Facebook Pixel Φωτογραφίες σοκ του μακελάρη
Life
| 2011-07-23 23:30:00

Φωτογραφίες σοκ του μακελάρη

Φωτογραφίες σοκ του μακελάρη

Φωτογραφίες σοκ δόθηκαν στην δημοσιότητα στις οποίες φαίνεται ο δράστης του μακελειού στην Νορβηγία ντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, να περπατά ανάμεσα στα θύματα και να πυροβολεί όποιον βρίσκει ζωντανό. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης, αφού πυροβολούσε τα θύματά του στη συνέχεια τους πλησίαζε και τους έδινε την χαριστική βολή.

Ο δράστης δίνει την χαριστική βολή στα θύματά του

Ο 32χρονος ομολόγησε πως είναι ο δράστης του μακελειού στο νησί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται και πίσω από την επίθεση στο κυβερνητικό κτίριο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρώτα, πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο Όσλο σκοτώνοντας 7 ανθρώπους και εν συνεχεία πήγε στο νησί και άρχισε να πυροβολεί επί δύο ώρες νεαρά παιδιά.

Aναζητείται ο συνεργός

Η αστυνομία διερευνά σήμερα τις πληροφορίες ότι και ένας δεύτερος οπλισμένος άνδρας μπορεί να εμπλέκεται στην επίθεση στο νησί Οτόγια.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ένας δεύτερος άνδρας, ο οποίος δεν φορούσε στολή αστυνομικού, όπως ο πρώτος ύποπτος που συνελήφθη, εθεάθη στο νησί Οτόγια όπου σημειώθηκε το μακελειό, μετέδωσε το δίκτυο NRK και το πρακτορείο ειδήσεων NTB.

Τα λιπάσματα

Εταιρεία λιπασμάτων ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Νορβηγός που συνελήφθη ως ύποπτος για την έκρηξη κοντά στην έδρα της κυβέρνησης στο Όσλο και για την επίθεση στο Οτόγια είχε αγοράσει 6 τόνους λιπάσματος το Μάιο.
Ορισμένα είδη αγροτικών λιπασμάτων έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για την παρασκευή εκρηκτικών.

Ο ύποπτος, ο οποίος κατονομάστηκε από τα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης ως Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, είχε κάνει την παραγγελία αυτή μέσω της εταιρείας του, διευκρίνισε η εταιρεία λιπασμάτων.

ΠΗΓΗ: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags