Facebook Pixel Θέλω απέραντο γαλάζιο!
Life
| 2011-07-25 18:07:00

Θέλω απέραντο γαλάζιο!

Θέλω απέραντο γαλάζιο!

Η Δευτέρα ή τσαγκαροδευτέρα, ο Μίλτος δεν μάσησε και άρχισε τις γκρίνιες του: Είναι Copa America αυτό; Αναρωτιέται γεμάτος αγανάκτηση και συνεχίζει να σχολιάζει την επικαιρότητα, όπως την επίσκεψη Πλατινί και τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων.

Μάλλον έχω αρχίσει να γερνάω και δεν μου αρέσει τίποτα. Μέσα στην γκρίνια είμαι, με τίποτα δεν μένω ευχαριστημένος. Έχω φτάσει σε σημείο να πίνω ουίσκι και να μουρμουράω που δεν παράγγειλα ρούμι. Από την άλλη, αφού πάντα ρούμι πίνω, γιατί παράγγειλα ουίσκι; Ε, να μην τσακωθώ και λίγο με τον εαυτό μου;

Γρουσούζης δίχως λόγο ή με τα δίκια μου;

Πάντως, το Κόπα Αμέρικα, ας πούμε, δεν το ευχαριστήθηκα και είχα λόγους. Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες κι ας το πήρε τελικά η ομάδα που συμπαθώ περισσότερο από εκεί κάτω. Μπάλα της προκοπής δεν είδαμε, παρά μόνο σε κάποιες εξαιρέσεις. Η Βραζιλία και η Αργεντινή έπαιζαν πεντόβολα και έφυγαν νωρίς. Η μεν πρώτη γιατί οι Βραζιλιάνοι έμποροι του ποδοσφαίρου επιμένουν να θεωρούν τη Σελεσάο ...πασαρέλα για να πουλήσουν κανένα παικτάκι σε καλύτερη τιμή, η δε δεύτερη και οικοδέσποινα, γιατί την έπνιξε το άγχος και η σιγουριά ότι ο Μέσι μπορεί να τα κάμει όλα μόνος του.

Δεν μπορεί...

Είδαμε, λοιπόν, έναν κακό πρώτο γύρο με τα γκολ να μπαίνουν μόνο με αίτηση και χαρτόσημο του ελληνικού δημοσίου (μέσω της παραδοσιακής γραφειοκρατίας), είδαμε τα φαβορί να φεύγουν στα προημιτελικά και μετά είδαμε τα αναμενόμενα, δηλαδή την καλύτερη ομάδα να παίρνει την κούπα. Ωστόσο, περισσότερο ξενέρωσα στον τελικό, χωρίς το ματς να είναι κατ΄ ανάγκην κακό ή χειρότερο από άλλα της διοργάνωσης. Πολύ εύκολα, ρε παιδί μου, το πήραν οι Ουρουγουάηδες. Σβηστοί. Χαλαρά. Κι ενώ στα Ουρουγουάη - Παραγουάη περιμένεις να πέσει του-λάστιχον το πατροπαράδοτο ξύλο, μόνο κάτι ψιλές πέσανε και δεν βγήκε ούτε μια κόκκινη.

Ε, είναι Κόπα Αμέρικα αυτό;

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags