για να πάρει ένα κομμάτι ψωμί, κι άλλο αυτός ο κλέφτης. Την έσχατη τιμωρία σε όσους καταλήστεψαν τον τόπο και δημιούργησαν τον τρόμο στους Έλληνες πολίτες.

Δημόσια διαπόμπευση!

Έχουμε καθημερινές αυτοκτονίες, δεκάδες άστεγους, ανθρώπους που είχαν μία δουλίτσα και ένα μεροκάματο και τώρα βρίσκονται στον δρόμο. Υπάρχουν συγκεκριμένοι ένοχοι. Και είναι όσοι διαχειριζόταν δημόσια χρήματα, για δικό τους όφελος. Δεν μου αρκεί η φυλάκιση. Θέλω απόλυτη δήμευση της περιουσίας τους και δημόσια διαπόμπευση, πριν στηθούν κρεμάλες στον Λευκό Πύργο και την πλατεία Συντάγματος για όσους έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα. Να τους φοράνε τη ριγέ στολή, να τους δίνουν μία σκούπα και να σκουπίζουν κεντρικούς δρόμους.

Συνεχίζουν τις ρεμούλες

Μπορεί να φαντάζει αναχρονιστικό αυτό που λέω και να βρεθούν αρκετοί για να διαφωνήσουν. Αλλά για να προλάβω όσους θα πούνε κάτι τέτοιο, πιστεύω πως μία τέτοια κίνηση θα λειτουργούσε προς γνώση και συμμόρφωση των άλλων. Γιατί ακόμα και στα δύσκολα χρόνια που ζούμε, βλέπω ότι ακόμα συνεχίζουν τις ρεμούλες.

Ο ένας πεθαίνει από την πείνα και ο άλλος σκάει στο φαγητό!

Ούτε που με νοιάζει τι πίνει και τι τρώει στη φυλακή. Όπως δεν τον ένοιαζε όταν έβαζε σε σακούλες τα λεφτά των Θεσσαλονικέων φορολογούμενων, να ζήσει τώρα στο μπουντρούμι. Όχι κελιά για VIP, τι θα κάνουμε διαχωρισμό ακόμα και για την ποινή του; Αν και θα ήθελα να βγαίνει σε δημόσια διαπόμπευση κάθε μέρα. Και να λένε όλοι "Να ο κλέφτης"! Όχι μόνο για τον Παπαγεωργόπουλο και για τον Τσοχατζόπουλο ισχύει το ίδιο και για όποιον πολιτικό έχουν πιάσει. Και να μην κλαίγονται τι θα τρώει το παιδί του και τέτοια. Σκέφτηκε κανείς το δικό μου παιδί όταν έκλεβαν αυτοί οι τύποι; Κανένα ελαφρυντικό και καμία λύπηση δεν αξίζουν. Ο άλλος ήθελε να κάθεται ο κώλος της γυναίκας του σε καναπέ 25 χιλ. ευρώ. Η μάνα μου παίρνει 300 ευρώ σύνταξη και ο άλλος έπαιρνε τρεις συντάξεις. Ο ένας να πεθάνει από την πείνα δηλαδή και ο άλλος να σκάσει από το φαγητό! Πίσσα και πούπουλα θα έλεγα σε άλλες εποχές!

Θα περάσει καλά στο κελί ο δημαρχούκος...

Τα παιδάκια στο σχολείο που μένουν νηστικά και λιποθυμάνε τα σκέφτηκε ποτέ κανείς; Και δεν ζήτησαν ούτε συγνώμη τα τομάρια. Μόνο ο Σαξώνης από όσο έμαθα ζήτησε συγνώμη. Θα περάσει καλά στο κελί ο δημαρχούκος, γιατί είναι φρέσκο κρέας! Λίγο μεγαλούτσικο το βόδι, αλλά θα είναι φρεσκαδούρα. Εκεί μέσα θα βρει τα παιδάκια που χρειάζεται, στους άλλους συγκατηγορούμενούς του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags