Facebook Pixel Αρκούδα κατασπάραξε 19χρονη στην Ρωσία!
Life
| 2011-08-18 20:51:00

Αρκούδα κατασπάραξε 19χρονη στην Ρωσία!

Αρκούδα κατασπάραξε 19χρονη στην Ρωσία!

«Mαμά, οι αρκούδες με τρώνε ζωντανή!!» η αλλόφρων μητέρα άκουσε την έφηβη κόρη της να της λέει από το κινητό. καθώς η μικρή κατασπαραζόταν από μια αρκούδα και τα τρία μικρά της. Η Olga Moskalyova. 19 χρόνων, αποτύπωσε την περιγραφή του θανάτου της σε τρεις διαφορετικές κλήσεις προς τη μητέρα της.

«Μαμά, η αρκούδα με τρώει! Μαμά είναι τόση η αγωνία. Μαμά βοήθεια!!!» ούρλιαξε!! Η μητέρα της, Τατιάνα, αρχικά νόμιζε πως ήταν αστείο μέχρι που άκουσε τον αληθινό τρόμο και τον πόνο στη φωνή της Όλγας, μια αρκούδα να βρυχάται και ήχους από το μάσημα!! «Θα μπορούσα να πεθάνω εκείνη τη στιγμή απ’ το σοκ!!!» προσέθεσε.

«Mαμά, οι αρκούδες με τρώνε ζωντανή!!», η αλλόφρων μητέρα άκουσε την έφηβη κόρη της να της λέει από το κινητό καθώς η μικρή κατασπαραζόταν από μια αρκούδα και τα τρία μικρά της.

Η Τατιάνα καλούσε το σύζυγό της μα δεν έπαιρνε καμιά απάντηση. Ειδοποίησε την αστυνομία και τους συγγενείς στο χωριό Termalniy, κοντά στο Πετροπαβλόφσκ Καμτσάτσκι,στα ανατολικά άκρα της Σιβηρίας και τους παρακάλεσε να σπεύσουν στο ποτάμι που τα θύματα είχαν πάει να μαζέψουν ένα καλάμι που είχαν αφήσει.

Σε μια δεύτερη κλήση η Όλγα αδύναμη πια ψέλλισε: «Μαμά οι αρκούδες γύρισαν. Γύρισε και έφερε μαζί και τα τρία μικρά της. Με.....τρώνε...»!! Τέλος, στην τελευταία της κλήση, μια ώρα μετά την πρώτη,η Όλγα αισθάνθηκε πως ήταν στα πρόθυρα του θανάτου. Με τις αρκούδες να την έχουν αφήσει προφανώς να πεθάνει, είπε «Μαμά, δεν πονάω πια. Δεν αισθάνομαι τον πόνο. Συγχώρεσε με για όλα. Σε αγαπώ τόσο πολύ!!».

«Κακές αρκούδες τρώνε τον κόσμο», θα έλεγαν μερικοί.

Δεν είναι έτσι όμως...

Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι η φύση... εκδικείται.

Το ίδιο έγινε και στην Ρωσία. Στο συγκεκριμένο μέρος έχουν καταγραφεί και άλλες επιθέσεις. Ο λόγος; Τα καταφύγια που βρίσκονται εκεί, βρίσκονται σε περιοχή που κυνηγάνε οι αρκούδες. Με την παρέμβαση του ανθρώπου τα θηράματα λιγοστεύουν και ως εκ τούτου τα συμπαθή θηλαστικά μένουν νηστικά και πεινασμένα.

Ποιους κυνηγούν να φάνε μετά; Τους ανθρώπους...

Σημειωτέον ότι στο τέλος της τραγικής αυτής ιστορίας είχαμε και άλλες απώλειες. Οι αρχές σκότωσαν όλη την.. οικογένεια των αρκούδων.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags