Η πλοκή πυκνώνει: Η ύποπτη για τη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με στέλεχος του κόμματος Bahceli MHP! Τουλάχιστον 46 είναι τα άτομα που έχουν προσαχθεί μέχρι τώρα από τις τουρκικές Αρχές, για την πολύνεκρη έκρηξη στον πεζόδρομο Ιστικλάλ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, με τουλάχιστον 6 νεκρούς και 81 τραυματίες.

Το πρακτορείο Anadolu, μετεδωσε πως η ύποπτη για την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, ονόματι Ahlam Albashir, ενήργησε κατόπιν εντολής της βάσης της τρομοκρατικής ομάδας PKK, στο Κομπάνι της Συρίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ως αποτέλεσμα των εργασιών της Αστυνομίας, ο Πρόεδρος της Περιφέρειας Σιρνάκ Γκουτσλουκονάκ του MHP, Μεχμέτ Εμίν Ιλχάν διαπιστώθηκε ότι είχε επικοινωνία το προηγούμενο διάστημα με την Ahlam Albashir. Στη συνέχεια, η αστυνομία κάλεσε τον İlhan να καταθέσει.

Όταν ρωτήθηκε ο Ιλχάν για την συνομιλία είπε, “Προσπάθησαν να μας κάνουν ένα κόλπο από την τρομοκρατική οργάνωση, να μας παγιδεύσουν.”. “Τι είδους παιχνίδι παίζεται;”

​ΠΗΓΗ: directus.gr