Facebook Pixel Ελλάδα δεν είναι μόνο οι ταρίφες!
Άλλα Σπορ
| 2011-07-30 10:27:00

Ελλάδα δεν είναι μόνο οι ταρίφες!

Ελλάδα δεν είναι μόνο οι ταρίφες!

Δεν πρόκειται να πάει κανείς στη δουλειά του από Δευτέρα και να του πουν ότι θα πάρει πίσω τα λεφτά που του κόπηκαν από τον μισθό του όλον αυτό τον καιρό. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό! Γράφει ο Μιχάλης Τσαμπάς.
 

Αναλυτικά το άρθρο του:

Δεν πρόκειται να ανοίξουν τα εργοστάσια που έβαλαν λουκέτο και τα έργα που έχουν μείνει μισά λόγω έλλειψης χρημάτων! Δεν πρόκειται η τρόικα να τα μαζέψει και να μας αφήσει ήσυχους.

Δεν πρόκειται να εξαφανιστούν τα λαμόγια από την πολιτική και τον αθλητισμό! Τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν πρόκειται να γίνει επειδή η Ρουμπέση, η Λαρά, η Μανωλιουδάκη, η Ασημάκη, η Μελιδώνη και τα άλλα κορίτσια κατέκτησαν το χρυσό στη Σανγκάη! Δυστυχώς κι όλα τα... χρυσά του κόσμου να βάλουμε στη σειρά, το χρέος μας δεν σβήνει.

Η... αιχμαλωσία στους ξένους θα παραμείνει. Τι αλλάζει από την κούπα στην Κίνα; Ίσως η ψυχολογία! Πάντα μια αθλητική επιτυχία προκαλεί εθνική ανάταση. Για να λέμε πως είμαστε κι εμείς εδώ. Για να λέμε πως όσες σφαλιάρες και να μας ρίξουν απέξω, κάπου κάτι θα κάνουμε για να ακουστούμε και για καλό λόγο.

Έτσι στην τελική για να αποδειχθεί πως Ελλάδα δεν είναι μόνο ο Μάκης κι ο Αχιλλέας, Ελλάδα δεν είναι μόνο οι «ταρίφες» που νταβατζιλίδικα καταλύουν το κράτος, Ελλάδα δεν είναι μόνο τα στημένα, Ελλάδα δεν είναι μόνο οι πολιτικοί που ξεπουλάνε τα πάντα. Ελλάδα είναι κι αυτές που έβγαλαν ψυχή μέσα στην πισίνα για τόσες μέρες, για να πετύχουν κάτι τόσο μεγάλο. Πρώτα για την ιστορία και μετά για πάρτη τους! Ως εκεί...

Γιατί τα λαμόγια που θα τις πλευρίσουν για τις φωτογραφίες από την ώρα που θα πατήσουν το πόδι τους στο «Ελ. Βενιζέλος», ώστε να κάνουν την «καθιερωμένη» βόλτα από τον... Πρόεδρο, τον πρωθυπουργό και τον παπά σύντομα θα τις ξεχάσουν και πάλι...

Αυτή είναι η Ελλάδα!

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags