16/10/12 - 10:50

Αυστραλοί κάνουν έρανο για τους Έλληνες!

Αυστραλοί κάνουν έρανο για τους Έλληνες!
29.580views

Η ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας θα πραγματοποιήσει έρανο για την ανακούφιση των Ελλήνων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Αυτό αποφασίστηκε στο 58ο Εθνικό συνέδριο της ΑΧΕΠΑ που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ με τη συμμετοχή συνέδρων από όλες τις πολιτείες της Αυστραλίας.

Οι σύνεδροι συμμετείχαν σε διάφορες υποεπιτροπές όπου συζήτησαν διάφορα θέματα όπως τα εκπαιδευτικά, φιλανθρωπικά και πολιτιστικά.

Επίσης συζήτησαν και νέες στρατηγικές για το μέλλον του οργανισμού και της προσέλκυσης νέων μελών.

Το συνέδριο ενέκρινε ομόφωνα ψηφίσματα αλληλεγγύης και υποστήριξης όπως και στο παρελθόν για το Μακεδονικό, το Κυπριακό, το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων και της Μικράς Ασίας, στο θέμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

Στο συνέδριο έγινε λεπτομερή αναφορά για τις συνολικές φιλανθρωπικές προσφορές της ΑΧΕΠΑ που το 2012 ξεπέρασαν τα $200,000.

Οι προσφορές έγιναν σε διάφορους μικρούς και μεγάλους οργανισμούς, (φιλανθρωπικούς και εκπαιδευτικούς) καθώς και σε ιδρύματα ιατρικών ερευνών. Ένα σημαντικό ποσό δωρίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων του Σίδνεϊ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ