Facebook Pixel Άγριος ξυλοδαρμός Χριστιανών στο Πακιστάν!
Life
| 2024-02-13 04:33:00

Άγριος ξυλοδαρμός Χριστιανών στο Πακιστάν!

του Γεωπόλδου
Άγριος ξυλοδαρμός Χριστιανών στο Πακιστάν!

Τους απείλησαν ότι θα τους σκοτώσουν αν δεν μεταστραφούν το Ισλάμ.

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές στο Πακιστάν, δύο χριστιανοί απήχθησαν, ξυλοκοπήθηκαν με σιδερένιες ράβδους και ασπάστηκαν βίαια το Ισλάμ.

Ο Azam Masih, ένας 28χρονος Χριστιανός γνωστός για τις ευαγγελικές του δραστηριότητες, δούλευε ήσυχα στον πάγκο που διατηρεί ως ράφτης στην αγορά στο Kharota Syedan, ένα χωριό κοντά στην πόλη Sialkot στο Punjab. Ξαφνικά, ένας πολύ γνωστός ντόπιος μουσουλμάνος εξτρεμιστής που ονομάζεται Qasim (που γράφεται επίσης Nasim) Shah εμφανίστηκε με μια μοτοσικλέτα, οπλισμένος με ένα όπλο. Απήγαγε τον Azam και τον πήγε στο σπίτι ενός συγγενή του, του Sunny Shah.

Εκεί, ο Azam ανακάλυψε ότι η συμμορία είχε επίσης απαγάγει τον μικρότερο αδελφό του, Nadeem Masih. Και τα δύο αδέρφια χτυπήθηκαν άγρια ​​με σιδερένιες ράβδους. Τους έκλεψαν τα κινητά τηλέφωνα και άλλα υπάρχοντά τους. 

Τους είπαν ότι θα ξυλοκοπηθούν μέχρι θανάτου, εκτός κι αν ασπαστούν το Ισλάμ απαγγέλλοντας τη μουσουλμανική πίστη και κατέγραψαν ένα βίντεο που δηλώνει ότι ο προσηλυτισμός τους ήταν αυθόρμητος.

Στη συνέχεια, τους πέταξαν έξω από το σπίτι και τους είπαν ότι αν προσπαθούσαν να επιστρέψουν στη χριστιανική τους πίστη, αυτό θα ήταν αποστασία, αφού ήταν πλέον μουσουλμάνοι, και θα τιμωρηθούν με θάνατο.

 

Το FIR εγγράφηκε στην τοπική αστυνομία. Από το Χ.

Τα δύο αδέρφια τρομοκρατήθηκαν. Μόνο με την υποστήριξη της τοπικής χριστιανικής κοινότητας και των ακτιβιστών για τα δικαιώματα των εθνικών μειονοτήτων, αυτοί και η οικογένειά τους βρήκαν τελικά το θάρρος να αναφέρουν τι είχε συμβεί στην αστυνομία καταθέτοντας FIR (Πρώτη Έκθεση Πληροφοριών).

Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο δράστες και έναν ισλαμιστή κληρικό που φέρεται να τους υποκίνησε να οργανώσουν τις απαγωγές και τους βίαιους εξισλαμισμούς.

ΠΗΓΗ: Infognomonpolitics.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags