Facebook Pixel Η ατζέντα που «καίει» τη showbiz...
Life
| 2011-08-22 00:02:00

Η ατζέντα που «καίει» τη showbiz...

Η ατζέντα που «καίει» τη showbiz...

Απανωτές εκρήξεις στον χώρο της showbiz αναμένεται να προκαλέσει η αποκωδικοποίηση της καυτής ατζέντας που βρέθηκε στην κατοχή του 56χρονου διακινητή κοκαΐνης στην περιοχή της Γλυφάδας.

Όπως είναι γνωστό, ο συγκεκριμένος έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 26χρονου μοντέλου, πάνω στο οποίο βρέθηκε ποσότητα του λευκού θανάτου, ενώ είχε απασχολήσει στο παρελθόν και τη Δικαιοσύνη για παρόμοια περίπτωση, όπως και η εντυπωσιακή σύντροφός του, επίσης γνωστό μοντέλο με διακρίσεις. Όμως, και ο 56χρονος είχε... παρελθόν σε υποθέσεις ναρκωτικών και με τη σύλληψή του οι Αρχές πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν την άκρη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων ατόμων που μοιράζουν την κόκα σε «in» στέκια.

Αν και οι δύο κρατούν τα στόματά τους ερμητικά κλειστά, οι Αρχές θεωρούν ότι γρήγορα θα ξεσκεπάσουν τους εγκεφάλους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα του 56χρονου στη Γλυφάδα, εκτός από την ποσότητα κοκαΐνης που βρήκαν στην κατοχή του, ανακάλυψαν και ένα μπλοκ με σημειώσεις, οποίες μάλιστα ήταν κωδικοποιημένες.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής αμέσως κατάλαβαν πως πρόκειται για σημειώσεις που αφορούν τη διακίνηση κοκαΐνης που έκανε στα στέκια της «καλής κοινωνίας» ο 56χρονος, παλιός γνώριμος τις ΕΛ.ΑΣ.

Άλλωστε, πριν από τη σύλληψή του, οι αθέατοι άνδρες της Δίωξης τον παρακολουθούσαν διακριτικά και διαπίστωσαν αρχικά τ [Αν και τόσο το γνωστό μοντέλο όσο ο 56χρονος κρατούν τα στόματά τους ερμητικά κλειστά, οι Αρχές θεωρούν ότι γρήγορα θα ξεσκεπάσουν τους εγκεφάλους του κυκλώματος της κοκαΐνης.] τις συναντήσεις του με το 26χρονο μοντέλο αλλά και τις συχνές επισκέψεις του μεσήλικα με το αθλητικό παράστημα στα νυχτερινά στέκια των «celebrities».

Το μπλοκ με τις καυτές σημειώσεις και τους αριθμούς, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso, έχει μπει στο μικροσκόπιο των ειδικών της Ασφάλειας, καθώς πιστεύουν πως η υπόθεση κρύβει και άλλο «λαβράκι» και κυρίως την κορυφή του κυκλώματος που πλημμυρίζει τις καλές πιάτσες» της Αθήνας με την «άσπρη σκόνη των Ινκας». Οπότε πολλοί (και ανάμεσά τους αρκετοί διάσημοι) θα πρέπει να έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Ο 56χρονος, οποίος χαρακτηρίζεται έμπειρος από τους επίσης έμπειρους αξιωματικούς της Δίωξης, είχε φροντίσει να κρύβει τις επαφές του με τους πελάτες του, κυρίως τους επώνυμους και αναγνωρίσιμους, γράφοντας τις σημειώσεις του με κωδικούς.

Αριθμοί αλλά και περίεργα ονόματα που παραπέμπουν στη Λατινική Αμερική, όπως Ρομάριο, Ροντρίγκες, Ζοάο και άλλα και αποτελούν βεβαίως κωδικούς για πρόσωπα στην Ελλάδα, φιγουράρουν στην ατζέντα-φωτιά που είχε στο διαμέρισμά του ο κατηγορούμενος: «Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μας πάρει για να σπάσουμε τους κωδικούς, διότι ο άνθρωπος που συνελήφθη είναι έμπειρος και μας έχει απασχολήσει για παρόμοιες υποθέσεις και κατά το παρελθόν. Ξέρει καλά να κρύβει όσα ο ίδιος θέλει να κρατήσει για τον εαυτό του» λέει χαρακτηριστικά στην «Espresso της Κυριακής» έμπειρος αστυνομικός της Ασφάλειας.

Πάντως, αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τους αστυνομικούς είναι να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν την υπόθεση. Δηλαδή, να ανακαλύψουν το κύκλωμα το οποίο τροφοδοτούσε με κόκα των 56χρονο και στη συνέχεια τη διακινούσε στις καλές γειτονιές της Αθήνας. Οσο για τον συλληφθέντα με τις πολλές γνωριμίες στη showbiz, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης δεν αποκάλυψε το παραμικρό, όχι μόνο για την πελατεία του αλλά και για τους χονδρ [Η σύντροφος του 26χρονου μοντέλου.] έμπορους της κόκας.

Κάποιες πληροφορίες θέλουν την «άσπρη σκόνη των Ινκας» να «περπάτησε» από τις ακτές της Ισπανίας, όπου και ξεφορτώθηκε από κάποιο καράβι, μέχρι τα παράλια της Αλβανίας και στη συνέχεια έφτασε στην Αθήνα και «κόπηκε» σε «μερίδες» για τα «πιάτα» των πελατών με βαρύ πορτοφόλι. Μάλιστα, η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως η παρτίδα που «ταξίδεψε» από την Ισπανία μέχρι την Αλβανία και στη συνέχεια έφτασε στην Αθήνα προοριζόταν για ολόκληρη την Ελλάδα.

Το ζητούμενο πλέον για τους αστυνομικούς της Δίωξης είναι να βρεθεί η υπόλοιπη παρτίδα της κόκας που είναι κρυμμένη από τους εγκεφάλους του κυκλώματος.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags