30/01/16 - 14:25

Σοκ! Ποιος μεγάλος ηθοποιός του Holywood έχει μόνο τρεις μήνες ζωής!

Δε θα πιστεύετε το λόγο που συμβαίνει αυτό!

Σοκ! Ποιος μεγάλος ηθοποιός του Holywood έχει μόνο τρεις μήνες ζωής!
21.774views 0shares


Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει το περιοδικό Νational Enquirer, το οποίο παρουσιάζει στο εξώφυλλό του μια σοκαριστική είδηση για τον Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του οισοφάγου. Το περιοδικό γράφει ότι ο Ντάγκλας είναι πολύ άρρωστος, ο καρκίνος επέστρεψε και έχει μόλις 3 μήνες ζωής.


Ο ίδιος ο  Μάικλ Ντάγκλας έχει διευκρινίσει στο παρελθόν ότι ο καρκίνος που εμφάνισε στον φάρυγγα του δεν ήταν ούτε από τα πολλά τσιγάρα, ούτε από το αλκοόλ, αλλά από την τάση που είχε να κάνει συνέχεια στοματικό έρωτα στις γυναίκες. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όχι δεν τα θεωρώ υπεύθυνα (τα τσιγάρα και το αλκοόλ). Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα όγκο (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η αιδοιολειξία».


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2010, και οι γιατροί θεωρούσαν πιθανή τη μοιραία εξέλιξη της υγείας του.
Πάντως εκπρόσωπος του διαβεβαίωσε ότι ο βετεράνος του Χόλιγουντ είναι υγιής και απλά επισκέφθηκε κέντρο στη Νέα Υόρκη για προγραμματισμένο τσεκ απ.

Πηγή: newsbeast.gr

 


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ