Facebook Pixel Οι μεταλάδες δεν ξεχνούν τον Κλιφ Μπάρτον! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-10-01 23:25:00

Οι μεταλάδες δεν ξεχνούν τον Κλιφ Μπάρτον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι μεταλάδες δεν ξεχνούν τον Κλιφ Μπάρτον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικοσιπέντε χρόνια συμπληρώθηκαν στα τέλη του Σεπτέμβρη από την καταραμένη εκείνη μέρα που ο Κλιφ Μπάρτον άφησε την τελευταία του πνοή! Οι φίλοι της μέταλ μουσικής και των Metallica δεν τον ξέχασαν ποτέ.
 

Το ημερολόγιο έγραφε 27 Σεπτεμβρίου 1986 όταν ο Μπάρτον άφησε την τελευταία του πνοή. Όχι από ναρκωτικά ή αλκοολισμό, όπως... συνηθίζουν οι ροκ σταρ λόγω καταχρήσεων.

Ο Κλιφ βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, ύστερα από ανατροπή του πούλμαν που μετέφερε τους Metallica κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στη Σουηδία. Και μάλιστα σε ηλικία 24 ετών.

Πέρασαν 25 χρόνια από τον θάνατο τουκορυφαίου μπασίστα των Metallica. Οι μεταλάδες πάντως δεν τον ξεχνούν! Και πως να τον ξεχάσουν όταν έχει αφήσει πίσω του, τις μελωδίες από δίσκους όπως το Ride the Lightning και Master of Puppets;

Γι'΄αυτό ο πατέρας του, ευχαριστεί εκείνους, που δεν ξέχασαν γιο του. Στο βίντεο που αλιεύσαμε από το Metal Hammer, ο πατέρας του, Ρέη Μπάρτον, 86 χρονών σήμερα, ευχαριστεί όλους όσους 25 χρόνια μετά τον τραγικό συνεχίζουν να κρατούν ζωντανή τη μνήμη του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags