07/03/12 - 23:26

Οι Anonymous «επιτέθηκαν» και στο Βατικανό

Επίθεση από τους Anonymous δέχτηκε σήμερα η ιστοσελίδα του Βατικανού. Η οργάνωση των πειρατών του κυβερνοχώρου, δήλωσε ότι θέλουν να τιμωρήσουν τη «διεφθαρμένη Αποστολική Ρωμαϊκή Εκκλησία και όλες τις παραφυάδες της».

Οι Anonymous «επιτέθηκαν» και στο Βατικανό
27.754views 0shares

«Οι Ανώνυμοι αποφάσισαν σήμερα να πολιορκήσουν την ιστοσελίδα σας αντιδρώντας στο παράλογο και αναχρονιστικό δόγμα, τις λειτουργίες και τις αντιλήψεις που ο κερδοσκοπικός οργανισμός σας μεταδίδει σε όλο τον κόσμο» ανέφεραν.

Οι κυβερνοπειρατές διευκρινίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι η επίθεση αυτή δεν στρέφεται εναντίον της χριστιανικής θρησκείας, ούτε εναντίον των πιστών, αλλά εναντίον της διεφθαρμένης Ρωμαιοκαθολικής Αποστολικής Εκκλησίας.

Η ίδια οργάνωση είχε επιχειρήσει και πέρσι, χωρίς επιτυχία, να επιτεθεί στην ιστοσελίδα του Βατικανού.

«Κάψατε κείμενα τεράστιας ιστορικής και λογοτεχνικής αξίας, σκοτώσατε με βάρβαρο τρόπο όσους σας ασκούσαν κριτική, κάνατε τους αφελείς να πληρώνουν για να μπουν στον παράδεισο πουλώντας συγχωροχάρτια» προσθέτουν οι Ανώνυμοι, κατηγορώντας τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία ότι «σκλάβωσε ολόκληρους λαούς».

«Σε πιο πρόσφατες εποχές, παίξατε σημαντικό ρόλο στην παροχή βοήθειας στους ναζί εγκληματίες πολέμου προκειμένου να βρουν καταφύγιο σε ξένες χώρες και να γλιτώσουν τη δικαιοσύνη. Επιτρέπετε καθημερινά οι εκπρόσωποι του κλήρου να παρενοχλούν παιδιά και τους καλύπτετε, όταν αποκαλύπτονται τα γεγονότα» συνεχίζουν οι Ανώνυμοι, εκφράζοντας την ελπίδα τους, η Εκκλησία «να ξεπέσει σε αυτό που είναι πραγματικά... ένα λείψανο του παρελθόντος».

Πηγή: newsbeast.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ