Facebook Pixel «Δεν πληρώνω» και στο Μετρό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-27 13:59:00

«Δεν πληρώνω» και στο Μετρό! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν πληρώνω» και στο Μετρό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με σακούλες έχουν καλύψει τα ακυρωτικά μηχανήματα στον σταθμό του Μετρό στο Περιστέρι μέλη της «Πρωτοβουλίας Κατοίκων Περιστερίου», στέλνοντας μήνυμα για τις αυξήσεις στα εισιτήρια στα Μ.Μ.Μ.

Σε ημερήσια βάση αυξάνονται οι ενέργειες που λαμβάνουν χώρα σε σταθμούς του Μετρό, με στόχο να μην ισχύσουν οι αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Από το πρωί βρέθηκαν μέλη της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Περιστερίου στο σταθμό του Αγίου Αντωνίου, καλώντας τους επιβάτες να περάσουν χωρίς να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους. Τα ακυρωτικά μάλιστα μηχανήματα στο σταθμό είχαν καλυφθεί με σακούλες.

Με σύνθημα «Δεν πληρώνω το χαράτσι-Μαζική απειθαρχία και ανυπακοή» απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες να αντισταθούν στις αυξήσεις, που θα ισχύσουν από 1η Φεβρουαρίου.

Αναφέρουν, επίσης, ότι αποτελεί πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης, που είναι δίκαιη και νόμιμη, το να δίνουμε το εισιτήριό μας στον επόμενο επιβάτη κατά την αποβίβασή μας.

Από πρώτη Φεβρουαρίου αναφέρουν ότι ξεκινά ο συντονισμένος αγώνας σε όλη την Αττική με τη συμπαράσταση των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ότι θα διαρκέσει έως ότου κερδηθεί.



Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags