Facebook Pixel Έξαλλος αποχώρησε ο Καρατζαφέρης! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-11-09 20:18:00

Έξαλλος αποχώρησε ο Καρατζαφέρης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλος αποχώρησε ο Καρατζαφέρης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποχώρησε έξαλλος από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών μετά από δέκα λεπτά και όπως ανέφερε χωρίς να έχει συναντηθεί με τους Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι τον είχαν αφήσει σε άλλο γραφείο...

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 19.00 για να συναντηθεί με τους Παπανδρέου και Σαμαρά και να συζητήσουν για τη νέα κυβέρνηση, ωστόσο δέκα λεπτά αποχώρησε έξαλλος! Μάλιστα, μιλώντας στις κάμερες κατήγγειλε πως τον είχαν αφήσει σε ένα δωμάτιο με τους συνεργάτες τους, ενώ σε άλλο ήταν οι Παπανδρέου – Σαμαράς και Παπούλιας και συζητούσαν αυτό που θα του ανακοίνωναν σε λίγο, πιθανότατα τον Πετσάλνικο ως νέο πρωθυπουργό.

«Λυπάμαι εξαιρετικά! Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές παίζονται παιχνίδια από Σαμαρά και Παπανδρέου που συμπαρασύρουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Λυπάμαι εξαιρετικά. Λυπάμαι εξαιρετικά!», ανέφερε αρχικά, ενώ σε επίμονες ερωτήσεις για το τι έγινε πρόσθεσε: «Θα το ανακοινώσει ο Πρόεδρος. Αν θέλει...»

Στην συνέχεια λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του και ακόμα πιο εκνευρισμένος, ανέφερε πως πρέπει σήμερα να ανακοινώσουν για νέο πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο. «Αν δεν βάλουνε τον Παπαδήμο πρωθυπουργό, κάνουν τεράστια ζημιά στη χώρα. Δεν θα πηγαίνουμε σε μεσοβέζικες λύσεις», ανέφερε σχετικά.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags