Facebook Pixel Θυελλώδης σύσκεψη - Τηλεφώνημα Βενιζέλου για τον ΦΠΑ στην εστίαση!
Life
| 2013-04-23 21:18:00

Θυελλώδης σύσκεψη - Τηλεφώνημα Βενιζέλου για τον ΦΠΑ στην εστίαση!

Θυελλώδης σύσκεψη - Τηλεφώνημα Βενιζέλου για τον ΦΠΑ στην εστίαση!

Η σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και των εκπροσώπων των κομμάτων ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι κοινές αποφάσεις για τα φλέγοντα ζητήματα φαίνεται πως έμειναν στη... μέση. Κι αυτό, επειδή οι ενστάσεις, αλλά και οι αντιπροτάσεις από την πλευρά των εκπροσώπων των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση, για τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την προσεχή Πέμπτη, έδωσαν και πήραν.

Οι εν λόγω ενστάσεις υπήρξαν κυρίως από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, με στελέχη της ΝΔ να τις χαρακτηρίζουν «επικοινωνιακές», ενώ κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε ότι «είναι δύσκολο να αλλάξουμε τώρα τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου», καθώς υπάρχει η συμφωνία με την τρόικα.

Η κύρια αντιπρόταση από το ΠΑΣΟΚ (η οποία, σύμφωνα με τα στελέχη του, υποβλήθηκε μετά από τηλεφώνημα του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά τη διάρκεια της σύσκεψης) αφορά στο να περιληφθεί στο πολυνομοσχέδιο διάταξη για άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση (από το 23% στο 13%) και όχι να συζητηθεί τον Ιούνιο και αφού βρεθούν ισοδύναμα μέτρα (όπως είναι η συμφωνία με την τρόικα).

Η συνέχεια στο newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags