Facebook Pixel Τους έπιασε να κάνουν σεξ στην... Παιδιατρική!
Life
| 2011-04-10 12:14:00

Τους έπιασε να κάνουν σεξ στην... Παιδιατρική!

Τους έπιασε να κάνουν σεξ στην... Παιδιατρική!

Σε θάλαμο νοσηλείας της... παιδιατρικής κλινικής στο Ρίο και ακριβώς δίπλα σε παιδιά, έπιασε στα «πράσα» τους ασυγκράτητους γονείς δύο ασθενών μία νοσοκόμα...
 

Το περιστατικό σύμφωνα με το dete.gr συνέβη στο Νοσοκομείου του Ρίου και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σάλο.

Η νοσοκόμα μπήκε στο θάλαμο κατά τη διάρκεια της νύχτας προκειμένου να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο στα μικρά παιδιά που νοσηλεύονταν και... έπιασε επ’ αυτοφώρω τους γονείς στο δεύτερο κρεβάτι, κατά τη διάρκεια... ερωτικών περιπτύξεων!

Γαργαλιστική λεπτομέρεια, το γεγονός ότι δεν επρόκειτο για τους γονείς του ενός από τα δύο παιδιά που νοσηλεύονταν στον ίδιο θάλαμο, αλλά για τον... πατέρα του ενός παιδιού και τη μητέρα του άλλου ανήλικου ασθενούς!

Προφανώς, οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσα στο νοσοκομείο και στον θάλαμο, όπου έτυχε να νοσηλεύονται μαζί τα παιδιά τους εκείνο το βράδυ, έτυχε να έρθουν πιο κοντά! Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να αλλάξουν και τη θέση των ασθενών…

Η γυναίκα πήρε το δικό της παιδί από το κρεβάτι του και το μετέφερε στο κρεβάτι του άλλου παιδιού. Έτσι άφησαν κενό το δεύτερο κρεβάτι για να επιδοθούν σε ερωτικές περιπτύξεις. Και όλα αυτά, δίπλα στα δύο τους παιδιά!

Η νοσοκόμα που μπήκε στο θάλαμο για να ελέγξει τα παιδιά και να κάνει αλλαγή στους ορούς, υπέστη σοκ από την εικόνα του πατέρα και της μάνας να είναι ξαπλωμένοι στο δεύτερο κρεβάτι και να κάνουν σεξ!

Η υπάλληλος του νοσοκομείου αγρίεψε και έκανε αυστηρή παρατήρηση και στους δύο: «Δεν ντρέπεστε; Τι είναι αυτά που κάνετε δίπλα στα παιδιά σας; Φεύγω και επιστρέφω σε δέκα λεπτά...», είπε η εργαζόμενη κλείνοντας την πόρτα πίσω της.

Οι γονείς σηκώθηκαν από το κρεβάτι, μετέφεραν ξανά το ένα παιδί σε αυτό και κάθισαν πάλι στις καρέκλες τους περιμένοντας τη νοσοκόμα με κατεβασμένα τα κεφάλια...

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags