28/03/20 - 16:58

Πως θα κάνεις μια σχέση από απόσταση να δουλέψει

Τρομερές συμβουλές που ταιριάζουν με το κλίμα της εποχής.

Sportdog Team
Πως θα κάνεις μια σχέση από απόσταση να δουλέψει
342views 0shares

Τα κακά νέα είναι πως δεν την έχεις κοντά σου. Τα καλά, είναι πως δεν είσαι ο μόνος. Πάνω από 14 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν σχέση από απόσταση, με πρώτους και καλύτερους τους φοιτητές. Δεν ήρθε όμως το τέλος του κόσμου. Αν ανησυχείς πως η απόσταση θα σκοτώσει τον έρωτα, υπάρχουν τρόποι για να τον κρατήσεις ζωντανό. Αρκεί να ακολουθήσεις πιστά τον παρακάτω οδηγό.

Κράτα τις υποσχέσεις σου

Στις σχέσεις από απόσταση, το πιο σημαντικό στοιχείο που κρατάει τα ζευγάρια μαζί, είναι η εμπιστοσύνη. Και όταν ο άνθρωπος σου δεν βρίσκεται δίπλα σου -ή τουλάχιστον σε κοντινό προσβάσιμο σημείο- οι κακές σκέψεις και οι ανησυχίες τρυπώνουν εύκολα στο μυαλό. Η λύση στο πρόβλημα αυτό, ονομάζεται ρουτίνα. Πλέον με το Skype τα αδύνατα γίνονται δυνατά. Προγραμματίστε συνομιλίες 4 ή 5 φορές την εβδομάδα, σε ώρες και μέρες που βολεύουν και τους δύο. Τα sms δεν είναι κάτι κακό, αλλά η οπτική επαφή σε βοηθάει να θυμηθείς με ποια είσαι και πόσο πολύ θέλεις να προσπαθήσεις γι' αυτή τη σχέση. Και ναι, πιάνει. Αρκεί να κρατάς τον λόγο σου και να είσαι πάνω από το laptop την προκαθορισμένη ώρα.

Κράτα το σεξ ζωντανό

Από τότε που βγήκε το Viber χάθηκε το τηλεφωνικό σεξ. Και είναι κρίμα γιατί με την εικόνα το παιχνίδι τελειώνει γρήγορα. Αντιθέτως ο τόνος και το χρώμα της φωνής εξάπτει τη φαντασία και δίνει στη σχέση το αλατοπίπερο που της λείπει. Επίσης, για ακόμη μια φορά, το Skype μπορεί ν' αποδειχθεί χρήσιμος σύμμαχος στις πιο προσωπικές σας στιγμές. Προκαθορίστε ωστόσο τα ραντεβού σας για το εν λόγω πιπεράτο περιεχόμενο, καθώς η συνήθεια σκοτώνει εύκολα τις καταστάσεις. Ακόμη και αν είναι ερωτικές. Άλλωστε αυτό που χρειάζεται -κυρίως- είναι φαντασία.

Κάνε διάλογο μαζί της

Το γεγονός ότι δεν μπορείς να βρίσκεσαι κοντά της -ακόμη και τηλεφωνικά- για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, έχει ως αποτέλεσμα να «χάνεις» διάφορα στιγμιότυπα που συμβαίνουν στη ζωή της. Μια κακή μέρα στο πανεπιστήμιο ή τη δουλειά. Μια προαγωγή ή κάποια άλλη ατυχία. Οπότε ρώτα την πράγματα. Για την ημέρα της, τη δουλειά της και την ψυχολογία της. Άλλωστε και εκείνη έχει την ανάγκη να τα πει σε κάποιον και, αν σε θέλει πραγματικά, υπολογίζει σε σένα και την άποψή σου. Μην γίνεις ξένος. Συνέχισε να την υποστηρίζεις και να δείχνεις ενδιαφέρον, ακριβώς όπως έκανες πριν.

Σκέψου το μέλλον μαζί της

Το ότι έχετε σχέση από απόσταση, σημαίνει πως κάποια στιγμή θα γυρίσει κοντά σου. Ο χρόνος ίσως να σου φαίνεται βουνό. Το μυστικό είναι να ξεκινήσεις να αδημονείς για τις ημέρες που πρόκειται να περάσετε μαζί.

Κράτα τη κοντά σου

Για να έχεις κάποιον κοντά σου, δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να τον κρατάς από το χέρι. Υπάρχουν διάφορες κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να συγκινήσεις έναν άνθρωπο, ακόμη και αν βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου. Μια επιστολή ή μια φωτογραφία στο κινητό από το αγαπημένο της μέρος στη πόλη που άφησε. Ακόμη και αν δεν είναι κοντά σου, μπορείς να την φέρεις στο λεπτό δίπλα σου με απλά καθημερινά πράγματα.

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com