10/09/12 - 13:06

"Tάγμα Εφόδου" της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα: Έδειραν μετανάστες σε φανάρια!

"Tάγμα Εφόδου" της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα: Έδειραν μετανάστες σε φανάρια!
57.117views

Μέλη της Χρυσής Αυγής -πάνω από 10 άτομα που ήρθαν κατά πάσα πιθανότητα από την Αθήνα με βαν- επιτέθηκαν την Τετάρτη, έδειραν άγρια και έδιωξαν τους μετανάστες από τα φανάρια της Καλαμάτας.

Οι χρυσαυγίτες, κάνοντας πράξη τις εντολές του προέδρου του κόμματος Νίκου Μιχολολιάκου για ανάληψη δράσης από τα "Τάγματα Εφόδου", όχι μόνο επιτέθηκαν στους μετανάστες της Μεσσηνίας, αλλά εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση - με την οποία πετούν το γάντι στην Πολιτεία και τα όργανά της.

Η "Ε" ρώτησε την Αστυνομία αν γνωρίζει για τη δράση αυτή της Χρυσής Αυγής και ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας απάντησε ότι δεν έχει γίνει καμία σχετική καταγγελία για επίθεση σε μετανάστες. Η Αστυνομία μάλλον πιάστηκε στον ύπνο καθώς είναι ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την οργανωμένη βία που ασκούν τα μέλη ενός νόμιμου κόμματος.

Η επίθεση στη Μεσσηνία εκδηλώθηκε την ίδια περίοδο με τις επιθέσεις  που εξαπέλυσαν χρυσαυγίτες εναντίον μεταναστών σε πανηγύρια στη Ραφήνα και στο Μεσολόγγι. Στα πανηγύρια αυτά, μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής βουλευτές αναποδογύρισαν τους πάγκους των μεταναστών και τους έδιωξαν χτυπώντας τους από τους χώρους που είχαν νοικιάσει.

Ας σημειωθεί ότι αυτή την εβδομάδα ξεκινούν μεγάλα πανηγύρια στη Μεσσηνία και ότι την Κυριακή αναμένεται να έρθουν στο Μελιγαλά πολλοί χρυσαυγίτες από άλλους νομούς, προκειμένου να μετάσχουν στις εκδηλώσεις για την Πηγάδα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες  πληροφορίες, στις εκδηλώσεις θα παραστεί και ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος - ενώ την Κυριακή θα γίνουν και τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στην Κυπαρισσία. Τη μέρα αυτή θα λειτουργεί στην τριφυλιακή πρωτεύουσα το ετήσιο πανηγύρι.

Σε κάθε περίπτωση, η επίθεση των χρυσαυγιτών στους μετανάστες των φαναριών σηματοδοτεί την έναρξη της ανάληψης δράσης από τα "Ταγμάτων Εφόδου", που εξήγγειλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος από τις Θερμομπύλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η "Ε" στις 20 Αυγούστου, με τίτλο "Τάγματα Ασφάλειας από τη Χρυσή Αυγή", είχε αποκαλύψει το σχέδιο υποκατάστασης της Αστυνομίας. Τότε, σε αντίθεση με τον κόσμο, τόσο οι πολιτικοί όσο και οι τοπικοί άρχοντες σιώπησαν - ενώ η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της είχε προσπαθήσει να τηρήσει αποστάσεις από το σχέδιο αυτό.

Πριν όμως περάσουν 20 μέρες το ρεπορτάζ της "Ε" επιβεβαιώθηκε πλήρως, καθώς όλοι πλέον ασχολούνται με τα "Τάγματα Εφόδου" της Χρυσής Αυγής. Τώρα μάλιστα και το ίδιο το κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση των "Ταγμάτων Εφόδου".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στη σχετική ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή αναφέρει για την επίθεση στους μετανάστες:

«Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες). 
 
Δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των καλαματιανών οδηγών.

Οι αριστεροί λαθρομεταναστολάγνοι που θα τους αναζητήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας να τους πάμε εκεί που μένουν για να τους πάρουν στα πολυτελή σπίτια τους. Να κάνουν γρήγορα όμως γιατί εκεί που στεγάζονται οι λαθραίοι φίλοι τους σύντομα θα φύγουν διότι...

Α) Η ιδιοκτήτρια τους το έχει νοικιάσει παράνομα
Β) Η ανάρμοστη συμπεριφορά τους δημιουργεί πρόβλημα στην γειτονιά
Γ) Ο χώρος εκεί έχει γίνει στέκι διακίνησης ναρκωτικών και παράνομου εμπορίου
Δ) Μηδενικές συνθήκες υγιεινής που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία
Ε) Δεν μας ρώτησαν όταν ήρθανε δεν θα τους ρωτήσουμε αν θέλουν να φύγουν...

Η λύση είναι απλή. Πίσω στις χώρες σας!!!».


ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ  ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

Με άλλη ανακοίνωσή της η Τοπική Οργάνωση Χρυσή Αυγή Καλαμάτας ανακοινώνει ότι θα κάνει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας τράπεζα αίματος μόνο για Ελληνες:

«Γνωστοποιούμε στα μέλη φίλους και τους ψηφοφόρους του λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή καθώς και σε όλους τους Ελληνες ή σε όποιους αισθάνονται Ελληνες, ότι από την 13-9 του 2012 θα λειτουργεί τράπεζα αίματος με την επωνυμία "Πράσινη Πτέρυγα - Τράπεζα Αίματος - Χρυσή Αυγή".

Καλούμε όλους όσους μπορούν να γίνουν μέτοχοι της τράπεζας να προσέλθουν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας για αιμοληψία, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας στα νέα γραφεία του κόμματος στην συμβολή των οδών Νέδοντος και Χ. Κουμαντου 2, Α' όροφος κάθε Δευτέρα και Σάββατο από ώρα 20:00 έως 23:00 και στο τηλέφωνο 6986312413. Οι ασκοί του αίματος που θα υπάρχουν ως παρακαταθήκη στην τράπεζά μας θα διατίθεται αποκλειστικά μόνο για Ελληνες. Ομως για να μπορούμε να δώσουμε αίμα σε αυτούς που έχουν ανάγκη καταλαβαίνουμε ότι η παρουσία όλων μας για αιμοληψία στο νοσοκομείο Καλαμάτας είναι παραπάνω από αναγκαία».


Σημειώνουμε πάντως ότι αντίστοιχη προσπάθεια στο Νοσοκομείο "Σωτηρία" της Αθήνας δεν απέδωσε καρπούς, καθώς οι τράπεζες αίματος λειτουργούν χωρίς ρατσιστικά κριτήρια, για όλους τους ανθρώπους.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ