Facebook Pixel Βρυξέλλες: Νέα βίντεο με τον τρομοκράτη οπλισμένο σε μηχανάκι - Εκκενώθηκε με ασφάλεια το γήπεδο
Life
| 2023-10-17 09:47:00

Τρόμος στις Βρυξέλλες: Νέα βίντεο με τον τρομοκράτη οπλισμένο σε μηχανάκι - Εκκενώθηκε με ασφάλεια το γήπεδο

Sportdog Team
Τρόμος στις Βρυξέλλες: Νέα βίντεο με τον τρομοκράτη οπλισμένο σε μηχανάκι - Εκκενώθηκε με ασφάλεια το γήπεδο

Με ασφάλεια εκκενώθηκε το "King Baudouin Stadium" τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Απευθείας στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσουν από το Βέλγιο οι φίλαθλοι της Σουηδίας.

Αποτροπιασμό προκαλεί το νέο τρομοκρατικο χτύπημα στο κέντρο του Βελγίου, στο περιθώριο του αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας με την Σουηδία, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο αγώνας ανάμεσα στους δύο εθνικές διακόπηκε μετά από άρνηση των Σουηδών να βγουν για το δεύτερο ημίχρονο, κάτι που βρήκε σύμφωνους και τους συναδέλφους τους στο Βέλγιο. Ωστόσο, η αστυνομία είχε απαγορέψει να αποχωρήσει ο κόσμος από το γήπεδο. 

Κάτι που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (17/10), με τις βελγικές Αρχές να μεταφέρουν τους φίλους των δύο ομάδων εκτός γηπέδου με ασφάλεια και τους Σουηδούς απευθείας στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσουν για την χώρα τους.

Την ίδια ώρα ο τρομοκράτης του δολοφονικού χτυπήματος παραμένει ασύλληπτος και μάλιστα κυκλοφορούν νέα βίντεο στα social media, που τον δείχνουν να κυκλοφορεί στους δρόμους των Βρυξελλών πάνω σε ένα μηχανάκι, όντας οπλισμένος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags