Facebook Pixel Στον ουρανό τον έψαχνε, στου Ρέντη τον έχει
| 2011-08-17 18:24:00

Στον ουρανό τον έψαχνε, στου Ρέντη τον έχει

Στον ουρανό τον έψαχνε, στου Ρέντη τον έχει

Μπορείς από μία εμφάνιση σε ένα φιλικό παιχνίδι να βγάλεις συμπεράσματα; Η σωστή απάντηση είναι όχι, στην περίπτωση του Φέισα, όμως, ίσως τα πράγματα να είναι λίγο διαφορετικά.

Οταν οι Σέρβοι δημοσιογράφοι έχουν περιγράψει ακριβώς αυτό που είδαμε στα Γιάννενα, όταν οι απεσταλμένοι στην προετοιμασία του Ολυμπιακού είχαν κάνει λόγο για παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, όταν μίλησαν γι' αυτόν που δείχνει περισσότερο ικανός να πάρει θέση βασικού και, επιπλέον, όταν κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού τον εκτιμούν μαζί με τον Γέστε ως τις δύο καλύτερες φετινές μεταγραφές της ομάδας έως τώρα, τότε το... γλυκό αρχίζει και δένει.

Στα Γιάννενα, άλλωστε, που ξέρουν από... δέσιμο γλυκού και σιροπιαστά, ο Φέισα σε 75 λεπτά συμμετοχής μάς έδειξε όλα όσα είχαμε ακούσει γι' αυτόν και λογικά δεν μπορεί να ήταν ούτε τυχαία ούτε συμπτωματική η εμφάνισή του. Βεβαίως, υπάρχει και το φιλικό με τη Γαλατά και αυτό με την Ιντερ για να βγάλουμε ακόμα καλύτερα συμπεράσματα για τις ικανότητες του Σέρβου χαφ, αλλά το πρώτο δείγμα γραφής ήταν πολύ καλό. Πολύ κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής, που δείχνει διάθεση να κάνει όλες τις δουλειές ενός σύγχρονου χαφ. Δεν κόβει και μαρκάρει μόνο, αλλά κυκλοφορεί και την μπάλα. Δεν κρύβεται, θέλει να είναι το αφεντικό του παιχνιδιού της ομάδας του και το «φωνάζει» με τον τρόπο που παίζει. Τι του λείπει; Σίγουρα καλό θα ήταν να είναι πιο γρήγορος, αλλά αυτό το ξέραμε από τις περιγραφές όσων τον είχαν δει στην Παρτίζαν.

Τι άλλο απομένει να μάθουμε; Αν είναι σταθερός, αν είναι επιπόλαιος, αν έχει το γκολ, αν πατάει περιοχή και, φυσικά, το σημαντικότερο. Κατά πόσο ο τραυματισμός του θα τον επηρεάσει πολύ, σε βαθμό που τουλάχιστον φέτος να βγάζει συχνά μυϊκούς τραυματισμούς. Αν είναι υγιής, για πρώτη φορά ο Μοντέστο έχει λόγο να ανησυχεί για τη συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του. Οσο γι' αυτόν που θα έρθει με μεταγραφή, αν τελικά έρθει, θα πρέπει να έχει πολύ μεγαλύτερη ποιότητα από τους υπάρχοντες, διαφορετικά ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει μία τρύπα στο νερό με την τελευταία του μεταγραφή. Και από τα ονόματα που ακούγονται έως τώρα δεν βλέπω κάποια πρώτη και σίγουρη λύση.

ΠΗΓΗ: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags